Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Δέχομαι απειλές» καταγγέλλει ο απόστρατος ταξίαρχος Θανάσης Κατερινόπουλος


Ο απόστρατος ταξίαρχος της αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος είχε τοποθετηθεί ανοιχτά επί της υπόθεσης των Γλυκών Νερών αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί εμμέσως πλην σαφώς ότι ο 33χρονος πιλότος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ήταν το πρόσωπο που κρυβόταν πίσω από τους υποτιθέμενους ληστές, ενώ παράλληλα στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη είχε κάνει λόγο για τρίτο πρόσωπο στην όλη υπόθεση.

Έκτοτε το πρόσωπο του κ. Κατερινόπουλου έγινε πόλος έλξης πολλών σχολίων αλλά ακόμα και απειλών. Ο απόστρατος ταξίαρχος της αστυνομίας με ανάρτησή του στο Facebook καθιστά σαφές πως δέχεται απειλές ενώ αναφέρει πως «έριξαν» το blog του.

«Θα είμαι και πάλι κοντά σας»

Χαρακτηριστικά ο ίδιος έγραψε: «Φίλες και φίλοι, σας γνωρίζω ότι κάποιος ή κάποιοι "εισέβαλαν" στο katerinopouloblogspot με συνέπεια αυτό να μην μπορείτε να το παρακολουθήσετε. Προφανώς και ενοχλήθηκαν όταν είδαν ότι η επισκεψιμότητά του ξεπέρασε τα δύο εκατομμύρια επισκέπτες σε έξι μήνες.
Έκαναν βέβαια ζημιά που δεν διορθώνεται. Έχω όμως να τους "παραγγείλω τα μαντάτα" ότι εκ χαρακτήρος δεν το βάζω κάτω και σύντομα θα είμαι πάλι κοντά σας, με εξ υπαρχής κατασκευασμένο blog. Και… καλύτερα να με φοβούνται, διότι δεν θα τους δώσω τη χαρά να με λυπούνται».

«Δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι και ελεύθερος και με φωνή»

Συνέχισε με επόμενη ανάρτηση βάσει της οποίας ο κ. Κατερινόπουλος καθιστά σαφές πως δεν φοβάται τίποτα, ενώ απευθυνόμενος στον ανώνυμο καταστροφέα του ιστολογίου του λέει ότι χτύπησε λάθος πόρτα. 

«Φίλες και φίλοι, καλημέρα. Επίσης δεν θα πω καλημέρα σ' αυτόν τον ανώνυμο που μπορεί να του αρέσει ο χαρακτηρισμός no name, ο οποίος με τα mail από το Μαύρο Διαδίκτυο (Dark Internet) έκανε τις προτάσεις του και απειλές και στην πορεία κατέστρεψε το ιστολόγιό μου. Μαύρε σκοτεινέ και Ανώνυμε, χτύπησες λάθος πόρτα.

»Ο Κατερινόπουλος δεν τα πήρε ποτέ, δεν θα τα πάρει ποτέ και θα έχει το στόμα του ανοικτό.
Αν είσαι άνδρας, διότι άνδρες δεν είναι μόνο όσοι φορούν παντελόνια, βγες από την Ανωνυμία. Αγοράκι μου, πες στα αφεντικά σου, όποια και να είναι αυτά, ότι τους έχω συνδεδεμένους με Κάιρο.

»Και θα κάνω αυτό που επιβάλλει η συνείδησή μου, η Ιστορία μου, η Διαδρομή μου αλλά και η Καταγωγή μου (Είμαι Ξηρομερίτης). Άντε γεια.

»Και να ξέρεις, δεν έχω καβαλήσει κανένα καλάμι. Διότι το καλάμι για τους καλαμοκαβαλάρηδες, όταν είναι ξερό, σπάει και τους "κόβει", ξέρεις ποια (αν εσύ έχεις), και όταν είναι χλωρό σηκώνει σκόνη και τους "βγάζει τα μάτια". Κατέβα, λοιπόν, από αυτό και βγες στο ξέφωτο». 





Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν ξέρω από που δέχεται απειλές ο κ.Κατερινόπουλος, όπως δεν ξέρω πως έγινε ταξίαρχος ενώ έφυγε ως αστυνομικός υποδιευθυντής, εκείνο που ξέρω είναι ότι έγινε τηλεοπτικός μαϊντανός με μία δήθεν πληροφορία που την περιέφερε από κανάλι σε κανάλι η οποία όπως αποδείχθηκε δεν ήταν παρά μία φούσκα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
24ωρη φυλαξη της οικιας Κατερινοπουλου , παροχη συνοδευτικου οχηματος με 2 αστυνομικους και προπομπο εναν αστυνομικο με μοτοσυκλετα , παμε παμε παμε