Νίκος Καραδήμας: Κύριοι της Κατεχάκη προκαλείτε θλίψη γύρω σας


Ανάρτηση του Νίκου Καραδήμα: Κύριοι της Κατεχάκη ένστολοι και μή, στα ύπατα και τα ανθύπατα αξιώματα γίνετε επιτέλους σοβαροί. Προκαλείτε θλίψη γύρω σας. Μην κοροϊδέψετε για μια ακόμη φορά τους συναδέλφους. Είναι προτιμότερο να είστε ειλικρινείς και να πείτε την αλήθεια. Παρά αυτή η πολύχρονη κοροιδία. Ναι εσείς οι ίδιοι είστε ακόμη που μας κλείνατε το μάτι και μας σηκώνατε τον αντίχειρα ότι όλα τελείωσαν με το βαθμολόγιο και αγοράζατε χρόνο. Είναι ντροπή. Μια αγκαλιά γαλόνια σας έδωσαν οι κατώτεροι. Εσείς δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτούς.
Σας θυμάμαι και θλίβομαι. Και μη νομίζετε ότι το παρασκήνιο δεν μαθαίνεται...
9 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Όταν δεν μπορείς Με τίποτα να χωνέψεις ότι έφυγες από το Σώμα και κάνεις πόσο δε σε υπολογίζει! Καλή σύνταξη κ. Καραδημα. Ευχαριστούμε για όσα δεν πρόσφερες φτάνει δεν θέλουμε άλλο

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί δεν μας λέτε το παρασκήνιο να μάθουμε και εμείς που είμαστε από εξω; εκτός και αν έχετε άλλο κόλλημα κυριε συνάδελφε. Αλλιώς εδω είμαστε να σας ακούσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Μίλησε παλι ο πρώην συνδικαλιστής των 60 ψήφων και ΝΥΝ πολίτης που δεν τον υπολόγιζε κανεις μα κανεις και που δε χώνεψε οτι δεν μπόρεσε να γινει ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ έχοντας βγάλει σχολή λαδιού έξτρα παρθένου

Ανώνυμος είπε...

Αφου αποστρατεύτηκες, τι κάθεσαι και μας τσαμπουνάς τώρα??? Παρε την σύνταξη σου, και τράβα σε καμιά παραλία να πιεις τα τσιπουράκια και να αλμυρίσεις τα καλαμπαλίκια σου και άσε πια να ασχοληθούν οι εν ενεργεία, που τρωνε όλο το ζόρι, για τα κακώς κείμενα του Σώματος.

Ανώνυμος είπε...

Ως τι μιλάει ο κύριος;;Δεν είναι πλέον Ε.Α. ;;Τι τον νοιάζει το βαθμολόγιο που αφορά τους αστυνομικούς;; τελείωσε κύριε συνταξιούχος πλέον , ασχοληθείτε με κανένα σύλλογο αποστρατων και αφήστε μας εμάς..

Ανώνυμος είπε...

Υπήρξατε αιρετός,έχετε και λόγο κύριε Καραδήμσ,οπότε όλα στο φως εκτός αν φοβάστε κάτι.

Ανώνυμος είπε...

Σεβαστείτε τουλάχιστον ότι ναι μεν συνταξιούχος αλλά πάντα έβλεπε και βλέπει μπροστά. Το να ασχολείται ακόμα με τις αλήθειες και δεν έχει αράξει σε κάποια παραλία να πίνει τσιπούρακια τον τιμάει! Αν νομίζετε ότι θα δείτε αύξηση στον μισθό σας με το βαθμολογιο, κοιμάστε του καλού καιρού. Τα τριγωνάκια και τα αστέρια θα σας μείνουν μόνο να τα γυαλίζετε!

Ανώνυμος είπε...

Ότι να"ναι...Ο ορισμός...

Ανώνυμος είπε...

Έλα τράβα σε καμία ταβέρνα και γράψε κάνα βιβλίο