Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τέσσερις ομάδες ΟΠΚΕ καταφθάνουν στη Μύκονο


Το τοπικό lockdown που επιβλήθηκε στη Μύκονο, εκτός από την αναστάτωση και την ανησυχία που έχει προκαλέσει σε επιχειρηματίες και επισκέπτες, έχει θέσει σε επιφυλακή και τις αστυνομικές Αρχές του νησιού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του logotypos.gr μέσα στις επόμενες ώρες καταφτάνουν στο νησί των «Ανέμων» τέσσερις Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ), έτσι ώστε να συνδράμουν στην αστυνόμευση, από διάφορα μέρη της χώρας.

Ο μεγάλος όγκος των τουριστών, αλλά και η επιβεβλημένη ανάγκη τήρησης των μέτρων για τη διάδοση του κορωνοϊού, επιβάλλουν την ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος της Μυκόνου.

Αν και μέχρι σήμερα, δεν έχουν παρουσιαστεί σοβαρά προβλήματα με την τήρηση των νέων μέτρων, ωστόσο η κίνηση αυτή θεωρείται από την Ελληνική Αστυνομία ως επιβεβλημένη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του logotypos.gr, ανάλογες ενισχύσεις αστυνομικών τμημάτων, θα πραγματοποιηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων.

 





Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτοί θα είναι και οι μόνοι "τουρίστες" στο νησί από τώρα και μετά.
Ο χρήστης ΗΛΙΑΣ είπε…
Καλές διακοπές.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εχουν ηδη αποσπαστει ποσες δεκαδες για μυκονο , στελνει και αλλους ο ανεκδιηγητος την ιδια ωρα που οσοι υπηρετουμε γαδα γνωριζουμε οτι ενα περιπολικο της αμεσης δρασης (γιατι τα τμηματα δεν βγαζουν περιπολια) καλυπτει 2 , 3 η και 4 δημους το 8ωρο.
Καταντια