Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νίκος Καραδήμας: Τι αποκομίσαμε από την εκπομπή της ΠΟΑΣΥ για το βαθμολόγιο;


Ανάρτηση τού Νίκου Καραδήμα: Παρακολουθώντας καρέ-καρέ από το διαδίκτυο και όχι απ’ ευθείας την εκπομπή της ΠΟΑΣΥ για το βαθμολόγιο είδαμε:

Κατ’ αρχάς έναν πανέξυπνο συντονιστή που όταν οσμίζονταν την γκάφα, το γύριζε στις διαφημίσεις (δις τουλάχιστον)…

Ακόμα και στους υπότιτλους είδαμε το «προταθέν βαθμολόγιο» και όχι το σχέδιο προεδρικού διατάγματος…

Τον μαιτρ των πολλαπλών αγωγών (Δεκάδες χιλιάδες) που δεν έφτασαν όλες μέχρι του τελικού βαθμού εκδίκασης (Τι θυμάσαι τώρα...) και νομικό σύμβουλο της ΠΟΑΣΥ, να διευκρινίζει εκ των προτέρων ότι πρόκειται για βαθμολόγιο και όχι μισθολόγιο.

Μέγα ψέμα ότι τα 4/5 των εν ενεργεία αστυνομικών θα προαχθεί!

Δεν λάβαμε υπ’ όψη τις θεωρίες του αντιπροέδρου για κοινωνική καταξίωση των εργαζομένων με το πολυδιαφημιζόμενο σχέδιο. Αντίθετα λάβαμε πολύ σοβαρά υπ’ όψη τα λεγόμενά του, ότι με τις προαγωγές θα μειωθούν σχεδόν όλες οι υφιστάμενες προσωπικές διαφορές. Από όσα δε διαβάσαμε στο σχέδιο που κυκλοφορεί, μας οδηγεί σε συνειρμούς εύκολα. Με την εφαρμογή του δηλαδή, θα μειωθούν οι προσωπικές διαφορές. Λογικό ακούγεται όταν μάλιστα σήμερα είναι πολύ υψηλότερες από τις επικείμενες αυξήσεις λόγω προαγωγών. Αυτά για φέτος που προβλέπεται να γίνουν οι πολλοί. Κυρίως οι αρχ/κες Μ.Α.Υ. Για του χρόνου βλέπουμε, γιατί κάθε χρόνο οι οργανικές αυτές θέσεις θα αυξομειώνονται με απόφαση του Αρχηγού, αφού θα χηρεύουν οι προηγούμενες με την έξοδο από το σώμα. Εξισώνουμε φέτος τις προσωπικές διαφορές, αν και είναι αμφίβολο χωρίς κόστος για την κυβέρνηση και του χρόνου προκηρύσσουμε πολύ λίγες θέσεις, ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας και αφού κατά τα λεγόμενα το 80 % θα προαχθεί φέτος…

Άλλο ψέμα ότι διασφαλίζεται και εξυγιαίνεται και το ασφαλιστικό με την αύξηση των εισφορών στα ταμεία και καθίσταται βιώσιμο! Εμείς θα το πούμε ότι πρόκειται για μισή αλήθεια διότι ναι μεν θα αυξηθούν οι εισφορές ,αλλά δεν θα αυξηθούν ανάλογα και οι μισθοί διότι θα απομειωθούν από την προσωπική διαφορά.

Άλλο ένα μικρό ψεματάκι ότι ευνοούνται Ειδικοί φρουροί και Σ/φ

Ε για τον πρόεδρο τι να πούμε! Για άλλη μια φορά υπερίσχυσε το εγώ του.

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!!!

 









Δημοσίευση σχολίου

26 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλοστημένη Φιέστα, βαθμοί=φτώχεια.Να επέμβει η ποαξια άμεσα, έχει δίκιο ο καραδίμας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε παιδιά ποιος τους είπε ότι μας ενδιαφέρουν οι βαθμοί; είμαι υπαρχ. μη ανακριτικος με 2 παιδιά και ο μισθός μου είναι γεωμετρικά χαμηλότερος από το 2008 που ημουν ειδικός φρουρός. Δεν μας ενδιαφέρουν οι βαθμοί. Ούτε να γίνουμε ανθυπαστυνομοι μετά από 30 χρόνια ανακριτικοι υπάλληλοι. Το τελικό ποσό που παίρνουμε κάθε μήνα θέλουμε να δούμε αυξημένο, αυτό κάτω δεξιά στην μισθοδοσία, για να μπορούμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς. Μην μας ρίχνεται στάχτη στα μάτια, ούτε ψήφο ζωγραφιστή θα δείτε με αυτά που λέτε και κάνετε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μιλανε για βαθμολογιο, προαγωγες και αυξησεις απο περυσι και μεχρι σημερα δεν εχει υπογραφει!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχετε κουρασει οι "Καραδήμες".
Οι μεν δεν είναι ευχαριστημένοι γιατί ήθελαν καλύτερη, ταχύτερη κ ανώτερη εξέλιξη , οι δε δεν είναι ευχαριστούμενοι γιατί θεωρούν ότι μοιράζουν βαθμούς με αποτέλεσμα να υποτιμάται ο δικός τους .
Δηλαδη θεωρητικά οι μισοί έχουν αντίθετα συμφέροντα κ απόψεις από τους υπόλοιπους.
Το παράλογο είναι ότι ΟΛΟΙ είναι εναντίον του βαθμολογιού χρησιμοποιοντας τους άλλους μισούς.
Ας μας πουν οι "αρνητές" του βαθμολογιού τι δεν τους αρέσει για να καταλάβουμε με ποιους είναι, με εμάς ή με τους άλλους...
Δεν έχετε προφανώς την δυναμικη που νομίζετε κύριοι !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ζηλιαααααααααααααααα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ σωστά τα λέει ο Καραδημας. Οι μάχιμοι πεζοδρομισιοι από το κακό στο χειρότερο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Καραδημας τουλάχιστον εσχάτως γράφει αλήθειες για την ανικανότητα των εκπροσώπων να δουν και να βοηθήσουν ουσιαστικα το μέλλον της βάσης του σώματος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τρώγονται οι βαθμοί ; Γιατί από λεφτά δεν ….
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αλλος ενας πολίτης που δεν εχει νόημα η ζωη του…
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το βαθμολόγιο εντός ολίγων ημερών σε ΦΕΚ. Μπράβο στον Πρόεδρο και στα υπόλοιπους συναδέλφους της ΠΟΑΣΥ για τον αγώνα που έδωσαν.
Γρηγόρη, οι περισσότεροι είμαστε μαζί σου. Συνέχισε να διεκδικείς ότι οι άλλοι ονειρεύονταν.....
Στους τελευταίους όνειρα γλυκά...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι Ανθ/μοι που δώσαμε προαγωγικές εξετάσεις για Αρχ/κες στα 15,16,17,18,19 κλπ χρόνια Υπηρεσίας που θα πρέπει αν παραμείνουμε στον ίδιο βαθμό, κολλημένοι για χρόνια, αφού σταματάει η προαγωγή σε Υ/Β στα 26 χρόνια Υπηρεσίας ,ούτε λόγος για αυτό το λάθος του νέου βαθμολογίου???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λαθος ε?δλδ με ενα χρονο ανθυπας θελεις να γινεις Υ/Β? εγω που εχω συμπληρωσει 9 λεω να με κα κανουν Α/Β'...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πες τα συνάδελφε!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι συναδερφε, καμία προαγωγή για κάποιον που έγινε αρχιφύλακας στα 16-17-18-20 έτη με αποκλειστικό σκοπό να εκμεταλλευτεί τις απαράδεκτες καταργηθεισες διατάξεις κ να γίνει Υ/Β ανατρέποντας την ιεραρχία σε βάρος ανθυπαστυνομων με 8-9-10-11 χρόνια στον βαθμό .
Τόσο απλά είναι τα πράγματα , απορώ γιατί απαιτείται την διαιώνιση αυτού του "προβλήματος"...
Προφανώς γιατί σας εξυπηρετεί , αν ήσασταν στην θέση των αδικουμενων Ανθυπαστυνομων σίγουρα θα είχατε αντίθετη άποψη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γλύψεεεεεε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγω λεω ολοι να γίνετε Α/Β και οι πιο παλιοί ανθυπες Α/Α με την μια…και οι της ΣΑΕΑ υπαστυνόμοι καμια δεκα χρονια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα γίνουμε Υπαστυνόμοι στα 55 φίλε, μας τιμωρούν επειδή για τον α ή β λόγο τολμήσαμε να γίνουμε βαθμοφόροι στα 40, ντροπή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν σας τιμωρεί κανένας που γίνατε βαθμοφοροι στα 40..απλώς δεν σας ευνοεί..και μάλιστα σκανδαλωδώς όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα. Όταν κάποιος λοιπόν δεν σας ευνοεί,δεν σημαίνει απαραίτητα πώς σας τιμωρεί. Αντιθέτως αν κάποιοι έχουν τιμωρηθεί και αδικηθεί αποδεδειγμένα από την απολύτως λάθος προαγωγή των Ανθυπαστυνομων στα 26 χρόνια υπηρεσίας, είναι άλλοι..και σίγουρα όχι εσείς!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν το ξέραμε ΄΄συνάδελφε΄΄ ότι θα καταργούνταν η προαγωγή σε Υ/Β στα 26 χρόνια , δεν θα δίναμε καν εξετάσεις Αρχ/κων , ή θα δίναμε σε μικρή ηλικία. Δεν φταίμε εμείς για αυτό, με αυτές τις συνθήκες δώσαμε. Ντροπή σας μόνο που τα γράφετε!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στο τέλος θα δούμε 😉
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ένας είναι φίλε και γράφει σε όλα τα άρθρα το ίδιο πράγμα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά , εσύ ακόμα να καταλάβεις ότι το βαθμολογιο συνδεεται με το μισθολογιο . Αν γίνεις ανθμος στα 30 έτη θα λάβεις αύξηση περί τα 170 ευρώ , εκτός αν δεν σου αρέσουν ή αδυνατείς να κατανοήσεις ότι οι βαθμοί φέρνουν λεφτά !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν ξέρω αν είναι ένας ή πολλοί , σίγουρα είναι όμως η φωνή της λογικής κ μου μοιάζει αδύνατο να μην θέλετε να το κατανοήσετε βάζοντας μπροστά τα προσωπικά σας οφέλη . Πραγματικά λυπάμαι για το σκεπτικό σας !
Επιτέλους δεν θα ξαναδώ κατά πολύ νεότερους από εμένα ανθμους να με περνάνε σε μια μέρα στην ιεραρχία προαγομενοι σε Υ/Β γιατί είχαν 4-5 χρόνια περισσότερα στο σώμα από εμένα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ήταν μη γίνει θέμα, ανέμενε τις εξελίξεις,είσαι και από σχολή Αρχιφυλάκων.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι τώρα που έγινε θέμα θα λυθεί σίγουρα κ μάλιστα υπέρ σας ! Μείνε σίγουρος ! Εδώ εμείς περιμέναμε 13 χρόνια να καταργηθει αυτή η διάταξη κ εσύ νομίζεις θα καταφέρεις να επανέλθει άμεσα ...
Όσο για την "σχολή αρχιφύλακων" πέρασα όταν εσύ ακόμα βολευοσουν κάπου ως αστυφύλακας ενώ εγώ εδώ κ 15 έτη βαθμοφόρος κάνω αξυπ ..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα περιμένεις πολύ ακόμα.