Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Αδικεί εμάς των πρώτων σειρών πανελληνίων εξετάσεων που αργήσαμε να δώσουμε Αρχιφυλάκων" - αστυνομικός γράφει για το βαθμολόγιο


Διαβάστε κείμενο αστυνομικού - αναγνώστη του bloko.gr: Ήθελα να θέσω ένα θέμα σχετικά με το νέο βαθμολογιο. Αδικεί εμάς των πρώτων σειρών πανελληνίων εξετάσεων που αργήσαμε να δώσουμε Αρχιφυλακων!! Οι Ανθυπαστυνομοι που μπήκαν χωρίς πανελλήνιες εξετάσεις έγιναν στα 26 χρόνια Υ/Β ενώ για εμάς καταργήθηκε η περίπτωση αυτή!!! 
Εγώ για παράδειγμα που είμαι Ανθυπαστυνομος με Προαγωγικες εξετάσεις Αρχιφυλακων, περίμενα να γίνωΥ/Β του χρόνου στα 26 έτη συνολικής υπηρεσίας!Με το νέο βαθμολογιο θα γίνω σε 7 χρόνια και έτσι χάνω έναν βαθμό ίσως και δύο σε βάθος χρόνου! Είναι σαν να μην έδωσα Αρχιφυλακων γιατί τώρα θα πάρω το βαθμό στα 32 χρόνια υπηρεσίας ενώ αν δεν είχα δώσει στα 33!! Πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχαν μεριμνήσει και για εμάς και να ισχύει η περίπτωση με τα 26 χρόνια συνολικής υπηρεσίας μέχρι να προαχθούν και οι εναπομείναντες!!!! 
Επίσης όταν έδωσα προαγωγικες εξετάσεις και πέρασα στην Σχολή Αρχιφυλακων,ίσχυε αυτό το καθεστώς δηλαδή ο νόμος 3686/2008 ,ο οποίος αναφέρει ότι ο Ανθυπαστυνομος προάγεται σε Υ/Β στα 26 χρόνια συνολικής Υπηρεσίας. Θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσει να ισχύει ο νόμος 3686/2008, διότι αν καταργηθεί μας ΑΔΙΚΕΙ βαθμολογικά, ιεραρχικά και φυσικά στο οικονομικό κομμάτι μιας και θα χάσουμε πολλά χρήματα!!!!!!









Δημοσίευση σχολίου

88 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είδατε κανένα βαθμολογιο; Ούτε θα δείτε. Χάθηκε στο δρόμο για το προεδρικό. Του χρόνου πάλι...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και επειδή ίσχυε ο νόμος που αδικουσε εμένα και πολλούς ακόμα αλλους οταν εδωσες εσύ, που έγιναν ανώτεροι μας ξαφνικά, να συνεχιστεί η αδικία. Δηλαδή το άδικο για εσένα είναι το δικαιο... Ωραία πράγματα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άντε πάλι...κάθε μέρα το ίδιο άρθρο και 50 σχόλια από κάτω.
ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΔΙΚΊΑ. Αδικία ήταν μέχρι σήμερα με την σκανδαλώδη προαγωγή των 26 ετών, που νέοι Ανθυπες με 1 και 2 χρόνια στον βαθμό προσπερνούσαν ομοιοβάθμους τους με 9 και 10 χρόνια.
ΕΝΝΈΑ ΧΡΌΝΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΉΣ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΌ ΤΟΥ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΑΠΑΡΈΓΚΛΙΤΑ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας εδινες πιο νωρίς για να μην αδικηθεις... Νομίζω ότι ζητας και τα ρέστα... ντρέπομαι....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνάδελφε δεν είστε μόνο εσείς οι πρώτες σειρές πανελληνίων..είναι άλλοι πόσοι που έπονται..και αν γίνει μία φορά για εσάς, μετά κάθε χρόνο κάποιοι θα ΝΟΜΊΖΟΥΝ ότι αδικούνται και θα επικαλούνται και αυτοί την προαγωγή των 26 ετών. Ίδια χρόνια λοιπόν παραμονής στον βαθμό του Ανθυπαστυνομου για όλους και τέλος. Στην ουσία ζητάτε να σας χαριστεί ένας βαθμός γιατί δώσατε αργά για Αρχιφυλακες. Δεν είναι ούτε λογικό, ούτε δίκαιο, όπως και να το κάνουμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάθε φορά που προάγεται κάποιος στον βαθμό του Υ/Β' με 26 χρόνια συνολικά, έχοντας στον βαθμό του Ανθυπαστυνομου 2 και 3 χρόνια προσπερνά χιλιάδες άλλους με 8,9 και 10 χρόνια στον βαθμό του Ανθυπαστυνόμου. Αυτοί ΑΔΙΚΟΎΝΤΑΙ?? ΝΑΙ?? ή ΟΧΙ?? Εκτός και αν αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν που έδωσαν νωρίς για Αρχιφύλακες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν υπάρχει αδικία. Ότι παύει η σκανδαλώδης εύνοια των 26 ετών, δεν σημαίνει ότι αδικείστε. Μην μπερδεύεται τις έννοιες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επειδή θα εχεις 26 έτη υπηρεσίας και θα γινεις ανώτερος από όσους εχεις μπροστά στην σειρά σου και λογικά θα γινεις ανωτερος και από την προηγούμενη σειρά, εσύ αυτό το θεωρείς δικαιοσύνη. Μπράβο σου. Νιώθεις υπερηφάνεια;
Ο χρήστης ΣΠΥΡΟΣ είπε…
Το 2009 υπήρχε Αρκάς ο οποίος επειδή είχε 27 χρόνια υπηρεσίας μέσα σε ένα μήνα έγινε Άνθιμος και αμέσως ΥΒ χωρίς κανένα άλλο κριτήριο και χωρίς εξετάσεις και τους πέρασε ολους. Αυτές είναι αδικίες οι οποίες ούτε στα δικαστήρια δεν βρέθηκε άκρη εκτός από μερικούς.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και για πες μας, όταν έδωσες Αρχιφυλάκων πιο αργά ξανατοποθετήθηκες σε άλλη οργανική θέση ανα την Ελλάδα, όπως έγινε με μένα και έφαγα 8 χρόνια σε ξερονήσι, ή παρέμεινες στην ίδια οργανική σύμφωνα με την ευνοϊκή ρύθμιση?Και να δώσω να γίνω Αρχιφύλακας παραμένοντας στην ίδια οργανική και να γίνω Υ/Β στα 26 χρόνια χωρίς να έχω ξεβολευτεί καθόλου...Κάτι άλλο θέλουμε?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αδικία είναι η προαγωγή σας στο βαθμό του Υπαστυνομου στα 26 χρόνια. Εγώ που έγινα αρχιφύλακας κατευθείαν και κατ' επέκταση Ανθυπαστυνομος,γιατί να περιμένω 11 χρόνια στο βαθμό με ότι συνεπάγεται στο καθηκοντολογιο, κι όλοι εσείς να γίνεστε υπαστυνομοι στα 1 και 2 χρονια; Απόλυτα δίκαιο το νέο βαθμολογιο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παιδιά για χαλαρώστε όλοι σας, ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τον βγάλαμε.... έρχονται κ εκλογές, μετά τον Οκτώβρη βλέπουμε!!! Πιστεύετε υπουργούς?? Χαλαρά, θα έρθουν κάποια στιγμή αλλά όχι τώρα.. Σας χαρίζω τα αστέρια και τις προαγωγές αρκεί να μην ξανακάνω γνήσιο υπογραφής, μεταγωγη ψυχασθενους, πολεδομικα, νερά, αστικής φύσεως διάφορες, φορολογικά, εμπορία, παρεμπορια, παραλίες κλπ και μπορέσω να ασχοληθώ με το πραγματικό έγκλημα. Ας δούμε λίγο τη ποιότητα της δουλειάς μας και ας αφήσουμε το θεαθήναι. Τριβή μεταξύ μας δεν αξίζει, γιατί στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι, αλλοι πολύ άλλοι λίγο. Το αστείο είναι ότι δεν έχουμε λύσει ουσιώδη ζητήματα, όπως ο ΒΟΕΑ από το ΜΤΣ, την αξιοποίηση των χρημάτων μας από το ΤΑΠΑΣΑ, τη δημιουργία νοσοκομείου Σωμάτων Ασφαλείας, την κατοχύρωση του επαγγέλματος στα βαρέα και ανθυγιεινά, τον εξοπλισμό μας να χορηγείται από την Υπηρεσία,την καθαριότητα, την αύξηση της νυχτερινής αποζημίωσης και άλλα σοβαρά. Ποιότητα στο χώρο εργασίας μας κύριοι και μετά όλα τα άλλα. Δεν είμαι συνδικαλιστής, δεν είμαι μέλος κάποιας παράταξης, είμαι προσφάτως διαγράφεις δυσαρεστημένος αστυνομικός από την Ένωση. 20 έτη τώρα βλέπω παιδάκια να μπαίνουν στο Συνδικαλισμό και ως δια μαγείας να μην δουλεύουν ώρα στον πεζοδρόμιο, να παιρνούν τα ρεπό στην ώρα τους, άκουσον άκουσον να παιρνουν ολιγοωρες και ξαφνικά αποσπασουλες με λεφτά δημοσίου σε κοσμικά μέρη. Δεν το κουβεντιαζω ειδικά την περίοδο των εσωτερικών μεταθέσεων πηγαίνουν όπου θέλουν, σε όποια υπηρεσία θέλουν και οι υπόλοιπο εγκλωβίζονται επί σειρά ετών σε ΑΤ. Πάντως με ξεπέρασε όταν πληροφορήθηκα ότι συνδικαλιστής επαρχιακού νομου υπηρετεί σε επιτελείο διεύθυνσης και ασκεί χρέη οδηγού διευθυντή. Κατά τα άλλα μπαίνουν μπροστά για το συνάδελφο.
ΑΣ λύσουμε κύριοι αυτά και μετά μιλάμε για ένα δίκαιο βαθμολόγιο.
Αγαπητό bloko
Ευχαριστω για τη βοήθεια να εκφραστώ
Ενας Ανθυπαστυνόμος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ θέλω να γίνω Ταξίαρχος με
Οργανική ανθυπαστυνόμου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ένα σώμα μόνο αξιωματικοί δεν βγαίνουν τα νούμερα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνάδερφοι κουρασατε με το αίτημα σας. Το υποβάλατε , προφανώς δεν εισακούστηκε κ έτσι μας ζαλιζετε καθε μέρα !
Όπως κ να έχει, σας αρέσει δεν σας αρέσει , η καταπτυστη διάταξη ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ καταργήθηκε !
Μοναδικό κριτήριο τα έτη παραμονής στον βαθμό !
Ο χρήστης Τι λες τωρα! είπε…
Αδικία είναι η μη αναγνώριση του επαγγέλματος μας σε επικυνδινο. Η μη καταβολή αποζημίωσης των πραγματικών νυχτερινης Εργασίας. Αδικία είναι να ασχολούμαστε με τα πάντα όλο το 24ωρο και να μην έχουμε δει διάφορα στο μισθό μας προς τα πάνω από το 2009. Αδικία είναι το να μην μπορείς μετά από 25 χρόνια υπηρεσίας να υπηρετήσεις στον τόπο συμφερόντων σου γιατί κάποιοι κάνουν παιδιά και καλά εκτός γάμου και καταλαμβάνουν τις θέσεις, θέλετε και άλλα? Για τους βαθμούς θα ασχολούμαστε τώρα? Να γίνουμε πολλοί αρχιστρατηγοι να τελειώνουμε με αυτήν την καραμέλα?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εδώ ο αστυφύλακας που δεν έδωσε εξετάσεις θα φτάσει Υ/Α .. Ο πόνος σας έπιασε αν ο άλλος που τουλάχιστον έχει δώσει και κάποιες εξετάσεις πάρει νωρίτερα ένα βαθμό που σε άλλους τον δίνουν χωρίς να κάνουν τίποτα! Και σε πολλές περιπτώσεις και σε αυτούς που αναφέρεται το άρθρο έχει προαχθεί νεότερος τους !! Ή μήπως δεν Θα υπάρχουν ανατροπές στην ιεραρχία όταν όλοι γίνουν ανθυπαστυνομοι (ΜΑΥ στα 30 κ ΑΥ στα 24 ακόμα και κάποιοι ΜΑΥ με ηλικιακό όριο τα 58 !!! )
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μέχρι να γίνει το βαθμολόγιο... θα προλάβεις να γίνεις ΥπΒ με 26 χρόνια υπηρεσίας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όντως δεν είναι δίκαιο και λογικό ένας να προάγεται στο βαθμό του Υ/Β με 1 2 χρόνια στο βαθμό του ανθυπαστυνομου απλά επειδή έχει τα 26 χρόνια υπηρεσίας! Η λύση είναι μία. Να προάγεται στο βαθμό του Υ/Β αυτός που έχει 25 χρόνια υπηρεσίας 5 στο βαθμό του ανθυπαστυνομου και εφόσον έχει προαχθεί νεότερος του. Με αυτό τον τρόπο θα μετριάσει την αδικία σε βάρος κάποιων ανθυπαστυνομων. Με δεδομένο ότι οι αστυφύλακες ΑΥ φτάνουν μέχρι το βαθμό του Υ/Α δεν γίνεται να φέρεις στην ίδια ή και σε δυσμενέστερη θέση έναν που έδωσε εξετάσεις για αρχιφύλακας!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τουλάχιστον να έχει ο Θεός και η Παναγία καλά την ποασυ γιατί η σειρά του 1995 που ηταν ακόμη ανθυπαστυνομοι έκλεισαν το τελευταίο διάστημα τα 26 ετη και έγιναν υπαστυνόμοι. Λαμπάδες....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με άλλο καθεστώς γίναμε ανθυπαστυνομοι μας είχαν πει στα 26 υπαστυνόμοι. Αυτό είναι ΑΔΙΚΙΑ. Σωστά τα λέει ο συνάδελφος ανθυπαστυνομος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είστε λάθος!! Είμαι εκ των πρώτων σειρών.Μετατεθηκα επαρχία ως Αστ/κας.Εδωσα για Αρχ. και με έστειλαν Αττική όπως πολλούς άλλους.Ξοδεψα 50.000 και επέστρεψα μετά από χρόνια.Δεν βολευτηκα στη θεσουλα μου όπως εσείς κ.συναδελφε.Δεν τα κλαίω τα λεφτά.Η Αθήνα με δίδαξε πολλά ως Αρχ/κα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΑΔΙΚΊΑ...Δεν θα σας χαρίζονται 6-7 χρόνια παραμονής στον βαθμό του Ανθυπαστυνομου, προσπερνώντας χιλιάδες άλλους στην επετηρίδα..και θα χρειαστεί να μένετε 9 χρόνια στον βαθμό όπως ΟΛΟΙ οι άλλοι..πώς την αντέχετε ρε παιδί μου τόση αδικία...!ΉΜΑΡΤΟΝ!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το ότι δώσαμε εξετάσεις σε μεγάλη ηλικία ήταν επιλογή μας, όπως επιλογή δικιά σας ήταν να δώσετε σε μικρή ηλικία. Γνωρίζατε ότι θα μείνετε στο βαθμό του Ανθ/μου για 11 χρόνια ,όπως και εμείς ότι θα παίρναμε προαγωγή στα 26 χρόνια. Αυτό ίσχυε όταν δίναμε και ξέρατε ακριβώς τι συνεπάγεται, δεν σας έκρυψε κανείς τίποτα! Ας δίνατε και εσείς σε μεγάλη ηλικία, επιλογή του καθενός. Τα δεδομένα ήταν διαφορετικά για τον καθένα μας σε σχέση με αυτά που πάνε να περάσουν τώρα. Περάσαμε 1η σειρά με πανελλήνιες το 1995 και δυστυχώς μπήκαμε στην σχολή το Ιανουάριο 1996. Αν είχαμε μπει όπως έπρεπε δεν θα είχαμε πρόβλημα τώρα. Για 12 μέρες χάνουμε την προαγωγή. Αν ήσασταν στην θέση μας πώς θα νιώθατε εσείς που κρίνετε??? Απλά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σας και το μένος που βγάζετε ρε ΄΄συνάδελφοι΄΄ , λες και τρέχετε σε αγώνα ποιος θα πάρει πρώτος βαθμό. Τί να πω!
1η σειρά πανελληνίων (12-01-1996).
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ανήκω σε αυτή τη κατηγορία και η σκέψη σου μου ακούγεται σωστή, μετριάζει κάπως την κατάσταση.
Ο χρήστης Tigrhs1979 είπε…
Ο αστκας που δεν έδωσε εξετάσεις;;; πλακα έχεις φίλε μου. 2μιση χρόνια φοίτηση κ στα 37 χρόνια ΥΑ. Αξιωματικοι από ΣΑΕΑ 4 χρόνια φοιτηση αντιστρατηγοι. Οι μήπως αυτοί δώσανε κάποιες εξετάσεις κ δεν το ξέρουμε;; κ στα γράφει αυτά ένας αρχκας του πεζοδρόμιου 24 χρόνια υπηρεσίας με ούτε μια μέρα σε γραφείο. Κ δεν με νοιάζει κανένας βαθμός σε σχέση με μερικούς από σας που θα σκοτωθειτε για ένα τρίγωνο η ένα αστέρι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν είναι να ζητήσουμε αυτά που μας είπαν στην αρχή, εμάς μας είπαν ότι θα υπηρετήσουμε 30 χρόνια, και τώρα ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ για να υπηρετήσουμε 35! Άστο...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δηλαδή το δίκαιο για εσένα είναι να γίνεις υπαστυνόμος με ενα μηνα στο βαθμό του ανθυπαστυνομου επειδή εχεις 26 ετη υπηρεσίας, έχοντας περάσει ιεραρχικά άλλους ανώτερους σου οι οποίοι δεν έχουν λιγότερα από 26 ετη. Θαυμάζω την έννοια της ΑΔΙΚΙΑΣ όπως την έχετε στο μυαλο σας κάποιοι. Καληνύχτα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Την λύση πρότεινε ο συνδυκαλιστης Ηλείας και είναι η εξής:1)Να παραμείνει η διάταξη ως έχει μόνο για τους αρχ/λες και Ανθυπαστυνόμος εξετάσεων που δώσανε με αυτό το καθεστώς των 26 ετών.
2)οι τωρινοί Ανθυπαστυνόμοι προαγωγη στον βαθμό του Υ/Β' με την επετηρίδα τους και οι Αρχικές με εξετάσεις προαγωγή σε Ανθυπαστυνόμους επίσης με τη επετηρίδα τους γιατι θα έχουμε και τα παιδιά από τις πανελλαδικές και τους ΜΑΥ που έγιναν και θα γίνουν Ανθυπαστυνόμοι.
*Ένας χαμός δηλαδή χάρη στους γίγαντες της Ποασυ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για πες μας "συναδελφε" που υπηρετεις?και οταν εδωσες για αρχ/κας που υπηρετουσες και που σε τοποθετησανε?για μισο...φανταζομαι ησουν καπου επαρχια και ειπες να γινεις βαθμοφορος αφου ετσι και αλλιως με το νεο Π.δ. εκει θα εμενες...να διαταζεις και κανα αστυφ...για σοβαρευτειτε κυριοι..θελετε με ενα μηνα ανθυπες και 26 χρονια υπηρεσιας Υ/Β...εμας που εχουμε συμπληρωσει 9 χρονια ως ανθ/μοι λεω να μας κανουνε Α/Β κατευθειαν..τι?οχι?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Α ρε βαθμολαγνοι ακόμη δεν καταλάβατε ότι δεν θα δείτε ευρώ στη τσέπη μόνο θα πληρώσετε (κρατηση προαγωγης)για τους βαθμούς που θα πάρετε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ο ανθ.μος με εξετασεις στα ποσα χρονια γινεται πλεον υπ.β? και ο ανθ.μος με τα χρονια σε ποσα ? γνωριζει καποιος σιγουρα?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σειρά έχεις δίκιο. Αυτές οι 12 μέρες έχουν κάψει την πρώτη σειρά. Καλύτερα να ήταν 12 μήνες πάρα 12 ημέρες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μην μπερδεύεσαι φίλε μου.. Εγώ νομίζεις από κανένα βουνό κατέβηκα! Την ίδια σχολή με εσένα έβγαλα 2μισή χρόνια γεμάτα. Από την πρώτη μέρα αξυπ δικογραφίες πεζοδρόμιο και όλα τα υπόλοιπα. Έχω 26 χρόνια 7 στο βαθμό του ανθυπα... έχω δει και νεότερους μου να προάγονται! Το 2009 που έδωσα εξετάσεις το έκανα μήπως και γλυτώσω το παιδί για όλες τις δουλειές!! Σημειωτέον είχε και μετάθεση τότε λόγο προαγωγής!! Και έρχονται τώρα και λένε κάτσε άλλα 2 χρόνια παράταση έτσι.. Επειδή θέλουν κάποιοι να γίνουν ανθυπαστυνομοι χωρίς να έχουν κάνει τίποτα!! Και με το να γίνουν οι περισσότεροι ανθυπαστυνομοι πάλι τα παιδιά για όλες τις δουλειές θα γίνουμε και εγώ και εσύ .. γιατί η υπηρεσία πρέπει να βγει! Όταν τους έχει όλους ανθυπαστυνομους δε θα τους βάλει σκοπιά νομίζεις? Φίλε μου πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα για να είναι δίκαιο το σύστημα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν συμπληρώσεις 9 χρόνια στο βαθμό του ανθυπαστυνομου να γίνεις. Αυτό είναι το σωστό. Τώρα αν πήγες Αθήνα και το πότε εδωσες εξετάσεις δεν με ενδιαφέρει. Το δίκαιο με ενδιαφέρει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όπως το είπες. Άλλο τι ισχύει και άλλο τι θα ισχύσει...
Ο χρήστης ΚΟΥΡΝΙΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ είπε…
ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΜΕ ΥΦΟΣ ΝΑΥΆΡΧΟΥ 😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂+!!!!. -
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είμαι υπαρχιφυλακας και θα ήθελα να γίνω στρατηγός σε 2 χρόνια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά μην συγχιζεσαι και πάθεις και τπτ 'συνάδελφε' και έχω και τύψεις μετά. Πάρε εσύ το αστεράκι πρώτος δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα γιατί όπως φαίνεται έχεις εσύ με τους βαθμούς. Αλλά να αγοράσεις και ένα γυαλιστικο γιατί στην τσέπη σου δεν θα δεις ούτε 1 ευρώ παραπάνω αν το ξέρεις.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ρε παιδιά γνωρίζει κανείς αυτό το σεμινάριο με ποιό τρόπο τελικά θα γι6
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ειμαι αστυφυλακας απο ΕΦ και φετος δινω για αρχιφυλακας.Διαθετω δυο Προπτυχιακους τιτλους απο Παντειο και Καποδιστριακο και Μεταπτυχιακο τιτλο επισης απο
Παντειο.Γνωστης 3 ξενων γλωσσων σε αριστο επιπεδο προπονητης πολεμικων τεχνων αναγνωρισμενος απο τη Γενικη Γραμματεια Αθλητισμου .Πιστευω πως εχω περισσοτερα προσοντα απο το συνολο σας εδω μεσα και το συστημα ειναι αδικο που μου στερει τοσο χρονια τη δυνατοτητα εξελιξης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αρχικά πρέπει να ευγνωμονεις ολημερις το "συστημα" που τρως ψωμάκι, αφού από άνεργος Πανεπιστήμονας έγινες Αστυφυλακας σε μια νύχτα !!! Μετά το συζητάμε αν τα "προσόντα" σου είναι περισσότερα από το σύνολο των δικών μας ... Καλή επιτυχία στις εξετάσεις ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δώστε μου 2000€ το μήνα και ας με φωνάζουν δόκιμο. 14χρονια στο σώμα έχω 2,5 χρόνια Κομοτηνή - αυθαιρέτως απ τη ζωή..! Σταματήστε να τρώγεστε για τους βαθμούς και ας διεκδικησει κάποιος κάνα φράγκο όπως να αποζημιωνομαστε για περιπτώσεις υπερεργασιας, να πληρωνόμαστε τα νυχτερινα που ξεπερνάνε το 48ωρο, το ανθυγειινο του επαγγέλματος μας, μια συμμόρφωση του συνταξιοδοτικου, ένα δικό μας νοσοκομείο...
Τέτοια θέματα πρέπει να μας απασχολούν όχι τα αστέρια... Μήπως αν πεινασουμε θα βάλουμε τα αστέρια στο φούρνο και θα γίνουν ρολο κοτοπουλο να το φάμε, ξυπνήστε ρε παιδιά!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και Χωθηκες στην αστυνομία,μεγάλος εγκέφαλος εύγε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ πάλι έγραψα πανελλήνιες μπήκα ΣΑΕΑ και τώρα είμαι Α/Β. Έτσι είναι η ζωή άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους κατεβάζει
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα προωθηθεί το αιτημα σου συνεδελφε. Χαχαχαχα θεούλης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν με τέτοια προσόντα έγινες Ε.Φ καλά να πάθεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν εσύ επέλεξες τα πανεπιστήμια για να σπουδάσεις, εμείς επιλέξαμε τις Σχολές της Αστυνομίας που εσύ δεν ήθελες!!!
Μετά μπήκες Ειδικός Φρουρός γιατί δεν είχες καλύτερη επιλογή!!! Που ακριβώς αδικείσαι;; Θέμα επιλογών είναι συνάδελφε!!! Ας έδινες πανελλήνιες και εσύ για αστυνομία, δεν σου στερεί κανείς τίποτα, εξάλλου υπάρχουν και εσωτερικές εξετάσεις (αρχιφυλακων, τεμα) !!! Άμα εσύ στα 18 σου δεν ήθελες την αστυνομία, οπως εμείς, δεν φταίμε εμείς που το θυμήθηκες στα 25 σου!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μαζί σου συνάδελφε, έπρεπε ήδη χθες η υπηρεσία να σε είχε κάνει ειδικών καθηκόντων. Όμως στην αστυνομία αλλά μετράνε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με όλα αυτά τα προσόντα κακώς κάθεσαι στην Αστυνομία..στον ιδιωτικό τομέα ή σε κάποιο άλλο φορέα του δημόσιου που μπορείς να προσληφθείς με προκήρυξη θα είναι πολύ καλύτερα για εσένα.
Το σύστημα όμως δεν είναι άδικο.
Αν ήθελες λοιπόν καλύτερη εξέλιξη στην Αστυνομία θα έπρεπε να επιλέξεις την ΣΑΕΑ αντί για σχολές της Παντείου και του Καποδιστριακού...γιατί δεν το έκανες?? Έστω την Αστυφυλάκων.. ώστε με εσωτερικές εξετάσεις να εξελισσοσουν πιο γρήγορα...Κοιτάξτε λοιπόν όλοι την ευθεία οδό και όχι τους παραδρομους.
Ο χρήστης Αλεξ είπε…
Συναδελφοι νομιζω οτι η διαρροες για το βαθμολογιο πετυχαν το σκοπο τους, να διχασουν το αστυνομικο σωμα. Το βαθμολογιο ειναι ενα κοκκαλο για να απασχολουμαστε σαν σκυλακια, χωρις να εχει ομως ψαχνο.
Το ψαχνο ειναι στο επικινδυνο και ανθυγιεινο, στην επιστροφη των μισθων στο 2012, την απιζημιωση νυχτερινων και ΣΚ οπως των υπαλληλων της ΑΑΔΕ, στο δικαιωμα συνταξιοδοτησης στα 24 ετη και 6 μηνες οπως ηταν παλια για το οποιο κανεις συνδικαλισταρας δεν εβγαλε αχνα.
Τα υπολοιπα ειναι για εσωτερικη καταναλωση.
Ανθ. Δ.Α. Ηλειας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο σου και εις ανώτερα. Η πλειοψηφία πλέον των αστυνομικών έχεις τίτλους σπουδών πέρας της σχολής αστυφυλάκων ή αξιωματικών. Αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή έχει θα πρέπει να εξελιχθεί στην ιεραρχία ή τα πτυχία θα τον κάνουν πιο ικανό αστυνομικό. Οικονομική αναγνώριση να απαιτησεις , βαθμολογική οχι.Αν τα πτυχία σου είναι σχετικά με το σώμα, κυνήγησε να γίνεις ειδικών καθηκόντων. Αν όχι, αφού τα πήρες μπορείς να παραιτηθείς και να ασκήσεις επάγγελμα σχετικό με τις γνώσεις που απέκτησες. Διαφορετικά διαβάζεις , γράφεις, γίνεσαι αρχιφύλακας, ανθυπας και μετά δίνεις για τεμα και γίνεσαι αξιωματικός. Όλα τα άλλα είναι ναχαμε να λέγαμε.
Ο χρήστης karanik81 είπε…
Απλά συμφωνώ με τον συνάδελφό του άρθρου. Πρέπει να προβλεφθεί η περίπτωση μας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πας καλά ρε μεγάλε; ξέρεις να διαβάζεις; έχω κλείσει ήδη τα 9
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποια περιπτωση σας ακριβως?που οι περισσοτεροι στα 18 οταν ακουγατε για αστυνομικες σχολες βγαζατε σπυρακια?και μετα ως δια μαγειας επειδη δεν βρισκατε δουλεια ως πτυχιουχοι ξαφνικα αγαπησατε την αστυνομια και ενταχθηκατε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι έγινε, έχω αρχίσει να ανησυχώ..πέρασαν 24 ώρες και δεν ανέβηκε νέο άρθρο για την κατάφορη αδικία της μη προαγωγής Ανθυπαστυνομων με 26 χρόνια υπηρεσίας...Κάντε κάτι γρήγορα γιατί θα αναγκαστείτε να περιμένετε 9 χρόνια όπως ΟΛΟΙ οι άλλοι..κρίμα κι άδικο..!
Ο χρήστης Ένας απλός αστυνομικός, είπε…
Εύγε!
Ο χρήστης Ένας απλός αστυνομικός, είπε…
Σωμφωνω απόλυτα! Ξανακάνετε με δόκιμο!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν πειράζει υγεία να έχουμε...το μαγαζί δυστυχώς θέλει αστυνομικούς όχι πτυχιούχους...πηγαινε σε να γίνεις καθηγητής να μεταλαμπαδεύεις τις γνώσεις σου σε άλλους και άσε εμάς εδώ να τρωγομαστε
Ο χρήστης Tigrhs1979 είπε…
Πόσο δίκιο έχεις;; μας φάγανε τα αξιώματα. Θα ταιζουμε τις οικογένειες μας τριγωνακια κ αστερια
Ο χρήστης Tigrhs1979 είπε…
Ποια εξέλιξη ψάχνεις ακριβώς;; με τόσα προσόντα τι κάνεις στην αστυνομία;; ήθελες το σιγουρακι όμως. Άλλωστε έχεις κ το δικαίωμα του νόμιμου δεύτερου επαγγελματος. Δεν στο στερεί κανείς. Τώρα αν θες να γίνεις κ συ στρατηγός σόρι αλλά λάθος δρόμο διαλεξες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν συγχιζομαι 'συναδελφε'...οκ εγω εχω προβλημα με τους βαθμους...αφου εσυ δεν εχεις οταν ερθει η στιγμη για να παρεις το αστερακι μην υπογραψεις... Υ.Γ. εγω εδωσα αρχιφ.στα 23...εσυ μαλλον μετα τα 30...μαλλον εγω ειμαι ο κομπλεξικος με το αστερακι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πέσε για ύπνο που θα σου δώσουμε και εξηγήσεις γιατί το πότε δώσαμε εξέτασεις,έτσι γουστάραμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κρατά την ντροπή για τον εαυτό σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κυριοι εργατοπατέρες, είμαστε οι μόνοι αδικημένοι, αλλάξτε το κάντε το έστω στα 28 έτη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να διορθωθεί η αδικία με νομοθετική παρέμβαση,όλοι παίρνουν ένα βαθμό πάνω εκτός από εμάς,τι σόι βαθμολόγιο για όλους ειν αυτό κύριοι;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μόνος σου τα λες, μόνος σου γελάς.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά κάνουμε,θα πάρουμε την άδεια σου;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγω λεω εσας της 1ης σειρας να σας κανουν κατευθειαν Α/Α'....τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όχι δεν αδικουνται!!!
Διότι όταν έδωσαν εξετάσεις ίσχυε αυτό το καθεστώς και το γνώριζαν!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διότι όταν έδωσες ίσχυε αυτό το καθεστώς!!Κι εγώ έδωσα με αυτό το καθεστώς.Αν θέλουν ας το αλλάξουν για αυτούς που δίνουν από φέτος προαγωγικες εξετάσεις Αρχιφυλακων και να ισχύει στα 9 χρόνια στον βαθμό του Ανθυπαστυνομου ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνώ συνάδελφε!
Όταν δώσαμε εξετάσεις Αρχιφυλακων ίσχυε το 26 ή 11.
Ίσχυε αυτό το καθεστώς και γι'αυτό και δώσαμε!!!
Επίσης σκεφτείτε ότι όλοι οι Ανθυπαστυνομοι χωρίς πανελλήνιες εξετάσεις έγιναν όλοι στα 26 χρόνια!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δε θεωρω οτι εχετε ιδιαιτερα προσοντα οι περισσοτεροι...αλλωστε με τοσα χρονια το πιθανοτερο ειναι να μπηκατε στη σχολη αστυφυλακων με 11 , 12 το πολυ βαση.Απο την αλλη ο Ε.Φ. αν εχει αυτα τα προσοντα θα επρεπε να του επιτρεπει νωριτερα το συστημα να εξελιχθει.Ειναι αδικια...προσωπικα μπηκα απο ιδιωτης ΣΑΕΑ και εχω αναλογους τιτλους σπουδων και τον καταλαβαινω...αλλωστε η ανωτατοποιηση της Αστυφυλακων ειναι απλα ανεκδοτο και ελπιζω να το καταλαβαινετε...και δε μπορω βα καταλαβω γιατι τρελαινεστε ολοι με τους βαθμους και την ιεραρχια μεταξυ σας...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διορθώθηκε η αδικία!! Εσείς περνάτε τόσα χρόνια ένα βαθμό δώρο στην ουσία όχι οι άλλοι. Και δεν κατάλαβα..τι ολοι παίρνουν έναν βαθμό πάνω εκτός από εσάς?? Ανθυπαστυνομοι με εξετάσεις δεν είστε?? Ότι ισχύσει για όλους τους υπόλοιπους θα ισχύσει και για εσάς. Τώρα αν μετά τα 35 σας αποφασίσατε να δώσετε εξετάσεις για να "κόψετε δρόμο" δεν σας φταίει κανένας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για πρώτη φορά έκαναν κάτι σωστό οι "εργατοπατέρες"..ούτε 26, ούτε 28, ούτε 30 και μπακαλιστικες λογικές. 9 ΧΡΌΝΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΌ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ και τέλος!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και γιατί ζητάτε να παραμείνει κύριοι συνάδελφοί μια σκανδαλώδης ευεργετική διάταξη για εσάς ΜΟΝΟ. Και δεν ζητάτε να μειωθούν τα χρόνια παραμονής στον βαθμό του Ανθυπαστυνομου για όλους?? Να γίνουν για παράδειγμα 6 τα χρόνια παραμονής για όλους, ώστε να γεφυρωθεί η δική σας απόσταση και να έχουν ουσιαστικό όφελος και οι Ανακριτικοι Αστυφύλακες, ώστε να φτάνουν και εκείνοι στον βαθμό του Υ/Β' και Υ/Α' πιο γρήγορα.
Ο χρήστης Βασιλειαδης ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ είπε…
Έχεις 2 χρόνια στο βαθμό του ανθ.και αλλά 7 σύνολο 9 τότε γίνεσαι υπ. Β δεν λέει δυστυχώς πόσα έτη έχεις προϋπηρεσία, άργησες να δώσεις πολλή για αρχ.ειναι αργά πολλή αργά τώρα απλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.ΟΣΟΙ έχουν δώσει νωρίς αρχ.και έχουν πτυχίο αυτοί είναι οι κερδισμένοι γιατί θα προλάβουν να γίνουν και αστυν.β
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άργησες ο ένας, άργησες ο άλλος...
Σοβαρά επιχείρηματα συναδελφων υποτίθεται.Η διάταξη αυτή είναι από το 2008,ξέραμε τι θα γίνει μετά από 13+ χρόνια ας πούμε;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφού έτσι γουσταρατε..θα περιμένετε 9 χρόνια πλέον όπως ΟΛΟΙ..που είναι το πρόβλημα??
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι και για αυτό το "ΚΑΘΕΣΤΏΣ" κάποιοι έκαναν προσφυγή και δικαιώθηκαν να ξέρεις...άλλοι πάλι όχι. Επειδή όμως τα "ΚΑΘΕΣΤΏΤΑ" κάποια στιγμή πέφτουν, έτσι θα πέσει και αυτό. Αφού λοιπόν και εσείς νομίζετε ότι θιγεστε..κάντε προσφυγή και ας αποφασίσει η δικαιοσύνη. Τι παρακαλατε και κλαιγεστε κάθε μέρα για το δίκιο που νομίζετε ότι έχετε?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι και όταν έδωσα για να γίνεις Ανθυπας έδινες πάλι εξετάσεις...και τώρα γίνεσαι με τα χρόνια...τι έπρεπε να πω εγώ τότε δηλαδή?? Αλλαγές γίνονται και θα γίνονται, αρκεί να είναι δίκαιες για την πλειοψηφία και όχι την μειοψηφία...και αυτή είτε το θέλετε, είτε όχι είναι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ούτε την άδεια θα πάρετε, αλλά ούτε και αυτό που θέλετε, θα περιμένετε 9 χρόνια όπως ολοι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι..Επίσης ίσχυε επανατοποθέτηση στο βαθμό του Αρχιφύλακα. Δεμν το ξέρατε όταν περνατε μετάθεση σαν Αστυφύλακες??Τότε γιατί γκρινιάζατε και πιεζατε να καταργηθεί ώστε να παραμένετε στον τόπο συμφερόντων σας, εφόσον δίνατε για Αρχιφυλακες?? Τότε ήταν καλή και δίκαιη η αλλαγή γιατί βόλευε..Να μας πάνε όλα όμως όπως μας βολεύει δεν γίνεται. 9 χρόνια στον βαθμό πλέον για όλους και τέλος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα το δούμε στο τέλος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δώρο παίρνουν οι βητάδες τον βαθμό του Ανθυπαστυνόμου μη μπερδεύεσαι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστός συνάδελφε !!!
Να συνεχίσει να ισχύει ο νόμος για 26 χρόνια υπηρεσίας!
Χάνουμε βαθμούς και χρήματα για τα παιδιά μας!!
Οι συνάδελφοι παραπάνω κοιτάζουν ποιος θα περάσει ποιον στην ιεραρχία! Αυτό τους μάρανε!!!
Εμείς κοιτάζουμε τα χρήματα να τα δώσουμε στα παιδιά μας!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έτσι ακριβώς συνάδελφε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί να υπάρχει το όριο των 45 ετών για να μπορεί να δώσει εξετάσεις κάποιος για να γίνει βαθμοφόρος; Στις σοβαρές αστυνομίες στο εξωτερικό το όριο είναι 50 ετών. Μετά τα 45 χρόνια παύει κάποιος να θεωρείται μάχιμος ή να μην είναι ικανός;