Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χρήστος Παππάς: Πώς έφτασε η Αντιτρομοκρατική στο κρησφύγετο στου Ζωγράφου


Στον Εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του, οδηγήθηκε ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Χρήστος Παππάς, ο οποίος διέφευγε εδώ και οκτώ μήνες από τις αρχές

Στις Φυλακές Δομοκού βρίσκεται από τις 6 το απόγευμα ο Χρήστος Παππάς, ύστερα από τη σύλληψή του το βράδυ της Πέμπτης, στην περιοχή του Ζωγράφου.

Τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας εδώ και μήνες προσπαθούσαν να εντοπίσουν τον φυγόδικο υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής.

Σε πρώτο χρόνο, τον Οκτώβριο του 2020 όταν και εξαφανίστηκε ο 59χρονος, ερεύνησαν εκτός από το σπίτι του στου Παπάγου και εκείνο στα Ιωάννινα, όλον τον στενό κύκλο του με συνεργάτες, φίλους και συγγενείς. Όταν είδαν, όμως, πως κανένας από όλους αυτούς δεν είχε επικοινωνία με το ηγετικό στέλεχος της ακροδεξιάς οργάνωσης, επέκτειναν τον κύκλο των ερευνών, που έφθασε ακόμα και τα τριακόσια άτομα.

Με την εις άτοπον απαγωγή κατάφεραν να τον εντοπίσουν στο ισόγειο διαμέρισμα τού Ζωγράφου, σε εκείνο της 52χρονης.

Οι αστυνομικοί, αφού βεβαιώθηκαν ότι μένει εκεί ο Χρήστος Παππάς, οργάνωσαν την επιχείρησή τους και μάλιστα πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο 59χρονος δεν προέβαλε καμία αντίσταση, όταν ήρθε αντιμέτωπος με τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Φαίνεται, μάλιστα, πως όλους αυτούς τους μήνες δεν έκανε κάποια προσπάθεια να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του, προκειμένου να μην αναγνωρίζεται. Οι αστυνομικοί τον είδαν με το χαρακτηριστικό μουστάκι, με λίγα περισσότερα κιλά.

Χωρίς κανένας να μπορεί να το πει με βεβαιότητα, ο Χρήστος Παππάς φαίνεται ότι από την αρχή είχε επιλέξει το συγκεκριμένο διαμέρισμα για κρησφύγετό του και το λένε αυτό οι αστυνομικοί, βασιζόμενοι σε κάποια ευρήματα εντός του διαμερίσματος.

Μανώλης Ασαριώτης

https://www.huffingtonpost.gr

 

 

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια