Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υποχρεωτικός εμβολιασμός στα Σώματα Ασφαλείας - κείμενο αναγνώστη


Δημοσιεύουμε κείμενο αναγνώστη του bloko.gr: Καλημέρα σας. Θέλω να θίξω ένα θέμα που θα προωθήσει λέει η κυβέρνηση τον Σεπτέμβριο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στα σώματα ασφαλείας και μάλιστα λέει στα ΕΙΔΙΚΑ σώματα. Μα ποια εννοούν? 
Τα εκαμ, οπκε, μεταγωγών , διμοιρίες? Γιατί λένε τα ειδικά σώματα και δεν λένε την αλήθεια ότι θα περιλαμβάνει όλους τους αστυνομικούς τελικά? Και εξηγώ παρακάτω, είναι δυνατόν να εμβολιαστούν υποχρεωτικά οι ανωτέρω ειδικές κατηγορίες και να μείνουν ανεμβολίαστοι όλοι οι άλλοι? Ποιοι είναι αυτοί που έρχονται καθημερινά σε επαφή με κόσμο? Ξεκινάμε με την πρώτη και πιο επικινδυνη ομάδα εστίας μετάδοσης και είναι αυτή που τόσα χρόνια όλες οι κυβερνήσεις αδιαφορούν. 
Μα φυσικά αυτοί που κάνουν τις επιδόσεις δικογράφων, 2000 αστυνομικοί σε όλη την Ελλάδα. Φωνάζουμε χρόνια για να γίνει ηλεκτρονικά αλλά μόνο υποσχέσεις.Όλα τα αστυνομικά τμήματα, οι αστυνομικοί σταθμοί, υπηρεσία κλειστών και ανοιχτών χώρων( γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετκλπ),υπηρεσία δικαστηρίων και βασικά όλοι οι αστυνομικοί έρχονται σε επαφή με κόσμο.Άρα γιατί μας λένε από τώρα ότι θα γίνει ο εμβολιασμός μόνο σε ειδικά σώματα ασφαλείας? π.χ ποιο είναι περισσότερο επικίνδυνο? Τα ΕΚΑΜ ή οι επιδόσεις δικογράφων? 
Τα συμπεράσματα δικά σας.









Δημοσίευση σχολίου

29 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εμβολιαστε πρωτα υποχρεωτικα τους αλλοδαπους, λαθρο που περιφερονται στο κεντρο και οχι μονο, ανεξελεγκτοι.Αληθεια τεραστιοι, ανεξαρτητοι συνδικαλιστες συμφωνειτε με τον υποχρεωτικο εμβολιασμο των συναδερφων που ειναι και νεοτατοι ηλικιακα?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά γιατί γκρινιάζεις;Μπορείς να πας να το κάνεις το εμβολιο γιατί να περιμένεις να σε υποχρεώσουν;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
«Τα» ΕΚΑΜ
«Τα» ΜΑΤ
Ας μάθουμε πρώτα πως λέγονται και μετά σχολιάζουμε και τον εμβολιασμό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υποχρεωτικός τώρα χωρίς άλλη σκέψη οποίος δεν θέλει σπίτι του
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ε πάνε κάνε το εμβόλιο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν ακολουθηθεί το παράδειγμα της Εμακ στην πυροσβεστική, τότε ναι λογικά οι θεωρούμενες καλές υπηρεσίες θα είναι πρώτες στο στόχαστρο. Έτσι θα πιεστούν οι αστυνομικοί που υπηρετούν εκεί. Ή κάνεις το εμβόλιο ή γυρνάς στο ΑΤ να κάνεις τη λάτζα. Το λατζέρη που να το απειλήσουν ότι θα τον πάνε ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχουμε ήδη έτοιμες τις προσφυγές για παν ενδεχόμενο. Και τα παραμύθια ότι είναι κοινωνική ευθύνη αλλού κύριοι. Με τον εμβολιασμό προστατεύεις τον εαυτουλη σου και μόνο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΝΑΙ στον υποχρεωτικο εμβολιασμο στα Σωματα Ασφαλειας Ενοπλες Δυναμεις Εργαζομενους στο ΕΣΥ ανεξαιρετως, εκπαιδευτικους και ολο τι στενο δημοσιο τομεα.
Το κρατος πρεπει να συνεχισει να λειτουργει. Ειναι συνθήκες ασσυμετρου υγειονομικου πολεμου. Πρεπει να το χονεψουμε.
Οποιος δεν θελει, να μπει επ αοριστον σε αναστολη εργασιας μισθοδοσιας.
Φτανει με τους καραγκιοζηδες. Αρνητης του ορθολογισμου και της επιστημης δεν εχει καμμια διυλεια στο στενο πυρηνα του Κρατους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν νομίζουν οι πολιτικοί και οι πουλημένοι συνδικαλιστές ότι θα μπούμε σαν πρόβατα στην ουρά για να εμβολιαστουμε είναι γελασμένοι. Οι αστυνομικοί δεν είμαστε πειραματοζωα

Ο χρήστης kostas303 είπε…
Είναι ντροπή να υπάρχουν ακόμα υπηρετούντες στα σώματα ασφαλείας που συζητούν τον υποχρεωτικό η όχι εμβολιασμό τους. Το θέμα έπρεπε να είχε κλείσει χθές και δεν έπρεπε να υπάρχει ούτε ένας που θα συνέχιζε να βάζει σε κίνδυνο συναδέλφους, οικογένεια, πολίτες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι σχέση έχει το νεαρό της ηλικίας, δε κολλάνε οι νέοι δηλαδή? Θέλουμε η δε θέλουμε να προστατευτουν οι συνάδελφοι κ οι υπηρεσίες? Ε ας τελειώνουμε με δικαιολογίες αλλοδαποί, λαθρο κτλ. Ας θωρακιστουμε εμείς κ αφήστε τα υπόλοιπα. Υποχρέωση μας είναι, απέναντι στον συνάδελφο κ τις οικογένειες μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο άλλος αγχώθηκε μήπως εμβολιάσουν την ΕΚΑΜ και κάνει επιδόσεις ανεμβολίαστος..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αρνητές, συνομωσιολογοι, συνομωσιολάγνοι και ατομα που δεν εχουν αισθηση της κοινωνικης ευθύνης Παρτακηδες δλδ δεν εχουν καμμια θεση στα Σωματα Ασφαλειας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι εμβολιασμενοι τι ζοριζεστε ολη την ωρα; Αφου υποτιθεται οτι είστε προστατευμένοι. Αν νομίζετε ότι δεν προστατευεστε γιατί κάνατε το εμβόλιο;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,έτσι ακριβώς.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εννοείται υποχρεωτικός εμβολιασμός. Όποιος δε θέλει,σπίτι του. Το κράτος πρέπει να λειτουργήσει, αλίμονο αν καταρρεύσει, οποίος θέλει να κάνει επανάσταση, ας γίνει μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή του ΚΕΕΡΦΑ. Δεν έχει καμία δουλειά στο σώμα. Άλλωστε έχει ορκιστεί να φυλάττει πίστη στην πατρίδα,υπακοή στο Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καραγκιόζης είσαι και φαίνεσαι δεν θα μου πεις εσύ τι θα βάλω στο σωμα μου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με ποσοστά θνησιμότητας κάτω του 1% και εμβόλια σε πειραματική φάση δεν θα μας πείτε εσείς ότι είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε το μπολι. Κλείστε το στοματακι σας και κάνετε ότι θέλετε. Όπως έχετε το δικαίωμα να το κάνετε έτσι και εμείς έχουμε το αντίθετο δικαίωμα. Έτσι και αλλιώς έχουν βγεί ήδη φάρμακα ιδιαίτερα αποτελεσματικά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ Η ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ?ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ ΔΕΛΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΛΑΜΔΑ ΛΕΝΕ ΠΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΠΟΥ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν πολιτεια σου στερεί τα αυτονόητα ρεπο δημόσια είδη νύχτερινο και πενθήμερο που από το 2000 είναι κολλημένα στο 3,60 δεν ενοχλεισε συναδελφε,για την υποχρεωτικοτητα είσαι λαλιστατος,και στέλνεις τους συναδέλφους στο σπίτι τους αν δεν κάνουν το εμβολιο.Ποιος σου έδωσε αυτό δικαίωμα;;;τι εισαι;;ξέρεις τι είσαι;;ένας φασίστας και ένας από αυτούς που μας σιχαίνεται ο κόσμος.Να κάνεις 2 3 και 4 δόσεις στον εαυτό σου στα παιδιά και όπου θέλεις,για μένα θα αποφασίσω εγώ τραμπουκε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πλύση εγκεφάλου-Καμμένο μυαλό: Να πεθαίνει ο γονιός σου,ο διπλανός σου και εσύ να μπαίνεις στο ίντερνετ και να γράφεις και να φωνάζεις ότι όλα είναι μπούρδες και αηδίες θέλουν να μας ξεκανουν όλους στον πλανήτη. Το νου σας είναι πολλοί....και είναι δίπλα μας!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχετε πειστεί όλοι εσείς που είστε υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού ότι το εμβόλιο είναι οκ; Και γιατί έτρεξαν να νομοθετήσουν για το ακαταδιωκτο; Και γιατί απέσυραν το ΑΖ; Και γιατί νιπτουν τας χείρας τους σε περίπτωση σοβαρών παρενεργειών; Και γιατί δεν τα κρούσματα ενώ έχουμε 5 εκατομμύρια εμβολιασμενους είναι πολύ περισσότερα σε σχέση με πέρσι τέτοια εποχή; Το ότι μπολιασατε τον εαυτό σας δε σημαίνει ότι θα επιβάλλετε το ίδιο και στους άλλους για να ελαφρυνετε τις τύψεις σας. Το ΣτΕ και τα ευρωπαϊκά δικαστήρια μας περιμένουν. Καλή χώνεψη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ! ΕΠΙΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.. ΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ
Ο χρήστης Unknown είπε…
😂😂😂😂😂
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητέ κύριε εδώ και ενάμιση χρόνο ζεις και βασιλευεις. Ένα χρόνο ήσουν και ανεμβολιαστος. Από ότι καταλαβαίνω δεν κινδυνεψες και τώρα με το εμβόλιο είσαι πιο ήσυχος. Ο εμβολιασμός επιβάλλεται να είναι προσωπικός και όχι υποχρεωτικός. Όπως δεν σε υποχρέωσαν να μην εμβολιαστεις έτσι και εσύ δεν έχεις το δικαίωμα να υποδεικνύει. Γίνεσαι ακραίος όπως και αυτοί με τα τσιπακια και το DNA.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλύτερα να μας πείσουν πάρα να μας αναγκάσουν αν νιαζονται για εμάς.Ας ξεκινήσουν από τους επενδυτές.Εκτος εάν λόγω εξελιγμένου DNA αυτοί δεν μεταδιδουν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το Συμβούλιο της Ευρώπης με το ψήφισμά του 2361/2021, πέραν των άλλων οδηγιών που δίνει σχετικά με τα εμβόλια και τους εμβολιασμούς, ζητά από τα Ευρωπαϊκά Κράτη:

7.3.1. – να διασφαλίσουν ότι οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν θα υποστεί πίεση με πολιτικά, κοινωνικά ή άλλα μέσα για να εμβολιαστεί, εάν δεν το επιθυμεί,

7.3.2. – να διασφαλίσουν ότι κανείς δεν θα υποστεί διακρίσεις για το ότι δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία (σ.μ.: υγεία απάντων, τόσο του ιδίου όσο και του περιγύρου του) ή για το γεγονός ότι δεν θέλει να εμβολιαστεί,

Για το “Πιστοποιητικό Εμβολιασμού” αναφέρει:

7.5.2. – (επιτρέπεται) η χρήση πιστοποιητικών εμβολιασμού μόνο για τους εξής καθορισμένους σκοπούς: α) παρακολούθησης της αποτελεσματικότητας του εμβολίου, β) των πιθανών παρενεργειών και γ) των ανεπιθύμητων ενεργειών.Η διχαστικη αποψη που εκφερεις κρατα την για τον ευατο σου.Δεν αναφερω καν τις συνθηκες Οβιεδο,Νυρεμβεργης καθως και το Ελληνικο Συναγμα ουτε το νομο περι προσωπικων δεδομενων για το ιατρικο απορρητο!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εμβόλιο: Δεν παίρνει ευθύνη ο κατασκευαστής. Δε παίρνει ευθύνη ο γιατρός. Δεν παίρνει ευθύνη η Κυβέρνηση. Αλλά αν δεν το κάνεις, είσαι ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ.