Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ίδρυση ομάδας Δρομέων από την ΙΡΑ Λάρισας


Ανακοίνωση τής ΙΡΑ Λάρισας: Το Σάββατο 10 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το 10ο Faethon Olympus Marathon, αγώνας δρόμου 14 χλμ με κέντρο και αφετηρία το γραφικό χωριουδάκι του Κοκκινοπηλού. Στην εκδήλωση συμμετείχαν τρία (3) μέλη της νεοσύστατης ομάδας δρομέων της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε πολλά χιλιόμετρα χωρίς τραυματισμούς!!!


 

                                               ‘Servo per amikeco’

                                      ‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

 

 

                                Για την  Τ.Δ. Λάρισας   

 

         Ο Πρόεδρος                                                     H Γενική Γραμματέας

 

 

     Αχιλλέας ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ                                    Αφροδίτη ΛΙΑΚΟΥ    








Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαρείτε την συμμετοχή σε αγώνες μακρυά από την υπηρεσιακή καθημερινότητα.Τρέχουμε για να ξεφεύγουμε ,ωστε να είμαστε πιο αποδοτικοί στους άλλους τομείς της ζωής. Για ποιο λόγο να μπλέκετε την αστυνομία με το τρέξιμο; ΥΓ: πολλοί συνάδελφοι δυνατοί δρομείς απολαμβάνουν το τρέξιμο ταπεινά, χωρίς προβολή γράφοντας αξιόλογους χρόνους σε μαραθώνιους και ultra.
Ο χρήστης Loizos είπε…
Για ποιο λόγο να μην μπλέκουμε την αστυνομία με το τρέξιμο;
Η αστυνομία έχει ανάγκη την εξωστρέφεια και την συμμετοχή της σε όσο το δυνατόν περισσότερες κοινωνικοπολιτισμικές δραστηριότητες, οι οποίες αναδεικνύουν την ανθρώπινη διάσταση του αστυνομικού που, λόγω της φύσεως του επαγγέλματος, αυτή παραγκωνίζεται πολλές Φορές για λόγους σκοπιμότητας.
ΥΓ: πολλοί συνάδελφοι δυνατοί δρομείς απολαμβάνουν το τρέξιμο ταπεινά, χωρίς προβολή γράφοντας αξιόλογους χρόνους σε μαραθώνιους και ultra και τους ευχόμαστε να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση, συμβάλλοντας στην προσπάθεια του IPA.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν αγαπάς το επάγγελμα που κάνεις και δεν ντρέπεσαι για αυτό, προσπαθείς να προβάλεις κάθε πλευρά του, ιδιαίτερα όταν έρχεται κοντά με την κοινωνία. Εξωστρέφεια.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Εξωστρέφεια... Είναι να κάνεις περιπολία....