Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Είναι η τέταρτη μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας το τελευταίο δεκαπενθήμερο»


Σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο αμφιθέατρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής:

« Η σύλληψη του φυγόποινου υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής με την οποία κλείνει και η τελευταία εκκρεμότητα με την εγκληματική οργάνωση, είναι αποτέλεσμα μεθοδικής και συστηματικής έρευνας και συγχαίρω την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, τον παρόντα Διοικητή της και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη.

Είναι η τέταρτη μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας το τελευταίο δεκαπενθήμερο, καθώς προηγήθηκαν η εξιχνίαση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, η σύλληψη και εξάρθρωση του εγκληματικού κυκλώματος στη Ζάκυνθο και η ανεύρεση των κλεμμένων εικαστικών έργων της Εθνικής Πινακοθήκης.

Όλες αυτές οι επιτυχίες, συναρτώμενες με τα θετικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της μικροεγκληματικότητας που μέχρι το 2019 υπήρξε μια αληθινή μάστιγα, ιδίως για την Αθήνα και το κέντρο της, οδηγούν σε ένα συμπέρασμα: Ότι ο υψηλός επαγγελματισμός της Ελληνικής Αστυνομίας και η βαθιά προσήλωση στο καθήκον έχουν φέρει και φέρνουν αποτελέσματα. Δεν το βλέπουν μόνο εκείνοι που κρίνουν βάσει σκοπιμοτήτων.

Είναι η πεποίθησή μου ότι με τις βελτιώσεις που σχεδιάζουμε από κοινού η πολιτική ηγεσία του υπουργείου με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και τη φυσική ηγεσία, η Ελληνική Αστυνομία θα είναι ακόμα πιο αποτελεσματική στη μάχη κατά του εγκλήματος και στην υπεράσπιση της νομιμότητας στον δημόσιο χώρο».











Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Αλεξ είπε…
Ο αστυνομικος δεν εχει μονο υποχρεωσεις, εχει και δικαιωματα κ. Υπουργε. Η επιτυχια ανηκει εξ' ολοκληρου στον αστυνομικο που ειναι στο πεζοδρομιο, οχι στους καρεκλοκενταυρους πολιτικους. Οι πολιτικοι με τις παρεμβασεις τους στις μεταθεσεις, κρισεις κλπ εχουν διαλυσει την Αστυνομια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η συλληψη ηταν στανταρ τυχαια , καθολου προσυννενοημενη και μεγαλη επιτυχια της ελ.ας. ω τι θαυμα την ωρα που συγκεντρωθηκε τοση αρνητικη δημοσιοτητα για την αστυνομια και το προ.πο.
Η αντιτρομοκρατικη που διαολο κολλαει ενας θεος ξερει.