Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι λέει ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής για τους ανεμβολίαστους πυροσβέστες της ΕΜΑΚ


Σε άλλη υπηρεσία εντός του νομού τους θα μετακινηθούν οι επτά πυροσβέστες της ΕΜΑΚ Κρήτης που αρνήθηκαν να εμβολιαστούν.


"Επτά πυροσβέστες της ΕΜΑΚ Κρήτης, που δεν εμβολιάστηκαν κατά του κορονοϊού, μετακινούνται απλώς σε άλλη υπηρεσία εντός του νομού τους, χωρίς να υπάρχει καμία άλλη επίπτωση σε βάρος τους. Όπως έχουμε τονίσει, όλοι όσοι υπηρετούν στην ΕΜΑΚ πρέπει να είναι εμβολιασμένοι", τονίζει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης.

 

"Εφαρμόστηκε απλώς η σχετική διαταγή. Είχαμε δώσει ένα μεγάλο χρονικό περιθώριο σέ όσους υπηρετούν στην υπηρεσία για να εμβολιαστούν. Η ΕΜΑΚ παρέχει συνδρομή όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όποιο μέρος του κόσμου, αν κριθεί αναγκαίο. Δεν είναι δυνατόν, λοιπόν, να είναι ανεμβολίαστοι" προσθέτει ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής.

 

Οι θέσεις των επτά ατόμων θα καλυφθούν άμεσα από άλλους πυροσβέστες.

 

Σημειώνεται ότι συνολικά 54 πυροσβέστες από τις 8 ΕΜΑΚτης χώρας παίρνουν μετάθεση, επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν. Από αυτούς, οι 19 υπηρετούν στην Αττική στην 1η ΕΜΑΚ και οι επτά στην 3η ΕΜΑΚ Κρήτης.

enikos.gr







Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωραια τακτικη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δηλαδή αυτοί θεωρούν ότι οι εμβολιασμενοι, θα πάθουν κάτι και αυτοί ως ανεμβολιαστοι, θα σωθούν ???? Πσσσστ, πσσσστ, ψεκασμός.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Από τους 54 κάποιοι έχουν εμβολιαστεί αλλά εκ-διωχθηκαν επειδή έκαναν προσφυγή στο ΣτΕ, μπορείτε να σκεφτείτε μόνοι σας το αν θέλουν απλά να εφαρμοστεί η διαταγή...