Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υπαρχιφύλακας Ανδριάννα Φέρρα: Τη δεύτερη καλύτερη επίδοσή της για εφέτος στο Βέλγιο


Με επιτυχία συνεχίζει τους αγώνες της σε διεθνή μίτινγκ της Ευρώπης η υπαρχιφύλακας Ανδριάννα Φέρρα της ΥΦΑΑ.

Χθες Σάββατο 17/7 αγωνίστηκε στα 400μ στο διεθνές μίτινγκ στίβου στο Νινόβε του Βέλγιο και με 53:40, τη δεύτερη καλύτερη φετινή της επίδοση και τρίτη της καριέρας της, τερμάτισε δεύτερη στη σειρά της και έκτη στη συνολική κατάταξη του αγωνίσματος.



Αξίζει να σημειώσουμε ό,τι στο παραπάνω meeting που συμμετείχαν πάνω από 600 αθλητές κι αθλήτριες από όλο τον κόσμο, σημειώθηκαν εξαιρετικές επιδόσεις και ο συναγωνισμός ήταν μεγάλος.

Ο επόμενος αγωνιστικός της σταθμός θα είναι το διεθνές μίτινγκ στο Celle Ligure, στη Γένοβα της Ιταλίας, την ερχόμενη Πέμπτη 22/7, με την ελπίδα για επίτευξη ενός νέου ατομικού ρεκόρ, και την αναρρίχηση της σε ακόμα ψηλότερη θέση στο παγκόσμιο ranking.









Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι έγινε επιτρέπονται τα τατουάζ και τα βαμμένα νυχάκια ; Αν ηταν κανένας αξύριστος χωροφύλακας θα άκουγε καντήλια....πάνω απ όλα ισοτιμία και ισονομία στην ΕΛΑΣ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάνε κοίτα κάτι παλικάρια που έχουν γεμίσει τα χέρια τον σβέρκο και τους λαιμούς τους τατουάζ και σκουλαρίκια και μετα μίλα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αδερφέ εκεί που έχει το τατουάζ, εσύ δεν θα το δεις ποτέ ολόκληρο, ούτε το συγκεκριμένο ούτε κάποιο άλλο!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά εννοειται πως δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη κοπέλα άλλωστε σεν πατάει και ποτέ σε κάποια ένστολη υπηρεσία...γενικά το λέω ότι τις γυναίκες δεν τις ενοχλούν για τπτ ενώ εμάς μας ζαλίζουν...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι γνωστό σε όλους οτι αφού φας πιεις και αστυφύλακα βγεις,η κ.υ.α της κατάταξης στο σώμα παει στον κάλαθο των αχρήστων.

Σκουλαρίκια, τατουάζ, σε χέρια ,λαιμούς οπουδήποτε.
Το - σε μη εμφανή σημείο
Γίνεται ΜΟΝΟ σε εμφανές σημείο.
Αν ηταν σωστοί οι διοικητές θα έβγαζαν αρκετούς στον τάκο.
Αν ηταν σωστοί....