Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συγχαρητήρια επιστολή για την αποτροπή ρίψης ναρκωτικών σε προαύλιο.


Δημοσιεύουμε δελτίο τύπου από της ΠΟΥΕΦ:

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης (ΠΟΥΕΦ),  εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τ.Ε.Φ.Κ.Κ.  Κορυδαλλού, Λ.Λ. ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία σκοπού, Κ.Σ. και Ρ.Α. πλήρωμα  εποχούμενου περιπόλου πέριξ του Καταστήματος Κράτησης, οι οποίοι το Σάββατο  10/07/2021 και περί ώρας 16:55μμ αντιλήφθησαν ύποπτο άτομο στο περιβάλλοντα  χώρο του Καταστήματος το οποίο εναπόθεσε ένα δέμα επιμελώς κρυμμένο πίσω  από ένα δέντρο.  

Η αμεσότητα των ενεργειών των Εξωτερικών Φρουρών (υπόδειξη του  υπόπτου ατόμου από τον σκοπό και η παρακολούθηση των κινήσεων του από το  πλήρωμα του περιπόλου), σε συνδυασμό με την συνδρομή της Ελληνικής  Αστυνομίας, επέφερε τον εντοπισμό του δέματος, που όπως αποδείχθηκε περιείχε  131,60 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας, καθώς και την σύλληψη του δράστη.  

Για πολλοστή φορά δεν νιώθουμε υποχρεωμένοι, αλλά πραγματικά  περήφανοι που εξάρουμε το υψηλό αίσθημα υπηρεσιακής ευσυνειδησίας, τον  επαγγελματισμό και την εξαιρετική επιχειρησιακή ετοιμότητα των συναδέλφων μας,  οι οποίοι λειτουργώντας με αυταπάρνηση και περίσσιο φιλότιμο, κάτω από τις  γνωστές στο πανελλήνιο πλέον ελλείψεις της Υπηρεσίας μας σε ανθρώπινο  δυναμικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό, προσπαθούν καθημερινά την συνέχιση της  εδραίωσης του αισθήματος ασφάλειας και της εμπιστοσύνης των πολιτών στην  Εξωτερική Φρουρά των Καταστημάτων Κράτησης.  

Συγχαρητήρια συνάδελφοι.. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   

 Κωστίκας Γεώργιος,  Στιβακτάκης Γεώργιος









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια