Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θωμάς Μπόζιαρης: Όλοι οι'' ' Δρόμοι ''(δράσεις) οδηγούν στη Δ/νση Αλλοδαπών Αττικής και δη στο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αθηνών


Ανάρτηση τού Θωμά Μπόζιαρη, προέδρου των Συνοριακών Αττικής: Δεν θα μπορούσε να λείψει άλλωστε η αρμόδια Δ/νση και το προσωπικό της από το νέο επιχειρησιακο σχέδιο για την αποτροπή της εγκληματικότητας (ΜΟΚΑ) σε βεβαρυμένες περιοχές του κέντρου της Αθήνας.

Η Δ/νση συμμετέχει όχι μόνο με έμπειρο προσωπικό στη στελέχωση των Μονάδων Κινητής Αστυνόμευσης (ΜΟΚΑ) αλλά δέχεται και το Σύνολο του όγκου των προσαγωγων, τις οποίες διαχειρίζεται το έμπειρο ειδικευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Αθηνών(όπως πάντα) αλλα και οι νέοι συνάδελφοι, Συνοριακοί Φύλακες, οι οποίοι ρίχτηκαν στη '' μάχη'' από τη πρώτη ημέρα.

Τις πρώτες ημέρες της δράσης το τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αθηνών διαχειριστηκε έναν πολύ μεγάλο όγκο προσαγωγων(τριψηφιο) , εκ των οποίων πάνω από τις μισές έγιναν συλλήψεις.

Αξίζει να σημειώσω εδώ (είναι πολύ σημαντικό) Ότι Εκ των συλληφθέντων ατόμων προέκυψαν και άτομα, τα οποία έχουν βεβαρημένο ποινικό παρελθόν ( κλοπές, ναρκωτικά, κλπ)

Θα ήθελα να δώσω

συγχαρητήρια

στους Συναδέλφους μου, αν και λίγοι κατάφεραν πολλά.....!!!!!

Η πολύπαθη και γερασμένη Δ/νση Αλλοδαπών δεν καταλαβαίνει από τέτοια και θα φέρει εις πέρας οποιαδήποτε αποστολή.

Το λιγοστό προσωπικό της εργάζεται με όρεξη θέληση αυταπάρνηση και σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Πρέπει όμως και Η Ηγεσία της ΕΛΑΣ από τη μεριά της να ΕΝΙΣΧΎΣΕΙ την εν λόγω Δ/νση με προσωπικό κ μέσα.(από τον καινούργιο στόλο των οχημάτων δεν πήρε ουτε μισό αυτοκίνητο )

Τα τελευταία δύο χρόνια με τη έλευση της Νέας Διοίκησης και τη στήριξη αυτής από το προσωπικό έχουν γίνει τεράστια βήματα και συνεχίζουν να γίνονται.

Η Ενίσχυση με νέο προσωπικό είναι επιβεβλημένη για να συνεχίσει απρόσκοπτη να εκτελεί τα καθήκοντα της, όντας καθημερινά στην Πρώτη Γραμμή Αντιμετώπισης και Διαχείρισής του Μεταναστευτικού Ζητήματος στην ολότητά του.

ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΒΉΜΑ για την ενίσχυση της από την Ηγεσία έγινε με τη πρόσληψη των νέων Συνοριακων Φυλακων για την Ενίσχυση των ΠΡΟΚΕΚΑ Ταύρου και Αμυγδαλεζας.

Η ΕΝΈΡΓΕΙΑ αυτή, αν και καθυστερημένα( αφού προσλήψεις νέων Σ/Φ είχαν να γίνουν από το 2002 και τοποθετήσεις νέο εξερχόμενων Αστυφυλάκων από το 2013) έδωσε '' ΟΞΥΓΌΝΟ'' στην Δ/νση και στο υπάρχον προσωπικό.

ΕΊΝΑΙ Επιβεβλημένη όμως η Ενίσχυση με προσωπικό και των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης είτε από το υπάρχον προσωπικό της ΕΛΑΣ είτε με νέες προσλήψεις αφού αυτή τη στιγμή η παρούσα δύναμη δεν ξεπερνά το 5-10% της οργανικής δύναμης,.

Μια Ενέργεια που θα ΔΏΣΕΙ ΖΩΉ στη Δ/νση Αλλοδαπών, αφού οι συνταξιοδοτησεις και οι μετακινήσεις προσωπικού έχουν μειώσει σημαντικά το '' ΠΡΟΣΔΌΚΙΜΟ ΖΩΉΣ'' .

Συγχαρητήρια

και πάλι στους Συναδέλφους μου.

 









Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να τους πηγαίνουν τις απελασεις από τα τμήματα...εκει να σας δω
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ε τώρα μην ενοχλούμε τις ευγενείς υπηρεσίες για τέτοια θέματα..γ αυτά υπάρχουν τα τμήματα, όπως κ για οοολα τ αλλα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα μπορούσατε να βάλετε τιτλο:"ΜΌΝΟ ΕΜΕΊΣ ΔΟΥΛΕΎΟΥΜΕ".Οι αλαζονική προσέγγιση της προσφοράς σας,καταδεικνύει πόσο χαμηλά βρίσκεται η αυτοεκτίμηση σας και πόσο δικαστικός είναι ο λόγος σας.Με τους διαχωρισμούς αυτούς αποτελείτε "βαρίδι" για το Σώμα,στο οποίο μετά από τόσα χρόνια δεν καταφερατε ακομη να ενσωματωθειτε.Επιτηδες,βέβαια,για να φτιάξουν συνδικαλιστικές καριέρες κάτι τύποι σαν κι εσένα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Που είδες εσύ συνάδελφε αλαζονικη συμπεριφορά;
Που είδες εσύ στην ανάρτηση αυτή τον διχαστικο λόγο;
Θα μας τρελάνεις;
Στην ανάρτηση αυτή αναφέρετε, στο σκέλος που αφορά τη διευθυνση Αλλοδαπών ότι έπραξε τα μέγιστα με το λιγοστό προσωπικο της.
Στην ανάρτηση αυτή δίνονται συγχαρητήρια στους Συναδέλφους, σε όλους τους συναδέλφους, ξέρουν αυτοί.. ως αναγνώριση της προσφοράς τους!
Ένας αξυπ και ένας συνάδελφος απότυπωματα φωτογραφίες κτλ φύλαξη κτλ.
Για ποιους διαχωρισμούς μιλάς;
Διάβασες καλά η διάβασες αυτό που ήθελες;
Η αυτοεκτίμηση μας είναι στα η ύψη ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΈΝΟΙ ΣΤΗ ΓΗ.
Η συνεργασία μας με όλους συναδέλφους ανεξαρτήτου προελεύσεως πρόσληψης ειναι άριστη και εποικοδομητική.
Το ποιος είναι βαριδι στο σώμα ας το κρίνουν άλλοι... Η Μαλλον το έχουν κρίνει....!!

Οσον αφορά την '' ΈΝΤΑΞΗ ΜΑΣ''.... ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ Γ' ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ...
Αν εχεις γνώση του ζητήματος....

Ο μόνος διχαστικος εισαι εσύ, εμείς παλεύουμε για ισότιμη μεταχείριση...
Δεν το είδαμε βέβαια αυτό με τη κατάταξη στη Γ μισθολογικη κατηγορία γιατι κάποιοι θεωρούν τους εαυτούς τους Ανώτερους και διαφορετικούς από εμας.
Ποιος καλλιεργεί τη διχόνοια και την διαφορετικοτητα;
Όσο για τις συνδικαλιστικες καριέρες έλα στο αλλοδαπών στα κρατητήρια της π. Ράλλη να δεις την καριέρα, ποιος εργάζεται ανελλιπώς.




Λάθος πόρτα χτύπησες...
Μαλλον δεν γνωρίζεις με ποιους έχεις να κανεις και ποιους προσβάλεις.