Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι Αστυνομικοί της Ν/Α καταφέρνουν ένα ακόμα καίριο χτύπημα στην εγκληματικότητα των ανηλίκων


Παραθέτουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής συγχαίρει τους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής, για τη σύλληψη δύο (2) ανήλικων αλλοδαπών ηλικίας 11 και 13 ετών, καθώς και ενός (1) ανήλικου ημεδαπού ηλικίας 17 ετών, κατηγορούμενους ως φυσικοί αυτουργοί διάπραξης ένοπλων ληστειών, με την απειλή μαχαιριού και άσκησης σωματικής βίας, κατά άλλων ανηλίκων σε περιοχές της Νοτιοανατολικής Αττικής και κυρίως στην Ηλιούπολη.

Ειδικότερα, οι εν λόγω δράστες είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με σκοπό την αποκόμιση τιμαλφών και χρημάτων από τα θύματά τους. Προέβαιναν σε ληστείες όλες τις ώρες της ημέρας, γεγονός το οποίο είχε θορυβήσει τους ανήλικους της περιοχής της Ηλιούπολης, αλλά και τους γονείς τους.

Οι συνάδελφοι του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, καθώς και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής, είχαν επιδοθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σε ένα ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους, ώστε να τερματιστεί η παράνομη δράση τους.

 Την Πέμπτη 08/07/2021 πρωινές ώρες, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και σχετικών πληροφοριών που περιήλθαν στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, προσήγαγαν τρεις (3) νεαρούς στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας.

Οι νεαροί ομολόγησαν τις πράξεις τους και ειδικότερα τις επιθέσεις με μαχαίρι στις οδούς Παπαναστασίου και Κρατίνου στην Ηλιούπολη, κατά δύο έτερων (2) ανηλίκων.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Οι συνάδελφοι του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής, για άλλη μία φορά, επέδειξαν ζήλο, επαγγελματισμό και αυταπάρνηση, καταφέρνοντας ένα καίριο χτύπημα στην εγκληματικότητα των ανηλίκων, ενισχύοντας το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών.

Δυστυχώς, όταν οι ανήλικοι εμφανίζουν τέτοιες συμπεριφορές υπάρχει σαφώς κοινωνικό πρόβλημα.

Στους συναδέλφους μας που συμμετείχαν στην εν λόγω επιχείρηση αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και τους ευχόμαστε οι επιτυχίες να συνεχιστούν.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια