Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανοιχτή επιστολή εν ενεργεία Αστυνομικού προς τον Πρόεδρο της ΠΟΑΣΑ για το "επικίνδυνο"


Δημοσιεύουμε την επιστολή του Νίκου Ζωγραφάκη προς τον πρόεδρο τής Ομοσπονδίας των Αποστράτων: Θα περίμεναμε να έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στους εν ενεργεία συναδέλφους σας και ιδίως για θέματα που δεν σας αφορούν, αλλά αφορούν αμιγώς τους εν ενεργεία (αύξηση ορίου ηλικίας, αύξηση ασφαλιστικών κρατήσεων κ.α.).

Καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις γύρω από όλα αυτά τα θέματα και σας προτείνουμε για να έχετε μία καλύτερη άποψη και γνώμη, προκειμένου να συνδράμετε τους εν ενεργεία, να διαβάσετε την υπ´ αρίθμ. 100/7/10 από 17-3-2021 ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ αναφορικά με το επικίνδυνο ( http://www.poasy.gr/site/index.php/el/anakoinwseis/p-o-as-y/poasy-2021/item/1617-oi-diekdikiseis-apaitoyn-ti-deousa-sovarotita-kai-den-prosferontai-gia-mikropolitikes-i-syndikalistikes-skopimotites?fbclid=IwAR1-6JVD6liV3ZkA9Szz8o4ETikrwJh3X8Y5nMlcVruwxn_8FPZdFrQLE0w#.YFInSzhEsJc.facebook ).

Σε καμία περίπτωση, δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι γνωρίζετε τις αρνητικές επιπτώσεις που θα έχει η πρότασή σας στους εν ενεργεία, σχετικά με τα όρια ηλικίας και την αύξηση ασφαλιστικών εισφορών, εξαιτίας της καταστασής σας, δηλαδή το ότι είσαστε εν αποστρατεία και δεν σας αγγίζουν τα όρια ηλικίας και οι ασφαλιστικές εισφορές.

Τέλος, με πολύ σεβασμό, θα θέλαμε να ασχολείστε λίγο περισσότερο με τους συνταξιούχους και να μην επαφίεστε στους εν ενεργεία και συγκεκριμένα στην ΠΟΑΣΥ για την δικαίωση θεμάτων των εν αποστρατεία, όπως αυτό με τις 18 μηνιαίες κρατήσεις των συνταξιούχων του ΤΕΑΠΑΣΑ, το οποίο ανέδειξε και επίλυσε η ΠΟΑΣΥ, κάνοντας αυτές 12 αντί για 18 και επιστρέφοντας αναδρομικά ποσά στους συνταξιούχους (Βλέπε την υπ.αριθμ. 506/3/4 από 25-6-2021 ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ. http://www.poasy.gr/site/index.php/el/anakoinwseis/p-o-as-y/poasy-2021/item/1706-me-paremvasi-tis-p-o-as-y-epilyetai-mia-katafanos-adiki-kratisi-yper-ton-syntaksioyxon-synadelfon-epistrefontai-anadromika-posa?fbclid=IwAR0EsIgKQQzh4cp9kzAd5gEX8V1qypwNo6R7hZPjk_DwjeRGp7k6JrRKhg0#.YNYkTJYlzHQ.facebook ).

Με εκτίμηση,
Ζωγραφάκης Νικόλαος
Αντιπρόσωπος Ένωσης Νοτίων Δωδεκανήσου ΠΟΑΣΥ









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι απόστρατοι να χαρούν τη σύνταξη, εάν θέλουν πολιτικές δόξες κλπ ας πορευθούν αντίστοιχα.