Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηράκλειο: Την χτύπησε με το αυτοκίνητο και μαχαίρωσε τον φίλο της που προσπάθησε να την βοηθήσει


Προσωπικές διαφορές φαίνεται να κρύβονται πίσω από ένα απίστευτο περιστατικό που εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ, λίγα μετά τις 11, σε περιοχή του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, ένας 38χρονος Ηρακλειώτης αφού χτύπησε με πρόσθεση με το αυτοκίνητό του, σύμφωνα με την καταγγελία , μία 26χρονη, στη συνέχεια αφού πήγε έξω από το σπίτι της μαχαίρωσε τρεις φορές έναν φίλο της ηλικίας 35 ετών, που έσπευσε για βοήθεια.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 26χρονη κινούνταν με τα πόδια όταν ο 38χρονος την χτύπησε με το όχημά του, τραυματίζοντάς τη ελαφριά στο δεξιό γόνατο. Στη συνέχεια η κοπέλα έφυγε για το σπίτι της, όπου την ακολούθησε ο δράστης. Εκείνη κάλεσε σε βοήθεια τον 35χρονο και αφού προηγήθηκε διαπληκτισμός, ο 38χρονος του κάρφωσε το μαχαίρι στην αριστερή πλευρά και στο μηρό.

Αστυνομικοί του τμήματος Άμεσης Δράσης/ ομάδα  ΔΙΑΣ που είχαν ενημερωθεί λίγα λεπτά νωρίτερα από την κοπέλα εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη στην οδό Καραϊσκάκη, ενώ κατάσχεσαν και το μαχαίρι που είχε στην κατοχή του. Ο συλληφθείς φέρεται να είπε ότι τα θύματα τον είχαν εξυβρίσει νωρίτερα.

 creta24.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια