Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τέταρτη καταγγελία για τον αστυνομικό της Ηλιούπολης


Ανοίγουν τα στόματα των θυμάτων του 39χρονου προφυλακισμένου, καθώς ακόμη μια γυναίκα, η τέταρτη κατά σειρά αναμένεται να καταθέσει στον ανακριτή.

Η γυναίκα, όπως επισημαίνει η δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη, θα καταθέσει στις αρχές πώς έμπλεξε με τον αστυνομικό Δημήτρη Μπουγιούκο, του οποίου τα στοιχεία δόθηκαν μόλις σήμερα στη δημοσιότητα, ο οποίος φέρεται να την αιχμαλώτισε, να την βασάνιζε και να την απειλούσε ώστε να την εξαναγκάζει να εκδίδεται και να συμμετέχει σε πορνογραφικού περιεχομένου βίντεο.

Πληροφορίες αναφέρουν, ακόμη ότι η γυναίκα αναμένεται να καταθέσει ότι έφτασε σε σημείο να κινδυνεύει η ζωή της μέχρι να δραπετεύσει πριν από μερικούς μήνες.

Αυτή είναι η τέταρτη κατά σειρά γυναίκα που καταγγέλλει τον Δημήτρη Μπουγιούκο, μετά την 18χρονη, την 25χρονη και την πρώτη σύζυγό του.

Πληροφορίες της «Εφ.Συν.» αναφέρουν ότι η κατάθεση της 25χρονης γυναίκας αξιολογείται ως εξαιρετικά σημαντική, καθώς αποδεικνύει με στοιχεία τα όσα αναφέρει για το κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης γυναικών.

Όλα αυτά σε μια ημέρα κατά την οποία είχαμε και τρίτη προφυλάκιση για το φρικτό κύκλωμα της Ηλιούπολης, καθώς, ο Β.Γ. κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, μετά την απολογία του, ενώ κατηγορείται για εμπορία ανήλικου κατ' επάγγελμα, μαστροπεία και διακίνηση ναρκωτικών.

Σημειώνεται ότι η 18χρονη έχει καταγγείλει τον Β.Γ. πως την εξέδιδε για έξι μήνες πριν από δύο χρόνια στην τιμή των 70 ευρώ ανά ραντεβού. Παράλληλα, η 18χρονη προέβη σε συμπληρωματική κατάθεση, στην οποία έδωσε σημαντικά νέα στοιχεία και για τον Β.Γ. (γνωστό ως Ντανιέλ), ο οποίος προφυλακίστηκε σήμερα.

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια