Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΙΡΑ Αττικής - Αθηνών: Εορτασμός Αγίου Αποστόλου Παύλου των Εθνών


Ανακοίνωση τής ΙΡΑ Αττικής - Αθηνών: Με ευλάβεια και κατάνυξη εορτάστηκε σήμερα Τρίτη 29 Ιουνίου 2021, από την Τοπική Διοίκηση Αθηνών Αττικής της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών της Πρώην Σχολής Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. (Λεωφ. Μεσογείων), η μνήμη του Προστάτη Αγίου μας Αποστόλου Παύλου με Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία χοροστατούντος του Άγιου Πατέρα Αλέξιου, προϊσταμένου της θρησκευτικής υπηρεσίας της ΕΛΑΣ.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Προϊστάμενος Κλάδου Τάξης Υποστράτηγος κ Γκαρίλας Ελευθέριος, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Ιστορίας ΕΛΑΣ Αστυνόμος Β΄ κ Γιαννακόπουλος Φώτιος, Απόστρατοι και πολλοί συνάδελφοι από διευθύνσεις του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Με την ευλογία του Αποστόλου Παύλου των Εθνών συνεχίζουμε να υπηρετούμε τις αρχές του Servo Per Amikeco (Υπηρετώ δια της Φιλίας) και να κάνουμε γνωστό σε όλους, πως ο εθελοντισμός παίρνει σάρκα και οστά στις δράσεις μας σε όλο τον κόσμο.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών Αττικής ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Χρόνια Πολλά


Ο Πρόεδρος και τα μέλη του

Διοικητικού Συμβουλίου


Servo per Amikeco

Υπηρετώ δια της φιλίας

 



 

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια