Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χρήστος Παππάς: Συγχαρητήρια από Χρυσοχοΐδη στην ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη


Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για τη σύλληψη του χρυσαυγίτη Χρήστου Παππά, το βράδυ της Πέμπτης στου Ζωγράφου.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης σημείωσε πως ήταν η τέταρτη μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. το τελευταίο διάστημα. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, της σύλληψης του Χρήστου Παππά προηγήθηκε η εξιχνίαση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, η σύλληψη και η εξάρθρωση του κυκλώματος στη Ζάκυνθο και η ανεύρεση των κλεμμένων εικαστικών έργων της Εθνικής Πινακοθήκης.

«Αληθινή μάστιγα μέχρι το 2019 η εγκληματικότητα»

«Όλες αυτές οι επιτυχίες, συναρτώμενες με τα θετικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της εγκλήματικότητας και της μικροεγκληματικότητας, που μέχρι το 2019 υπήρξε μία αληθινή μάστιγα ιδίως για την Αθήνα και το κέντρο της, οδηγούν σε ένα συμπέρασμα ότι ο υψηλός επαγγελματισμός της Ελληνικής Αστυνομίας και η βαθιά προσήλωση στο καθήκον έχουν φέρει και φέρουν αποτελέσματα. Δεν το βλέπουν μόνο εκείνοι που κρίνουν βάσει σκοπιμοτήτων», επεσήμανε ο κ. Χρυσοχοϊδης.

«Είναι η πεποίθησή μου ότι με τις βελτιώσεις που σχεδιάζουμε εμείς εδώ, η παρούσα πολιτική ηγεσία από κοινού με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ και τη φυσική ηγεσία, θα είναι ακόμα πιο αποτελεσματική στη μάχη -η Ελληνική Αστυνομία- κατά του εγκλήματος και στην υπεράσπιση της νομιμότητας στο δημόσιο χώρο», κατέληξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.


https://www.ethnos.gr

 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Περιμένουμε τα συγχαρητήρια του υπουργού για την σύλληψη των εκτελεστών και των ηθικών αυτουργων για την δολοφονία μέρα μεσημέρι έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου Γιώργου Καραιβαζ. Δεν είμαστε Κολομβία Κύριοι. Και το κυριότερο, ΔΕΝ ΞΕΧΝΆΜΕ!!!! Δεν θα γίνουμε σιναλοα. Ένας δημοσιογράφος εκτελέστηκε έξω από το σπίτι του. Κάτι καλό θα έκανε, κάτι θα βρήκε για να τον φάνε σαν σκυλί. Βρείτε τους φονιάδες!! Είναι ζήτημα τιμής για όλους μας. Δημοσιογράφους και μη.