Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Θωμάς Μπόζιαρης συγχαίρει τον Διευθυντή του Αλλοδαπών Αττικής


Ανάρτηση του Προέδρου των Συνοριακών Αττικής:

Συγχαρητήρια στον Δ/ντή της Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής
Ταξίαρχο κ. ΔΑΒΑΛΟ Δημήτριο.
Στον Δικό μας Άνθρωπο.

Όταν το Ενδιαφέρον για την Αναβάθμιση μιας Υπηρεσίας είναι διαρκές, δεν σταματά ποτέ , τότε τα μηχανήματα ''παίρνουν φωτιά '' και το Αποτέλεσμα είναι αυτό!!!!!

Όταν η Υποχρέωση της Διοίκησης για αναβάθμιση της Υπηρεσίας που διοικεί, μέσω της καλυτέρευσής των δομών και των συνθηκών εργασίας του προσωπικού, γίνεται με Όραμα , Επαγγελματισμό, Συνέπεια και Αγάπη, τότε το αποτέλεσμα είναι αυτό.

Εδώ και δύο χρόνια περίπου, με την έλευση του νέου Διευθυντή της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής ταξιαρχου κ. ΔΑΒΑΛΟΥ Δημήτριου η Δ/νση εχει αναγεννηθεί.

Δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε, Δημόσια, την αγάπη την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό, τη ανθρωπιά, την αμεσότητα, την απλότητα, τον ενθουσιασμό

και το ΌΡΑΜΑ ,αυτού του Διοικητή για την Υπηρεσία που διοικεί και την συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης και καλυτέρευσής των συνθηκών εργασίας του προσωπικού.

Ένας Αξιωματικός, αισιόδοξος, επιεικής, διορατικός, αλτρουιστής, με ευφράδεια λόγου, ταπεινός και οξυδερκής.





Το Έργο (εικόνες), είναι ένα μικρό δείγμα, μέσα σε ενα χείμαρρο αλλαγών, αντικαταστάσεων, επισκευών, επιδιορθώσεων, που ξεκινούν από το Κεντρικό κτίριο, τα ΠΡΟΚΕΚΑ, εκτός των άλλων με νέα συστήματα καταγραφής και αναγνώρισης κίνησης και συνεχίζονται με αναβαθμίσεις υπηρεσιών με νέα συστήματα, τα τμήματα Αλλοδαπών με την πλέον επιτυχημένη διαχείριση των ευάλωτων ομάδων και την έκδοση ταξιδιωτικών εγγράφων όπως επίσης τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης, με την πλήρες λειτουργία των γραφείων σήμανσης μέσω του ολοκληρωμένου συστήματος Ε-ΤΑΠ (ηλεκτρονική δακτυλοσκόπηση και φωτογραφία), το οποίο είναι συνδεδεμένο με την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και δίνει άμεση Εικόνα και με τη λειτουργία γραφείων ανάλυσης πληροφοριών.





Το πιο σημαντικό είναι ότι έφερε νέο Αέρα.

Επιπλέον ο αυξημένος ρόλος τον οποίο καλείται να διαδραματίσει η Δ/νση για την Αντιμετώπιση και Διαχείρισή του Μεταναστευτικού , Προσφυγικού ζητήματος δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού.





Οι δομές και ο εξοπλισμός πρέπει να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και το προσωπικό ενισχυμένο.

Η αναγνώριση της προσπάθειας είναι επιβεβλημένη και η στήριξη δεδομένη.







Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ καλός αξιωματικός και άνθρωπος με μεγάλο ενδιαφέρον για την δουλειά του.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ε το Λουυκουμα γλειψιμο...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαχαχα...δικαιολογει τη θεση του
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θωμα συνεχισει να γλειφεις, θα σε ψηφισω ...το κανεις καλα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Από πότε η αναγνώριση των προσπαθειών και η καλή δουλειά είναι γλύψιμο;
Νομιζω οτι όταν βλέπουμε κάτι καλό να γίνεται, καλό είναι να το αναγνωρίζουμε!!!

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνώ απόλυτα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πήρε μαθήματα από σένα άσχετε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσείς που μιλάτε για γλείψιμο είστε προφανώς οι ίδιοι που ζητάτε χάρες ακόμα και για τις άδειες... Τι όχι; Τότε είναι καλοί οι συνδικαλιστές...
Ο χρήστης Unknown είπε…
Οσα δεν φτανει η αλεπου,τα κανει κρεμασταρια...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καραγκιοζακο παλιομπαγλαμα,ποσα παιρνεις για να κραζεις εναν ανθρωπο που εχει κανει τοσα για τοσους συναδελφους κ τπτ για τον εαυτο του???Αμα εχεις τα κακαλα στειλτου μνμ προσωπικο κ πες του ανοιχτα αυτα που γραφεις εδω με τη καλυψη του πληκτρολογιου..Μηπως εισαι κ συ καποιος απο αυτους που στο παρελθον εγλειφες τον Θωμα????