Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χρήστος Μπαλάσκας: Πολλά τα σήματα, λίγα τα περιπολικά....


Δημοσιεύουμε ανάρτηση του Χρήστου Μπαλάσκα από την Ένωση Αθηνών: 5 Σεπτεμβρίου 2020. Είχα κοινοποιήσει ότι περιπολικό της άμεσης δράσης είχε λάβει απο το κέντρο εκατό σήματα. Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και ποικίλες. Χθές, πάλι Σαββατόβραδο το ρεκόρ καταρρίφθηκε. Και όχι μόνο απο ένα περιπολικό. Πάνω απο δύο περιπολικά ξεπέρασαν κατά πολύ το φράγμα των εκατό σημάτων μαζί με τις επιτηρήσεις στόχων. Έχω την εντύπωση ότι η κατάσταση αντί να φτιάχνει, γίνεται χειρότερη. Δεν θα κουράσω λέγοντας τα ίδια με τη άλλη φορά. Δεν γίνεται όμως οι συνάδελφοι να τραβάνε κουπί σε μια γαλέρα η οποία δεν βρίσκει λιμάνι. Μεχρι πότε θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση; Όταν ένα περιπολικό λαμβάνει εκατόν δεκα πέντε σήματα ούτε οι ώρες για το δελτίο συμβάντων δεν βγαίνουν. Πόσο μάλλον το να επιληφθούν οι συνάδελφοι αποτελεσματικά στα συμβάντα. Τελικά νομίζω ότι κανείς δεν ακούει. Προσωπική μου άποψη. Νομίζω ότι η πλειοψηφία συμφωνεί. Πολύ λίγα τα περιπολικά για τον φόρτο εργασίας. Και να τα καταγγελόμενα ότι αργήσαμε να επέμβουμε. Που οδηγούμαστε; Ερώτηση η οποία δεν νομίζω ότι θα απαντηθεί. Η στραβός είναι ο γυαλός η στραβά αρμενίζουμε. Μάλλον στραβά αρμενίζουμε.









Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα λύσει τα προβλήματα η Μόκα....Καθε χρόνο σχέδια επιχειρήσεις δημιουργια νέων υπηρεσιων.Ποσο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβουν ότι αυτό που χρειάζεται στην αστυνόμευση είναι μια υπέρ ενισχυμενη Άμεση Δράση και περιπολικά ασφαλείας στον δρόμο με παράλληλη ενίσχυση Α.Τ και Τ.Α.
Ο χρήστης Αμεσοδρασιτης είπε…
Πολλα τα σήματα λίγα τα περιπολικά αλλά οι φωτογραφίες φωτογραφίες. Αντί να βγείτε εξω να βοηθήσετε μου κορδονεστε εκει στο κεντρο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι έγινε Μπαλάσκα; Πήγες για δουλειά κι είδες μετά απο 30 χρόνια την Αστυνομία;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΕΛ ΑΣ ΔΕΝ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙ ΜΠΑΤΑΡΕ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας βγει εξω περιπολια να δει κ αυτος τη γλυκα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σαε στελνω τηναμεριστη στηριξη κ αγαπη μου ως Συνταξιουχος!Ειλικρινα σας λεγω μολις βγητε στη συνταξη τα προβληματα λυνονται!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αστυφ να φανταστω ετσι..?Ας γινοσουνα και εσυ ανθ/μος να εκανες καθηκοντα εκφωνητη...αλλα μαλλον οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο συγκεκριμενος πριν προαχθει σε Ανθ/μο δουλευευ κανονικα εξω...μην μιλατε αν δεν ξερετε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η πρότασή σου δηλαδή είναι να βγουν οι εκφωνητές έξω?θα βοηθούσε λες να βγουν και οι τηλεφωνητές??
Ο χρήστης Αμεσοδρασιτης είπε…
Ποια να φτασει η αλεπου βρε ανθυπαστυνομε απο τα λιντλ που ουτε αναφορά δεν ξέρεις να γραψεις? Όλοι ξέρουμε πως πήρες τον βαθμό και πώς μπήκες στο κέντρο...