Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ολόκληρη η εκπομπή για το βαθμολόγιο


Παρακολουθείστε ολόκληρη τής εκπομπή της ΠΟΑΣΥ, Αστυνομία και Κοινωνία, που προβλήθηκε χθες Δευτέρα, με θέμα το νέο βαθμολόγιο για το αστυνομικό προσωπικό. Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:





Δημοσίευση σχολίου

44 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιο βαθμολογιο; Το ανύπαρκτο ή αυτό που θα έρθει...;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλες οι εκπομπες...το ποτε θα ψηφιστει δεν μας λετε...
Ο χρήστης Unknown είπε…
Με λίγα λόγια παρουσιάσθηκε η πρόταση της ποασυ όχι τι θα γίνει ακριβώς και πότε.μα δεν μπορεί κάποιος να ενημερώσει υπεύθυνα!!!?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ένα χρόνο τα ίδια και τα ίδια...Μας έχετε πρήξει με το ανύπαρκτο βαθμολογιο.
Ο χρήστης Αλεξ είπε…
Καποτε θα ψηφιστει και θα παρουμε τα ψιχουλα
Ο χρήστης Αλεξ είπε…
Για τους αστυφυλακες πτυχιουχους ανακριτικους υπαλληλους δεν υπαρχει καμια προβλεψη. Στον καλαθο των αχρηστων τα πτυχια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα ασχρηστα πτυχια ειναι αχρηστα. Αμα εσυ εισαι νηπιαγωγος τι θες να σε κανουμε ανθυπονηπιοκομο?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αστυφύλακας Π.Σ. πτυχιούχος ΑΕΙ (Ε.Κ.Π.Α. Τμ. Κοινωνιολογίας) και φυλάω σκοπια....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιο βαθμολόγιο;;"Αγωγολόγιο" είναι αυτό,πάει η παραβίαση ιεραρχίας σύννεφο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οταν δεν θα μπει τίποτα στην τσέπη να δούμε που θα κρυφτειτε όλοι εσείς που ταζετε αυξήσεις που δεν θα έρθουν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δες το από την κοινωνική του διάσταση το θέμα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στην αστυνομία είσαι, αν θες να ασχοληθείς με την κοινωνιολογία παραίτηση και στο καλό, καλή σταδιοδρομία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σοβαρεψου μικρε και μη ασε τις ειρωνειες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ντροπη για την Ελληνικη Αστυνομια ειναι
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ε τι έτσι θα τον αφήσουμε; Ας τον κάνουμε.. Χριστουγεννιάτικο δέντρο!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αμα δεν σου αρεσει παραιτησου και γινε κοινωνιολογος...μας εχετε ζαλισει με τα πτυχια σας...στην αστυνομια μπηκες...και δεν υπαρχει Π.Σ. ....Α.Υ.ειναι το σωστο...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μια χαρά τα εχει κάνει η Ποασυ αλλα η ζήλια σας σας εχει κάνει μικρούς. Δεν πειράζει θα έλθουν κ οι απαντήσεις υπομονή γερακαρακο συνέχισε έτσι
Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε…
ΣΤΟΥΣ Υ/Α ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΙΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Α/Β ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί στην Πυροσβεστική η μη ανακριτική υπάλληλοι προάγονται νωρίτερα στα 26 χρόνια στον βαθμό του Πυρονόμου και στη Αστυνομία θα είναι τα 30 έτη?
Είναι καί τό ίδιο Υπουργείο!


Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάποιοι θα κάνουν αγωγές τόσο απλά,στην Πυροσβεστική,το Λιμενικό και τον Στρατό η μη ανακριτική προάγονται στα 26 χρόνια?!
Η ΠΟΑΣΥ εδώ πρωτοτύπησε!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κοροιδολογιο με την βούλα
Ο χρήστης Lordos είπε…
Το βαθμολόγιο γράφτηκε από άτομα που δεν έχουν σπουδάσει υπηρετούν πολλά χρόνια στην Αθήνα και είναι αλλεργικοι στους φρουρους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παιδιά θα γίνω ανθυοαστυνομος στα 30 Χρόνια με αίτηση μου είπα σε φίλους στρατιωτικούς και γελούσαν. Δεν μπορούν να κατανοήσουν την λογική που έχουν όσοι σκέφτηκαν αυτό το βαθμολογικό. Χειρότερα κ από επαγγελματίες οπλίτες είστε μου είπαν. Μήπως να σας έκαναν Ανθυπες μετά από αίτηση σας στα 40 χρόνια την τελευταία ημέρα αποστρατείας; Μόνο κ μόνο γίνεται για να βολεύτουν οι συνδικαλιστές ΠΟΑΣΥ κ ΣΕΦΕΑ χωρίς να λύνεται το πρόβλημα. Το μόνο που μας μένει είναι να δούμε τους πολιτικούς υπαλλήλους δντες όλων των δυνάμεων στο Υπουργείο κ ΓΑΔΑ. Μόνον αυτό δεν προτείνατε......
Ο χρήστης Αλεξ είπε…
Αν ειχες και συ πτυχιο θα σε ετσουζε... αλλα δεν εχεις για αυτο θες να ψοφησει η κατσικα του γειτονα
Ο χρήστης Αλεξ είπε…
Μη ζηλευεις κε συναδελφε. Κοιτα τον εαυτο σου και μην θες να ψοφησει η κατσικα του γειτονα
Ο χρήστης Unknown είπε…
Για τους Αρχ/κες με προαγωγές εξετάσεις και μετά από 5 χρονια Ανθ/μους που δώσαμε εξετάσεις με αρκετά χρόνια Υπηρεσίας (15 και πανω) που θα παραμείνουμε στον ίδιο βαθμό για πολλά χρόνια, αφού καταργείται η προαγωγή στον βαθμό του ΥΒ στα 26 χρόνια Υπηρεσίας δεν ακούστηκε τίποτα για αυτή την αδικία???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιος θα το ρώταγε φίλε μου αφού η εκπομπή ήταν στημένη στα μέτρα τους,θεραπεύει πληγές και αδικίες ετών λέει ο παρουσιαστής,γελάνε και οι πέτρες.Μονο στη αρχή είπε ο γερακαράκος ότι τυχών αδικίες θα διορθωθούν στην πορεία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νωρίς το θυμήθηκες φίλε μου ότι θες βαθμό.Που είσασταν όλοι εσείς όταν είχατε την ευκαιρία να γίνετε Ανακριτικοι Υπάλληλοι.Αλλα ξέχασα ο αστιφυλακακος των πανελλήνιων ήταν ο βλάκας της παρέας και έγραφε και στο σπίτι ενώ εσείς του πετάγατε το αυτόφωρο και κοβατε πέρα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εχω...αλλα δεν με τζουζει γιατι δεν σημαινει οτι επειδη εχω πτυχιο δεν θα κανω οτι προβλεπεται για τον βαθμο που φερω...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα καραβάνια θα γελάνε βέβαια αφού έχουν τα φανταρακια που τους βαράνε προσοχή λογικο είναι να παίρνουν βαθμούς με το τσουβαλι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατι αδικια?οποιος ειχε προαχθει αρχ/κας με την πρωτη δεν χρειαζεται 26 χρονια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όντως πολύ μεγάλη αδικία αυτή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είσαι νυχτωμένος συνάδελφε. Αφού έχει οργανικές θέσεις 200.Εχω 8 χρόνια στο βαθμό του Υ/Α και έχω επετηρίδα περίπου στο 250 και συ θα γίνεις Α/Β σε 5 χρόνια νομίζεις. Ούτε εγώ δεν θα γίνω αστυνομος του χρόνου με 3+9 χρόνια στο βαθμό του υπαστυνομου.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ο συνδικαλισμός να κοιτάξει να λύσει άλλα θέματα και να μη προτείνει βλακείες. Λεφτά χρειάζεται κ αστυνομικός για να ζει αξιοπρεπώς και όχι βαθμούς. Όποιος θέλει βαθμό, ας κάτσει να διαβάσει να τον πάρει. Έχει επέλθει στην αστυνομία η πλήρης ανυπακοή, ο καθένας κάνει ότι του κατέβει στο κεφάλι, φοράει ότι θέλει κανένας σεβασμός όχι στους ανώτερους ούτε στους παλιούς, ολοι τα ξέρουν ολα και έρχεστε να τους κάνετε και αξιωματικούς. Ντροπή. Μπαίνουν στην αστυνομία από κάθε λογής τρύπα άτομα που δεν γουστάρουν το σώμα, καθαρά ψηφοθηρικα. Λυστε αυτά κύριοι της Ποασυ, ένας τρόπος εισαγωγής, επικίνδυνο ανθυγιεινο, αφήστε τους σωστους αξιωματικούς να δουλέψουν, μαζευτείτε από τα κανάλια. Κάντε αυτό για το οποίο έχετε διμιουργηθει και αφήστε τα βαθμολογία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η μεγαλυτερη παραβιαση ιεραρχιας ειναι στο βαθμολογιο του 2008 οπου ειδικοι φρουροι και συνοριοφυλακες γινονται στα 8 χρονια αστυφυλακες (1ος βαθμος) και στα 4 χρονια στο βαθμο του αστυφυλακα γινονται υπαρχιφυλακες (2ος βαθμος).Ενω οι αστυφυλακες απο σχολη ανακριτικοι και μη στα 8 χρονια δεν λαμβανουν βαθμο και γινονται μετα απο 10 και 12 χρονια στο βαθμο του αστυφυλακα υπαρχιφυλακες.Εδω πρεπει να γινουν αγωγες!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν είναι αδικία συνάδελφε..παντού σε όλα τα σώματα αποκλειστικό κριτήριο προαγωγής είναι και ΠΡΕΠΕΙ να είναι τα χρόνια παραμονής στον εκάστοτε βαθμό. Τώρα για όσους δώσανε αργά για Αρχιφυλακες δηλαδή τι πρέπει να γίνει?? Να δώσουμε τους βαθμούς σαν καραμέλες για να προλάβουν όσους έγιναν νωρίς?? Να μείνουν οι μεν 9 χρόνια στον βαθμό..και οι δε 1-2 χρόνια επειδή αποφάσισαν αργά να γίνουν Αρχιφυλακες θα είναι δίκαιο??
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλα έτοιμα τα θέλετε στο πιάτο , δεν κάνετε καμία έρευνα , δεν διαβάζετε οργανισμούς, ΟΜΩΣ αποψη έχετε για όλα .
Δες λοιπόν το άρθρο 42 ΠΔ 24/1997 και θα σου λυθούν οι απορίες , δεν σου το εξηγώ εδώ , περιμένω να δω αν το κατάλαβες ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ενώ οι βητάδες να γίνουν Ανθυπαστυνόμοι(στο βαθμό που εμείς δώσαμε εξέτασεις για να τον πάρουμε) ξαφνικά από τη σκοπιά και χωρίς να είχαν ποτέ Ανακριτικά καθήκοντα,αυτό είναι δίκαιο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να αυξήσουν λίγο το όριο στα χρόνια Υπηρεσίας,δε θέλει μυαλό.
Ο χρήστης Αλεξ είπε…
Και βεβαια να κανεις αυτο που προβλεπεται απο το βαθμο σου, αλλα μην ξεχνας οτι παλια οι πτυχιουχοι γινονταν ανευ εξετασεων Αρχ. και τωρα οι Αρχ. Πτυχιουχοι γινονται Ανθ. σε 2 ετη. Εστω μια μικρη αναγνωριση για τον κοπο ετων...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσυ δεν θα προαχθείς μέχρι να μάθεις ορθογραφία. Θες να γίνεις και ανθυπας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητέ μου γράψε πρώτα κανονικά τον βαθμό Ανθυπαστυνόμος και όχι με περικοπή και μετά οκ πες μας για το ανακριτικοί!
Αυτό σε πείραξε!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλημέρα σας!!!
Ήθελα να θέσω ένα θέμα σχετικά με το νέο βαθμολογιο.
Αδικεί εμάς των πρώτων σειρών πανελληνίων εξετάσεων που αργήσαμε να δώσουμε Αρχιφυλακων!!
Οι Ανθυπαστυνομοι που μπήκαν χωρίς πανελλήνιες εξετάσεις έγιναν στα 26 χρόνια Υ/Β ενώ για εμάς καταργήθηκε η περίπτωση αυτή!!! Εγώ για παράδειγμα που είμαι Ανθυπαστυνομος με Προαγωγικες εξετάσεις Αρχιφυλακων, περίμενα να γίνωΥ/Β του χρόνου στα 26 έτη συνολικής υπηρεσίας!Με το νέο βαθμολογιο θα γίνω σε 7 χρόνια και έτσι χάνω έναν βαθμό ίσως και δύο σε βάθος χρόνου! Είναι σαν να μην έδωσα Αρχιφυλακων γιατί τώρα θα πάρω το βαθμό στα 32 χρόνια υπηρεσίας ενώ αν δεν είχα δώσει στα 33!!
Πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχαν μεριμνήσει και για εμάς και να ισχύει η περίπτωση με τα 26 χρόνια συνολικής υπηρεσίας μέχρι να προαχθούν και οι εναπομείναντες!!!!
Επίσης όταν έδωσα προαγωγικες εξετάσεις και πέρασα στην Σχολή Αρχιφυλακων,ίσχυε αυτό το καθεστώς δηλαδή ο νόμος 3686/2008 ,ο οποίος αναφέρει ότι ο Ανθυπαστυνομος προάγεται σε Υ/Β στα 26 χρόνια συνολικής Υπηρεσίας. Θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσει να ισχύει ο νόμος 3686/2008, διότι αν καταργηθεί μας ΑΔΙΚΕΙ βαθμολογικά, ιεραρχικά και φυσικά στο οικονομικό κομμάτι μιας και θα χάσουμε πολλά χρήματα!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ σωστά.Το έκανε θέμα ένας συνάδελφος συνδικαλιστής Ηλείας.Ας ελπίσουμε να εισακουστούν τα λεγόμενα του.