Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί συζήτησαν Ένωση Σερρών και Αρχηγός


Διαβάστε ανακοίνωση τής Ένωσης Σερρών: Στα πλαίσια της διεξαγωγής του Γενικού Συμβουλίου πρωτοβαθμίων Ενώσεων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. το διήμερο 12-13 Ιουλίου 2021 και μετά το πέρας των εργασιών του, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών Αναστάσιος ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ επισκέφτηκε μαζί με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Χρήστο ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας όπου συναντήθηκαν με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ.

    Στην έναρξη της συζήτησης με τον κ. Αρχηγό τον ευχαριστήσαμε για την ‘’γενναία’’ και επιβεβλημένη ενίσχυση με απόσπαση αστυνομικού προσωπικού του Τ.Δ.Ε. Προμαχώνα, το οποίο αποτελούσε πάγιο και διαχρονικό αίτημα της Ένωσης μας, ενίσχυση η οποία επέφερε θετικό αποτέλεσμα στην υπηρεσιακή καθημερινότητα των συναδέλφων μας και εξάλειψη της πολύωρης αναμονής τουριστών για τη διέλευση των συνόρων. Από τον κ. Αρχηγό ζητήθηκε επίσης η περαιτέρω ενίσχυση της Δ.Α. Σερρών με έμψυχο δυναμικό κατά τις έκτακτες μεταθέσεις του Σεπτεμβρίου, τονίσαμε την σημαντική ανάγκη ανανέωσης του στόλου δίκυκλων οχημάτων της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Τροχαίας, καθώς οι μοτοσικλέτες είναι ηλικίας 10 ετών και άνω έχοντας διανύσει πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα (τουλάχιστον 130.000 χλμ) καθώς επίσης να υπάρξει άμεσα μέριμνα για την απαλλαγή των συναδέλφων μας από τα πάρεργα που επιβαρύνουν την πραγματική και ουσιώδη αποστολή μας (έλεγχοι covid, επιδόσεις δικογράφων, κ.α.) Τέλος, επισημάνθηκε μεταξύ άλλων, ότι πρέπει να καταβληθεί από το Αρχηγείο κάθε δυνατή προσπάθεια για την ορθολογικότερη και αναλογικότερη κατανομή και διανομή υλικοτεχνικού και λοιπού εξοπλισμού ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, ανάλογα με την έκταση του Νομού που αστυνομεύουν και τη γεωγραφική κατανομή, την οργανική τους δύναμη των αστυνομικών υπηρεσιών και τις υπόλοιπες υπάρχουσες ιδιαιτερότητες καθώς επίσης συζητήθηκαν και επιμέρους ζητήματα  των υπηρεσιών της Δ.Α. Σερρών.

    Ο κύριος Αρχηγός αφού μας καλωσόρισε και έπειτα από συζήτηση σε άριστό κλίμα, μας πληροφόρησε ότι γίνονται προσπάθειες για ανακατανομή και εφοδιασμό όλων των υπηρεσιών δίκυκλης αστυνόμευσης με καινούργια και σύγχρονα δίκυκλα, ότι αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τις προτάσεις του συνδικαλιστικού μας κινήματος και ότι θα προσπαθεί συνεχώς για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων μας.

     Συνεχίζουμε, προσπαθούμε και θα εξακολουθήσουμε να ενεργούμε μέσω επαφών και συναντήσεων  να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και καθημερινότητας για όλους τους συναδέλφους μας στη Δ.Α. Σερρών.  


 









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συγχαρητήρια στον πάντα δραστήριο πρόεδρο της ΕΑΥΝ Σερρών. Δυναμικός συνδικαλισμός από τα παλιά. Μπράβο και στο επιτελείο του που με φρεσκάδα τον πλαισιώνει...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κινητά τηλέφωνα συναδέλφων στο ίντερνετ; Γράψτε και την διεύθυνση τους να είστε σίγουροι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πείτε και για το Αγρίνιο αλλιώς γιατί κάθεται εκεί αυτός με τα ροζ