Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανώνυμη Καταγγελία Πυροσβέστη προς την Κυβέρνηση


Παραθέτουμε κείμενο που έστειλε πυροσβέστης στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr

 

Είμαι κι εγώ ένας από τους πυροσβέστες που στάλθηκα από την υπηρεσία μου πριν από κάποιες μέρες να πάω στις φωτιές στην Αττική και μπορώ να επιβεβαιώσω όλα όσα κατήγγειλαν οι συνάδελφοι μου, οτι δηλαδή διαμέναμε σε ξενοδοχείο με ασθενείς covid χωρίς καμία ενημέρωση.

 Παρόλο που δεν είχαμε ενημερωθεί από κανέναν για αυτή την κατάσταση εμείς καθώς και το ξενοδοχείο τηρούσαμε τα απαραίτητα μέτρα κατά της μετάδοσης του ιού. Κάθε πυροσβέστης ήταν μόνος του στο δωμάτιο και το φαγητό μοιράζoταν σε πακέτο προσωπικά. 

Παρόλα αυτά συνέβη ένα περιστατικό όπου ένας ασθενής κατέβηκε στην ρεσεψιόν παρότι απαγορευόταν, χρησιμοποιώντας και το ασανσέρ. Μία εύλογη απορία που μου δημιουργήθηκε είναι πως εγώ ως πολίτης να πειστώ για το ότι η κυβέρνηση παίρνει μέτρα για την προστασία των πολιτών όταν στέλνει υγιείς πυροσβέστες να μείνουν σε ξενοδοχείο με ασθενείς covid χωρίς καμία ενημέρωση;

Για ευνόητους λόγους θα ήθελα να κρατήσω την ανωνυμία μου, ωστόσο θεωρώ οτι είναι ένα ζήτημα που πρέπει να το ακούσει ο κόσμος.









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν είσαι πολίτης ,είσαι ένστολος και αναλώσιμος ,έτσι σε αντιμετωπίζει η πολιτεία.