Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Επιτέλους ας σταματήσει η ασφυκτική πίεση που ασκείται στους συναδέλφους''


Kείμενο του συνδικαλιστή Αντώνη Χρυσίδη:

Απ' ότι με πληροφόρησαν συνάδελφοι, γιατί τυχαίνει να έχω άδεια, είχαμε την επίσκεψη των  ανώτερων διοικούντων της Δ.Α. Λέσβου, στα Α.Τ. Αγίας Παρασκευής και Καλλονής, πριν απο δυο ημέρες.

Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναφερθώ στο τι ειπώθηκε για τα τμήματα αυτά, καθώς και για άλλα τμήματα του νησιού. Το μόνο που θα πω είναι ότι λυπάμαι με αυτά που μου μετέφεραν. Απλώς θα ήθελα να θυμίσω, ότι όλοι ανεξαιρέτως οι συνάδελφοι  σε όλες τις υπηρεσίες της Δ.Α. Λέσβου, έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους  εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Εχουν δώσει ότι το καλύτερο   κι αυτό το γνωρίζουν όλοι σχετικά με το μεταναστευτικό, και γενικά τα τελευταία δύο χρόνια με τον  covid -19.

Καλά, λοιπόν, θα κάνατε , να είστε λίγο ποιο διαλλακτικοί με το  προσωπικό ...

 

Θα σας θυμίσω, ακόμα μία φορά, εκτός των υποχρεώσεων μας, έχουμε και δικαιώματα. Αντί εσείς, λοιπόν,  να επιμένετε να στέκεστε μόνο στη δική σας εκδοχή, γιατί έτσι βολεύει,  θα πρέπει κάποια στιγμή  να το καταλάβετε αυτό και να μεριμνήσετε για τα αυτονόητα.

 

Επιτέλους, ας σταματήσει η ασφυκτική πίεση που ασκείται στους συναδέλφους, εξαιτίας της οποίας υφίστανται και υπομένουν στις δυσμενείς συνθήκες εργασίας μας.












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια