Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Κατεχάκη απαντά στον Χρήστο Σπίρτζη


Ανακοίνωση τού Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη: Παρά τις ταχύτατες συλλήψεις και τις συντριπτικές απαντήσεις που δόθηκαν για τον τρόπο που κινήθηκε η Ελληνική Αστυνομία στην υπόθεση κακοποίησης της 18χρονης, ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να επιμένει στο ψέμα και στην υποκρισία.

Ενημερώνουμε ότι:

1. Ο συλληφθείς αστυνομικός έχει τεθεί σε αργία με απόλυση από τις 19 Ιουνίου 2021 με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για εξύβριση και απειλή σε βάρος άλλου αστυνομικού. 

2. Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας έχει υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή αίτημα για δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του και των στοιχείων του, το οποίο ωστόσο προϋποθέτει την έκδοση σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα.

3. Στον συγκεκριμένο αστυνομικό την 26 Μαρτίου 2021 χορηγήθηκε φύλλο πορείας στο πλαίσιο ενίσχυσης της Υποδιεύθυνσης Πεζών Περιπολιών με συνολικά 103 αστυνομικούς.

4. Η ανεύρεση και σύλληψη τυχόν άλλων εμπλεκομένων είναι θέμα τιμής για την αστυνομία. Θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

 









Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στο άλλο ερώτημα , αν είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας, δεν απάντησε όμως!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι απαντάτε για αυτά που λέει ο κ Σπριτζης χάνετε το χρόνο σας Αφήστε τον να τα λέει καλό μας κάνει
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτή η αλαζονεία θα σας φάει εσάς.
Κατεβείτε από το καλάμι που έχετε καβαλήσει, γιατί όταν πέσετε θα κάνει μεγάλο κρότο και θα σας πειράξει!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν δηλαδή ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ,θα είχε ευθύνη και ο Τσίπρας για τις παράνομες. Για προσέξτε λίγο γιατί μας γυρνάτε σε εποχές πιστοποιητικών πολιτικών φρονημάτων. Αν διαπιστωθεί παράλειψη ή παρέμβαση ναι, αν απλά κάποιος έχει γραφτεί ως μέλος σε οποιαδήποτε πολιτική παράταξη, είναι απαράδεκτο να το κάνουμε σημαία.