Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κρήτη: Που μετακινούνται οι ανεμβολίαστοι πυροσβέστες της ΕΜΑΚ – Τι δήλωσε ο πρόεδρος των πυροσβεστικών υπαλλήλων


Μετακίνηση σε όμορες υπηρεσίες του ίδιου νομού, προβλέπει η διαταγή του Αρχηγείου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τους επτά πυροσβέστες της ΕΜΑΚ Κρήτης που δεν εμβολιάστηκαν.

 

Όπως αποκάλυψε το Creta24, οι επτά πυροσβέστες της ΕΜΑΚ μετακινούνται και στη θέση τους έρχονται τρεις συνάδελφοί τους από άλλες υπηρεσίες, οι οποίοι ωστόσο πληρούν κάποιες προϋποθέσεις που έχουν τεθεί.

 

Άγνωστο παραμένει εάν το κενό των 4 πυροσβεστών καλυφθεί στο προσεχές διάστημα, κάτι που είναι πολύ πιθανό, όπως σχολιάζουν στελέχη της πυροσβεστικής.

 

«Η μετακίνηση αυτή έγινε αφενός με τη βούληση της κυβέρνησης και μετά από απόφαση του ΣτΕ που έκρινε πως είναι σύννομη η απόφαση του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος», δήλωσε στo Creta24, o Πρόεδρος Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Κρήτης, Μανώλης Αντωνακάκης.

 

«Ως συνδικαλιστικό όργανό έχουμε πολλές φορές εκφράσει την αγανάκτησή μας και τη στεναχώρια μας για το γεγονός του τρόπου της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών», συμπλήρωσε ο ίδιος.

 

Αναφορικά με τους επτά πυροσβέστες της ΕΜΑΚ που δεν εμβολιάστηκαν ο κ. Αντωνακάκης ανέφερε: «Αυτά τα άτομα για τους δικούς του λόγους δεν εμβολιάστηκαν. Προσωπικά δεν νομίζω ότι ήταν θέμα αρνητισμού αλλά πιστεύω ότι ήθελαν μία καλύτερη προσέγγιση ως προς το γιατί πρέπει να το κάνουμε».

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στους επτά που δεν εμβολιάστηκαν και μετακινούνται είναι και ένας πυροσβέστης, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

creta24.gr









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΚΠΛΗΞΗ!!! ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΕ ΕΜΑΚ??? ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ??
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ποιά απόφαση ΣΤΕ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το ΣΤΕ αποφάσισε ότι δεν είναι "ΠΡΟΔΗΛΩΣ" (δηλαδή ότι δεν είναι προφανώς) παράνομη η απόφαση του Αρχηγού, το αν είναι παράνομη γενικά θα αποφασιστεί στην ολομέλεια τον Οκτώβριο.