Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο συνδικαλισμός στα Σώματα Ασφαλείας, το bloko και οι ανώνυμες επιστολές


Οι αναγνώστες του bloko.gr γνωρίζουν πολύ καλά τις θέσεις μας για τον συνδικαλισμό στα Σώματα Ασφαλείας και πόσο απαραίτητο θεωρούμε τον υγιή συνδικαλισμό για την προάσπιση των συμφερόντων του προσωπικού. Γνωρίζουν, επίσης, και πόσο έχουμε στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια όλες τις προσπάθειες, τηρώντας ίσες αποστάσεις και δημοσιεύοντας όλες τις απόψεις.
Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε, ειδικά στην ΕΛ.ΑΣ, μία πόλωση, την οποία θα μας επιτρέψετε να χαρακτηρίσουμε επικίνδυνη.
Επειδή ως bloko.gr δεν είμαστε πρόθυμοι ούτε να λάβουμε θέση υπέρ κάποιας πλευράς ούτε και να μας χρησιμοποιήσουν, αποφασίσαμε στο εξής και για όσο κρίνουμε απαραίτητο να σταματήσουμε να δημοσιεύουμε ανώνυμες επιστολές, με τις οποίες κάποιοι επιτίθενται σε πρόσωπα και παρατάξεις.
Θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε τις ανώνυμες καταγγελίες αναγνωστών μας, με τις οποίες γνωστοποιούνται και καυτηριάζονται εργασιακά, οικονομικά και συνταξιοδοτικά προβλήματα των ενστόλων και φυσικά τα επώνυμα - μη υβριστικά κείμενα συνδικαλιστών και παρατάξεων.

ΥΓ Υπάρχουν χιλιάδες ένστολοι που ζητούν λύση στα προβλήματά τους και σε αυτήν την προσπάθεια θα είμαστε πάντοτε αρωγοί.








Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επιτέλους το καταλάβατε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο σας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο στο bloko
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σας βρίσκω πάντως πολύ δημοκρατικούς δημοσιογράφους να μην εγκρίνεται σχόλια που σας εκθέτουν πλην ομως ούτε υβριστικά είναι ούτε συκοφαντικά. Απλά αναφέρουν τα γεγονότα στην ανακοίνωση σας αυτή. Σε λίγο φασιστικά θα μπλοκάρετε και την πρόσβαση όσων δεν συμφωνούν. Αν δεν θέλετε σβήστε την επιλογή ανώνυμος απ'τα σχόλια. Αλλά αυτό σας δίνει λόγο ύπαρξης. Είναι περίεργο πάντως που παρακολουθείτε τις ip των χρηστών και εμποδίζετε συγκεκριμένες από ανεβάσματα. Δημοκρατικό δεν είναι νόμιμο μπορεί και όχι. Κρίμα για την μνήμη του ιδρυτή του bloko.