Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χρήστος Κονταρίδης: Υπουργείο, βουλευτές και ΜΜΕ απολαμβάνουν τον ήλιο και σχολιάζουν τα μυκονιάτικα δρώμενα


Ανάρτηση τού Χρήστου Κονταρίδη: Χωρίς να θέλω να ταράξω τις διακοπές και τα ΣΚ των πολιτικών μας, όλων των κομμάτων, και κυρίως του επιτελικού κράτους διαπιστώνω με μεγάλη έκπληξη πως από χθες τα μεσάνυχτα είναι αναρτημένα προσωπικά δεδομένα Αστυνομικών στο Indymedia. Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ (όνομα και πράγμα), βουλευτές Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, ΜΜΕ (τα οποία είναι μάλλον Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και όχι Επικοινωνίας) βρίσκονται στη καλοκαιρινή ραστώνη, απολαμβάνοντας τον ελληνικό ήλιο και σχολιάζοντας τα μυκονιάτικα δρώμενα.

Εάν βέβαια είχε σκάσει κανένα γκαζάκι σε δημοσιογράφο (τύπου Πρετεντέρη ή κάποιου του αντικειμενικού ΣΚΑΙ) οι οποίοι έχουν 24ωρη φύλαξη γιατί είναι πολύ σημαντική η ελευθερία του Τύπου (που φυσικά στην Ελλάδα είναι δεδομένη) ή σε κανένα βουλευτή που έχει 7 αστυνομικούς την βάρδια, θα έσπευδε το Αρχηγείο να στείλει άλλους τόσους για να μην υπάρχουν παράπονα, καθώς φυσικά τα εκατοντάδες παράπονα των πολιτών για την ελλιπή αστυνόμευση και τη συνεχή αύξηση της εγκληματικότητας τα έχουν γραμμένα κανονικά (άλλωστε οι πολίτες δεν κάνουν τους στρατηγούς ή τους αρχηγούς).

Αφού το Κράτος αδιαφορεί και επί ένα 24ωρο επιτρέπει το διασυρμό, πως θα ζητήσει μετά από τους Αστυνομικούς να το προστατεύσουν? Και για να είμαι και δίκαιος φοβάμαι πως οι αναρχικοί κάνουν πιο συστηματική δουλειά από αυτό το πράγμα που λέγεται Πολιτεία και σίγουρα, έχουν καλύτερη πληροφόρηση από ότι αυτή η Πολιτεία για τους ίδιους (μάλλον δεν κινδυνεύει από αυτούς και τζάμπα σπάγαμε τα χέρια μας και τα πόδια μας).

Καλή Δύναμη στους Συναδέλφους στη Θεσσαλονίκη!!!!

Υ.Γ. Παιδιά μην ανησυχείτε. Και εμάς που δεν είναι αναρτημένα έχουμε φάει 5 επιθέσεις και βέβαια αμέσως το Υπουργείο έσπευσε να δει αν χρειαζόμαστε κάτι (που ούτως ή άλλως δεν θα ζητούσαμε ο,τιδήποτε).

 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστά τα λες στρατηγέ αλλά με αυτούς συμπορευθηκες στις εκλογές και με τις ψήφους αστυνομικών που πήρες γιατί τις άξιζες τους έκανες κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση που από την εκλογή της και μετά απλά εμπαίζει τους αστυνομικούς.