Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σοκ δέκα χρόνια μετά: Η ανάκριση «δείχνει» τους δολοφόνους του ζευγαριού της Σαλαμίνας


Ραγδαίες εξελίξεις στη Σαλαμίνα για το άγριο φονικό του υπαξιωματικού του ΠΝ και της φίλης του τον Ιούλιο του 2011. Το  πτώμα της Νατάσσας Απέργη 22 χρόνων, μητέρας ενός δίχρονου τότε κοριτσιού, δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα. Ο Γιώργος Μπάκας 27 χρόνων είχε βρεθεί δολοφονημένος στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του στην παραλία Φανερωμένη της Σαλαμίνας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές  πληροφορίες του «Τούνελ», η τακτική ανακρίτρια Πειραιά μετά την πολύχρονη έρευνα  της  και την αξιολόγηση όλων των στοιχείων, άσκησε διώξεις εναντίον τριών τουλάχιστον ατόμων. Οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους φέρεται να είναι ζευγάρι και όλοι τους δούλευαν στο ίδιο μπαρ όπου εργαζόταν περιστασιακά ο άτυχος Γιώργος για να συμπληρώνει το εισόδημά του.

Τα άτομα που φέρεται να εμπλέκονται, αρνούνται τις κατηγορίες. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τη Δευτέρα 19 Ιουλίου.

Τι είπε το θύμα λίγο πριν δολοφονηθεί

Το «Τούνελ» όλο αυτό το χρονικό διάστημα ερευνούσε την υπόθεση, αναζητώντας μάρτυρες.

Ένας από αυτούς ήταν ένας φίλος του δολοφονημένου υπαξιωματικού τους Πολεμικού Ναυτικού, που αποκάλυψε ότι ο Γιώργος δεχόταν απειλές. Ένα βράδυ πριν τη δολοφονία του, του είχε εκμυστηρευτεί ότι κάποιοι τον απειλούν και ζητούν συνάντηση μαζί του. Του είπε ακόμα ότι ίσως χρειαζόταν τη βοήθεια του. Όση ώρα ήταν μαζί, ο φίλος τον ρώτησε αρκετές φορές ποιος τον απειλούσε, αλλά ο Γιώργος αρνήθηκε να του απαντήσει. Θα του το αποκάλυπτε την επόμενη φορά που θα τον έβλεπε, αλλά δεν πρόλαβε. Ο φίλος του τον συμβούλεψε να αποφύγει να πάει σε κάποιο απόμερο μέρος και ο Γιώργος συμφώνησε.

 






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια