Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στελέχη της Πυροσβεστικής στην Πάτρα για τις "ύποπτες" φωτιές στην περιοχή - Με εντολή της ηγεσίας του Σώματος - Στο ...μικροσκόπιο η πυρκαγιά στη Δροσιά

Στο μικροσκόπιο των στελεχών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχουν μπει οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στην Αχαϊα τα τελευταία 24ωρα, για το ενδεχόμενο να οφείλονται σε εμπρηστικές ενέργειες.

 


Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 με εντολή του Αρχηγού της Πυροσβεστικής Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη στελέχη της συγκεκριμένης Διεύθυνσης βρίσκονται από χθες στην Πάτρα και έχουν ξεκινήσει εντατικές έρευνες για τα αίτια πρόκλησης των πυρκαγιών.

 

Ιδιαίτερα ερευνάται η φωτιά στη Δροσιά του Δήμου Ερυμάνθου, καθώς οι μικροεστίες που γρήγορα είχαν κατασβεστεί, πριν την μεγάλη φωτιά στην περιοχή, θεωρούνται "ύποπτες".

 

Αλλωστε και ο Δήμαρχος Θόδωρος Μπαρής σε δηλώσεις του είχε αναφέρει πως "Οι πληροφορίες που υπάρχουν, αλλά και το γεγονός ότι το βράδυ πριν την εκδήλωση της μεγάλης φωτιάς υπήρξαν προσπάθειες πρόκλησης πυρκαγιάς που ευτυχώς αντιμετωπίστηκαν εγκαίρως, καταδεικνύουν πως πρόκειται για εμπρησμό".

tempo24.news







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια