Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΝΕΣΠΑΑ : Αλλαγές διαδικασιών στο ΤΑΠΑΣΑ - Συνεργασία με τον Φαρμακευτικό Συλλογο Θεσσαλονίκης


Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής παράταξης ΝΕΣΠΑΑ: Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης μας, την 06η Ιουλίου και κατόπιν ενημέρωσης μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η προσπάθεια μας και η συνάντηση μας με τον Πρόεδρο κ. Ευγενίδη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Κιοσέ, του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, απέφερε ‘’ καρπούς’’  καθόσον μετά από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου  του Φαρμακευτικού Συλλόγου , έγινε αποδεκτή η πρόταση μας και έτσι σε σύντομο χρονικό διάστημα το οποίο εκτιμάται περίπου στο επόμενο δίμηνο ( Θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση του Τ.Α.Π.Α.Σ.Α στην ιστοσελίδα του ), κυρίως λόγω των διαδικασιών για υπογραφές συμβάσεων κτλ με το Τ.ΑΠ.Α.Σ.Α., θα ξεκινήσει η εφαρμογή της διασύνδεσης των Φαρμακείων της Θεσσαλονίκης με τον ΗΔΙΚΑ και το ΤΑΠΑΣΑ και ως εκ τούτου θα γίνεται απευθείας η πληρωμή των Φαρμακείων για το ποσοστό συμμετοχής (10 ή 25 % αναλόγως του δικαιώματος ) στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση των ασφαλισμένων στα ταμεία της πρώην Αστυνομίας Πόλεων  (Κ.Υ.Υ.Α.Π.).

Μ αυτόν τον τρόπο, παύει για τους ασφαλισμένους στην πόλη της Θεσσαλονίκης στο ανωτέρω ταμείο (Κ.Υ.Υ.Α.Π.)  η παλαιά  διαδικασία αποστολής δικαιολογητικών και φωτοαντιγράφων στην Αθήνα , για την πληρωμή αυτού του ποσού, το οποίο νωρίτερα θα το έχει προπληρώσει (ουσιαστικά γίνεται ηλεκτρονικά η παλιά σφράγιση) .

Θα θέλαμε, να δώσουμε συγχαρητήρια στον κλάδο των Φαρμακοποιών οι οποίοι παρόλα όσα έχουν υποστεί το τελευταίο διάστημα και παρόλο το βάρος που σήκωσαν και σηκώνουν εν μέσω πανδημίας, αποφάσισαν να βρεθούν πλάι μας σε ένα λειτουργικό αλλά και οικονομικό ζήτημα. Θεωρούμε ότι ξημερώνει μια νέα αρχή ως προς την συνεργασία μας με τον κλάδο.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τα στελέχη του ΤΑΠΑΣΑ τα οποία βοήθησαν και αυτά  στην  ολοκλήρωση των ανωτέρω και συνεχίζουν να εργάζονται πάνω σ αυτό ,για την ολοκλήρωση του πρότζεκτ της αλλαγής των διαδικασιών και της διευκόλυνσης  των μελών του Ταμείου σ όλη την επικράτεια.

Από πλευρά μας, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΠΟΑΞΙΑ , κ. Γραμμένος καθώς και τα εκλεγμένα μέλη του Δ. Σ. της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής  Μακεδονίας, με την Νέα Συνδικαλιστική Παράταξη ( ΝΕΣΠΑΑ), τα οποία συνέβαλαν στην παραπάνω προσπάθεια έχουμε ήδη ξεκινήσει τις προσπάθειες για την επαφή και με όμορους Φαρμακευτικούς  Συλλόγους στην περιφέρεια μας.

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια