Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ΕΑΚΠ Ηπείρου για το πόρισμα τής ΕΔΕ


Ανακοίνωση της ΕΑΚΠ Ηπείρου: Μας κοινοποιήθηκε επιστολή διαμαρτυρίας από συνάδελφο - μέλος του σωματείου μας (Ε.Υ.Π.Σ.Π. Ηπείρου). Στην επιστολή που απευθύνει ο συνάδελφος προς το σωματείο μας, αλλά και προς την πανελλήνια Ομοσπονδία των πυροσβεστών (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.) : 

 Αναφέρεται σε πόρισμαΈνορκης Διοικητικής Εξέτασης, που έχει διενεργηθεί όπως τονίζει, με αφορμή εξύβριση και απειλή που δέχτηκε εν ώρα υπηρεσίας από τον πρόεδρο του σωματείου μας και ότι για αυτές τις πράξεις επιβλήθηκε στον πρόεδρο πειθαρχική ποινή από την υπηρεσία. 

 Αναφέρει επίσης ότι, με βάση το πόρισμα της ίδιας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, αποδείχτηκε ότι ήταν αβάσιμη η δημόσια καταγγελία του προέδρου του σωματείου μας εναντίον του, για δήθεν καταγραφή από κάμερα των συζητήσεων και των δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνταν στο γραφείο του σωματείου. Υποστηρίζει ότι από την άδικη επίθεση που είχε δεχθεί για την παραπάνω ενέργεια που ποτέ δεν πραγματοποίησε, προκλήθηκε ζημιά στην προσωπικότητά του αλλά και στην δημόσια εικόνα της υπηρεσίας μας.

 

 Κατηγορεί το σωματείο μας για την στάση που έχει κρατήσει απέναντί του με τις ενέργειες και τις απόψεις που έχει εκφέρει ο πρόεδρός του εναντίον του, οι οποίες δεν αναφέρονται σε πραγματικά περιστατικά.

 

 Επιπλέον, αναφέρει ότι έχει γίνει καταστρατήγηση του κανονισμού μεταθέσεων σε βάρος του με αφορμή πρόσφατη μετακίνησή του, που πραγματοποιήθηκε παρότι δεν ήταν ο υπάλληλος με τα λιγότερα μόρια στην υπηρεσία που υπηρετούσε. Για το γεγονός αυτό, όπως υποστηρίζει, έχει λάβει πλήρη γνώση ο πρόεδρος του σωματείου. Ζητάει την στήριξη του σωματείου, για την συγκεκριμένη μη σύννομη μεταχείριση που μας ενημερώνει ότι υπέστη από την υπηρεσία.

 

 

 Καλούμε το προεδρείο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Υ.Π.Σ.Π. Ηπείρου:

 

 

Στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου, να καλέσει τον συνάδελφο να παραβρεθεί, προκειμένου να μας ενημερώσει αναλυτικά για όλα όσα αναφέρει εγγράφως.

 

Να στηρίξει εμπράκτως τον συνάδελφο σε περίπτωση που έχει υποστεί άδικη μεταχείριση από την υπηρεσία, με την καταστρατήγηση του κανονισμού μεταθέσεων.

 

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια