Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βραβεία για τους αστυνομικούς που εξιχνίασαν την υπόθεση των Γλυκών Νερών


Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης τίμησαν, σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021, στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, τους αστυνομικούς που εργάστηκαν και συνέβαλαν στην εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας 20χρονης, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, στην ομιλία του, ευχαρίστησε τους Αξιωματικούς και το προσωπικό της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για τις άοκνες προσπάθειες, την εμμονή και την αφοσίωση στο να εξιχνιάσουν το έγκλημα και να φέρουν ενώπιον της Δικαιοσύνης τον δράστη αυτού του εγκλήματος, που όπως είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία.

«Σας είμαι ευγνώμων. Δηλώνω ενθουσιασμένος και πραγματικά πολύ χαρούμενος που προΐσταμαι της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία έχει τέτοιου είδους στελέχη, τέτοιους ανθρώπους, αφοσιωμένους στο καθήκον τους, με τόσο μεγάλη γνώση και ταυτόχρονα μεγάλη συνείδηση, υψηλή συνείδηση αποστολής που δύσκολα βρίσκεις στον δημόσιο τομέα» σημείωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.



Ιδιαίτερη μνεία έκανε στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη λέγοντας πως χάρη στις δικές του ικανότητες διοίκησης μπόρεσαν οι Αξιωματικοί να ασκήσουν τα καθήκοντα τους ευσυνείδητα, ανεξάρτητα χωρίς πιέσεις και «τελικά να έχουμε σημαντικά, θετικά αποτελέσματα».

Από την πλευρά του ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης στο λόγο του, μεταξύ άλλων, επεσήμανε :

«Από την αρχή ως το τέλος ο χειρισμός της υπόθεσης ήταν υποδειγματικός από τις αρμόδιες Υπηρεσίες και το προσωπικό αυτών και διατράνωσε ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει ικανά και άξια στελέχη και τη δυνατότητα και ικανότητα να διαχειριστεί οποιαδήποτε μορφή εγκλήματος και να διασφαλίσει την προστασία του πολίτη.

Να συνεχίσετε με τον ίδιο επαγγελματισμό, ικανότητα, ζήλο και υπευθυνότητα να εργάζεστε αδιάκοπα.»



Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ακόμα ο Διοικητής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγος Πέτρος Τζεφέρης και η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, Υποστράτηγος Πηνελόπη Μηνιάτη, στους οποίους ο κ. Υπουργός και ο κ. Αρχηγός παρέδωσαν τιμητικές πλακέτες, σε αναγνώριση του έργου των Υπηρεσιών των οποίων προΐστανται.

Τέλος, ο κ. Υπουργός και ο κ. Αρχηγός έδωσαν τιμητικό έπαινο σε όλους τους Αξιωματικούς και το προσωπικό της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που εργάστηκαν νυχθημερόν, προκειμένου να εξιχνιάσουν αυτό το σοκαριστικό έγκλημα, με θύμα την 20χρονη μητέρα.

 









Δημοσίευση σχολίου

18 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βραβεύτηκαν επειδή έκαναν αυτό ακριβώς για το οποίο πληρώνονται?!?!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στην τρύπα σου εσύ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βραβείο γιατί έκαναν την δουλειά τους? Οι δολοφονίες που δεν έχουν εξιχνιαστει? Μεταξύ αυτών και του Γιώργου Καραιβαζ τι δίνουν μουντζες?

Ο χρήστης PanR είπε…
Η επιβράβευση υπάρχει σε πολλά επαγγέλματα ακόμα και στον ιδιωτικό τομέα. Το πρόβλημα είναι πως ένα μήνα χρειάστηκε να μιλήσει η τεχνολογία, αλλιώς θα είχαν μαύρα μεσάνυχτα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μήπως πήραν και την επικήρυξη;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η επιβράβευση φίλε ανώνυμε δεν έχει να κάνει με το αν πληρώνεται κάποιος ή όχι. Το ότι αναγνωρίζεται ο κόπος και η προσπάθεια κάποιου είναι μια ανταμοιβή που πολλές φορές δεν μετριέται με χρήματα. Στον ιδιωτικό τομέα πχ, αυτή η επιβράβευση μπορεί να λογιστεί με κάποιο μπόνους. Στους γονείς που μεγαλώνουν τα παιδιά τους, το να γυρίσει το παιδί και να πει σας ευχαριστώ για ότι έχετε κάνει για μένα, είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για τον γονέα, που ασχέτως αν δεν πληρώνεται, είναι υποχρεωμένος να κάνει τα πάντα για το παιδί του. Βάλε λίγο το μυαλό σου να σκεφτεί. Εκτός αν είσαι προκατειλημμένος ή άεργος ή δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εύλογα διερωτωνται Οι λοιποί κύριοι γιατί βραβεύτηκαν και αυτό διότι, όταν οι ίδιοι που πιθανόν να είναι και αστυνομικοι πρώτης γραμμής έσωσαν κάποιου την περιουσία η ακόμα και την ίδια του την ζωή, η απάντηση από την ηγεσία ήταν αυτή ακριβώς γιατί να βραβευθεί αφου εκανε την δουλειά του, αυτήν για την οποία έχει ακριβώς εκπαιδευτεί, οπότε δεν δικαιούται κάποια ηθική αμοιβή! Αυτό εξαρτάται και από τη υπηρεσία που υπηρετείς, εάν λοιπόν την συγκεκριμένη στιγμή πρέπει να προβληθεί τότε βραβεύουν για πλάκα, όπως επίσης παίζει ρόλο και οι διοικητές πόσο θέλουν να προωθήσουν το προσωπικό τους που έχει επιτυχίες! Πολύ καλά κάνουν και βραβεύουν τους εν λόγο αστυνομικούς, αλλά καλά θα κάνουν να βραβεύουν και όλους όσους πηδάνε στην φωτιά να σώσουν ζωές και περιουσίες και μην χρησιμοποιούν αυτόν τον θεσμό της αμοιβής για πολιτικούς και προσωπικούς λόγους! Υ.Γ μην κατακρίνετε και τους συναδέλφους που διερωτωνται λοιπόν, γιατί πιθανόν είναι αδικημένοι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπρο ο υπουργαρα στείλε τους τώρα να κάνουν ελέγχους κοβιντ για τα μάτια του κόσμου...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ζεις σε έναν ιδανικό κόσμο και έχεις μαύρα μεσάνυχτα για το τι γίνεται στην κοινωνία γύρω σου, επιτελικε μου φίλε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνήθη Υπηρεσιακα καθήκοντα? Ζήλος και υπηρεσιακή απόδοση πλέον του κανονικού? Όπως και να έχει ηθικά και μόνο συγχαρητήρια για την εύρεση του φερομενου δολοφόνου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πες τα αδελφέ, μόνο επαίνους και ξερό ψωμί.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπα ένα SMS εκτυπωμένο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για τον Καραιβαζ που ακόμα δεν έχουν βρει τους δολοφόνους θα πρεπε να ζητήσουν συγνώμη από τη γυναίκα και το παιδί του και όχι να μοιράζουν επαίνους μεταξύ τους. Ντροπή σε όλους όσους συμμετείχαν στο πάρτι που διοργάνωσαν με τους επαίνους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κακομοίρε Καραιβαζ, εσένα σε ξέχασαν. Ασχολούνται με τους επαίνους και τα πανηγυρακια μεταξύ τους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα χρήματα της επικήρυξης τα πήρε κάποιος;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΨΑΧΝΑΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας είναι καλά η Ιατροδικαστής, που πήρε το smart phone του κοριτσιού και έτσι άρχισε να "ξηλωνεται" το πουλόβερ του δολοφόνου -σκουληκιού, αλλιώς ακόμα θα έψαχναν τους υποτιθέμενους ληστές.
Ο χρήστης Τι λες τωρα! είπε…
Εσύ δηλαδή ανώνυμε δεν έχεις επιβραβεύσει κανέναν που κάνει όπως λες τη δουλειά του? Με το σκεπτικό σου ούτε φιλοδώρημα δε σε κόβω να εχεις αφησει σε σερβιτόρο