Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάτρα: Πώς νόμισαν ότι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ήταν ληστές - Κινητοποιήθηκε και η τοπική ΕΛΑΣ


Ήταν νύχτα του Σαββάτου 3 Ιουλίου με ξημερώματα της Κυριακής 4 Ιουλίου, όταν και πραγματοποιήθηκε η μεγάλη επιχείρηση σε παραλιακά καταστήματα της Πάτρας από κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής, με τις αρχές να προχωρούν σε 17 προσαγωγές.

 

Μια επιχείρηση άκρως συντονισμένη και υπό απόλυτη μυστικότητα. Η μυστικότητα της επιχείρησης όμως προκάλεσε και ένα απίστευτο περιστατικό.

 

Όπως αποκαλύπτουν στο tempo24.news έγκυρες πηγές, ένας πατρινός αστυνομικός, βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και έπινε το ποτό του σε ένα από τα νυχτερινά καταστήματα, όπου έγινε το "ντου" των αστυνομικών.

 

Όταν είδε τους άντρες της Ασφάλειας Αττικής να μπαίνουν στο κατάστημα σάστισε και θεώρησε ότι ετοιμάζεται να γίνει ληστεία!

 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν στο tempo24.news, ότι ο αστυνομικός χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του και κυρίως χωρίς να... δώσει στόχο, μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, καλεί το 100 και αναφέρει ότι επιχειρείται να γίνει ληστεία.

 

Στο σημείο φτάνει άμεσα περιπολικό. Οι αστυνομικοί της Πάτρας βλέπουν τότε και τους άνδρες της ΟΠΚΕ που βρίσκονταν στην είσοδο του καταστήματος.

 

Αμέσως κατάλαβαν τι ακριβώς είχε συμβεί, με το περιστατικό να αποδεικνύει ότι η επιχείρηση των ανδρών της Ασφάλειας Αττικής έγινε υπό άκρα μυστικότητα.

 tempo24.news









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πανέξυπνος αυτός π πατρινός αστυνομικός. Να του δώσουν ευφημο μνεία.... εξυπνάδας χαχαχαχα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ηταν τοσα τα κερασμενα ποτα που ο συναδελφος εκτος υπηρεσιας εβλεπε πρασινο το κοκκινο φαναρι