Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Αδυνατώ να αντιληφθώ για ποιο λόγο δεν ενισχύθηκαν τα τμήματα ασφαλείας'' - Κείμενο αστυνομικού για τις μεταθέσεις


Παραθέτουμε κείμενο αστυνομικού:

Είμαι αρχιφύλακας και υπηρετώ 20 χρόνια στην Ελληνική Αστυνομία με πολύ φιλότιμο και πολύ ζήλο. Όλα μου τα χρόνια τα έχω περάσει σε υπηρεσίες τμημάτων ,ασφαλείας και τροχαίας. Χτες ήταν το εσωτερικό συμβούλιο μεταθέσεων της Διεύθυνσης ασφάλειας Αττικής .Πραγματικά μου προξένησε εντύπωση ότι  μάχιμες υπηρεσίες του κέντρου, Τμήματα  ασφάλειας όπως Αμπελοκήπων της Ομόνοιας αλλά και άλλες υπηρεσίες δεν ενισχύθηκαν ούτε με έναν αστυνομικό.

 Επειδή  διατίθεμαι  συνεχώς μέτρα, στόχους, μεταγωγές κτλ περίμενα κατά το ελάχιστο  να ενισχυθούμε κάποιες υπηρεσίες εν προκειμένω οι  αστυνομικοί οι οποίοι καθημερινά εργαζόμαστε σκληρά  να έχουμε ένα καλύτερο αύριο και μία καλύτερη αντιμετώπιση, όσον αφορά της ημερήσιες αναπαύσεις μας αλλά και διευκόλυνση στις λοιπές υποχρεώσεις τις οποίες αναλαμβάνουμε. Αδυνατώ να αντιληφθώ για ποιο λόγο δεν ενισχύθηκαν τα τμήματα ασφαλείας ...

Δεν ξέρω αν οφείλεται αυτό στους συνδικαλιστές, αν οφείλεται κάπου αλλού ή αν οφείλεται στο γεγονός ότι κανένας δε θέλει αλλά πρέπει κάποια στιγμή η διοίκηση να δει αντικειμενικά ότι υπάρχουν πολλά τμήματα τα οποία αιμορραγούν αυτή τη στιγμή και με δυσκολία ανταποκρίνονται και στα βασικά .Και φυσικά ο αστυνομικός όσο και ζήλο να ‘χει και όσο να την αγαπά την αστυνομία θα προσπαθήσει να βρει ένα αποκούμπι και να φύγει .

Παρά το γεγονός ότι σέβομαι αυτό που κάνω και το αγαπώ είμαι πολύ απογοητευμένος από αυτή τη στάση θεωρώ ότι η καθημερινότητά  η δική μου όσο και άλλων συναδέλφων στην ίδια μοίρα θα γίνει ακόμα χειρότερη και αναγκαστικά θα πρέπει να κρούσω  μία θύρα εν προκειμένω και εγώ μετά από τόσα χρόνια να βρω μία  υπηρεσία με κυλιόμενο ...Γιατί δεν τραβάει άλλο...









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης ilias είπε…
Συνάδερφε πολύ καλά τα λες και να κάνεις αυτό που νιώθεις ότι είναι καλό για εσένα. Αν μπορείς να πας κάπου καλύτερα πήγαινε. Μην περιμένεις να αλλάξει κάτι στην Υπηρεσία σου. "Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν"