Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΜΠΡΟΣΤΑ :Τα παπαγαλάκια της αποτυχημένης διοίκησης άρχισαν να κελαηδούν, διαδίδοντας ψεύδη


Διαβάστε την ανακοίνωση: .


Τα παπαγαλάκια έκαναν πάλι την εμφάνιση τους διασπείροντας ψεύδη ασύστολα.

-Είναι αλήθεια οι παράνομες εκλογές;...φυσικά και είναι!σ

-Είναι αλήθεια ότι κέρδισαν το δικαστήριο για την προσωρινή διοίκηση, διότι έπεισαν ότι δεν γνώριζαν τίποτα και οι σύνεδροι ήταν αυτοί που προέβησαν στην αντικαταστατική ενέργεια;...Φυσικά και είναι, άλλωστε η απόφαση αυτό ακριβώς λέει, για αυτό θεωρεί ότι δεν υπήρξε ρητή η σιωπηρή παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου. Γιατί αν πείθονταν για το γεγονός ότι αυτοί μεθόδευσαν τις παράνομες εκλογές δεν θα τους άφηναν στην διοίκηση!

-Έγινε το περιστατικό της απρόκλητης και βίαιης επίθεσης εναντίον προέδρου Πρωτοβάθμιου σωματίου;...Φυσικά και έγινε καθώς ήταν παρόντες και συνάδελφοι της παράταξης τους !

-Ψηφίσαμε για επιτροπή φορέα ή ΜΚΟ σε προηγούμενο Διοικητικό συμβούλιο;...ΟΧΙ ,Ψηφίσαμε για ομάδα εργασίας και επιτροπή επιστημόνων που κατόπιν την ονόμασαν φορέα και τελικά έγινε ΜΚΟ, με ότι σημαίνει αυτό.

-Είχαμε καταθέσει  εμείς ως παράταξη πρόταση για το επικίνδυνου;...Ναι είχαμε καταθέσει πρόταση που αναφέρονταν σε χαρακτηρισμό του επαγγέλματος σε επικίνδυνο ή στην κατάταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα,  χωρίς όμως να θίγεται ο συντάξιμος χρόνος και αυτό φυσικά αναφέρεται ξεκάθαρα στην πρόταση που κάναμε πολύ νωρίς, χωρίς να έχουμε συστήσει φορέα ή ΜΚΟ ή ανώνυμη εταιρεία και ο νοών νοείτω ..

-Καταθέσαμε πρόταση βαθμολογίου επτά βαθμών ;

…Βέβαια και καταθέσαμε εμπεριστατωμένη πρόταση με μελέτη που επέστρεφε και τα χρήματα που έχουν υφαρπάξει από το χαμηλόβαθμο προσωπικό με το τελευταίο μισθολόγιο   

-Τώρα για τις τηλεπερσονες και τους τηλεπαρουσιαστές τι να πούμε;...Αυτοί που κατηγορούν , εμφανίζονται στα πρωινάδικα και μάλιστα όχι μόνο δεν ξέρουν να μιλήσουν, αλλά δημιουργούν και αισθήματα αποστροφής στο κοινό που τους παρακολουθεί…

Συνάδελφοι, οι εν λόγω “συνδικαλιστές”, όσο και να το θέλουν δεν μπορούν, ούτε μπορούσαν, ούτε ήθελαν ποτέ να προσφέρουν.

Ο συνδικαλισμός είναι κάτι άλλο, κάτι που αυτοί δεν γνώρισαν, ούτε ποτέ τους θα γνωρίσουν, γιατί δεν θέλουν να προσφέρουν, θέλουν μόνο να αποκτήσουν!

Το ανύπαρκτο έργο τους και η εγωιστική, εγωκεντρική ιδεολογία τους, τους αποτρέπει.

Πιστεύουμε ότι ο Έλληνας Αστυνομικός αξίζει  περισσότερα παρά  αυτό το χαμηλό επίπεδο,  που το μόνο που καταφέρνει είναι να κάνει πλάτες σε όλους αυτούς που τόσα χρόνια μας στέρησαν τα δικαιώματά μας, μας αφαίρεσαν τα κεκτημένα.

Βίαιες επιθέσεις , εταιρείες με χρηματικό κεφάλαιο από το υστέρημα του Έλληνα Αστυνομικού , συνέδρια για δημόσιες σχέσεις σε Καρπενήσια και Χαλκίδες, παράνομες εκλογικές διαδικασίες, κυνήγι αντιπάλων με σκοπό τη διαθεσιμότητα και την εξόντωσή τους, διώξεις, συκοφαντίες, συνεργασία με την εκάστοτε ηγεσία και όταν τους χρειάζεσαι …σιωπή…

σιωπή για το επίδομα, το επικίνδυνο, τις προσλήψεις, την επιστροφή των μισθών μας στο 2012,την υλικοτεχνική υποδομή, τη μισθολογική ανέλιξη μας, τα πάρεργα και η λίστα πάει μακριά!

Αξίζουν να εκπροσωπούν τον Έλληνα Αστυνομικό ;









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια