Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Αναρχική Δράση δημοσιοποιεί διευθύνσεις αστυνομικών και μιλά για... επικήρυξη


Αναδημοσιεύουμε από το Indymedia: Αρνούμαστε να γίνουμε θεατές στο χαμό μας. Αρνούμαστε να αποδεχτούμε σαν όρο ζωής τη χυδαιότητα και την κάθετη πτώση των αξιών. Το τέλος της ιστορίας ανήκει σε αυτούς που παραδίδουν τα όπλα. Αντίθετα για μας, η ιστορία γράφεται μόνο μέσα από την επίπονη προσπάθεια για την κοινωνική ανατροπή. Την πίστη και την προσήλωση στον δρόμο της αδιαλλαξίας και της ρήξης με το υπάρχον. Μέσα σε αυτή την προσπάθεια, οφείλουμε να επιστρατεύσουμε κάθε μέσο για να συγκροτήσουμε τις κοινωνικές και ταξικές μας άμυνες. Εκεί όπου όλοι σιωπούν και απέχουν, είναι επαναστατικό καθήκον όχι απλά να μιλάμε, αλλά να πράττουμε. Η σιωπή είναι θέση συνενοχής σε κάθε κρατικό έγκλημα. Και έχουμε χάσει ήδη πάρα πολλές για να σιωπούμε προκλητικά.

Όλη η χυδαιότητα της Δημοκρατίας, βρίσκει σάρκα και οστά στα σώματα ασφαλείας

Η αποκρουστική ανηθικότητα της γνωστής οικογένειας που κουμαντάρει τις ζωές μας, καθρεφτίζεται στην λευκή επιταγή που έχει δώσει στους ένστολους δολοφόνους να πάρουν πίσω το αίμα και τη χαμένη τιμή της δεξιάς για τα χρόνια αποχής από τη μεγάλη καρέκλα. Συνεχής ξυλοδαρμοί και βασανισμοί από τα ένστολα σκουπίδια, παραβιαστικές συμπεριφορές και χυδαία βλέμματα σε όποια περνάει δίπλα από κάθε ξεληγωμένο μπάτσο, συλλήψεις, φυλακίσεις, βιασμοί, βασανιστήρια, θάνατοι σε τμήματα, φυλακές και στρατόπεδα συγκέντρωσης και μια λίστα εγκληματικών ενεργειών της ΕΛ.ΑΣ. που δεν έχει τέλος. Σε αυτή τη συνθήκη η ατιμωρησία δεν είναι απλά αμέλεια. Είναι βεβήλωση της μνήμης όσων βασανίστηκαν, κακοποιήθηκαν και δολοφονήθηκαν από ένστολα χέρια.

ΕΛ.ΑΣ.-Ελλήνων-Βιαστών

Αν κάποιες από εμάς δεν είναι πια μαζί μας, γιατί η πατριαρχία φρόντισε να τις θάψει στο χώμα, οφείλουμε να γίνουμε η κραυγή τους που αποζητά εκδίκηση. Εκδίκηση για κάθε χαμένη αδελφή μας. Για κάθε μια που κακοποιήθηκε, βιάστηκε, βασανίστηκε, δολοφονήθηκε από τους άντρες της διπλανής πόρτας. Για κάθε μια ξεχωριστά που όταν η υπόθεσή της ήρθε στο φώς και ξέπεσε στα βρώμικα χέρια της αστικής δικαιοσύνης, οι μπάτσοι φρόντισαν να επαναλάβουν το ίδιο μαρτύριο. Να αμφισβητήσουν τις μαρτυρικές καταθέσεις, να αδιαφορήσουν για τις καταγγελίες, να μην επέμβουν τηρώντας το πρωτόκολλο , να κάνουν τα στραβά μάτια. Γιατί; Γιατί πολύ απλά οι μπάτσοι είναι αυτοί που ελέγχουν νόμιμα τη σωματεμπορία ντόπιων και μεταναστριών, το ναρκεμπόριο και κάθε άλλη παράνομη δραστηριότητα που θρέφει τη βία και το θάνατο. Οι βιαστές, οι σωματέμποροι, οι ναρκέμποροι και κάθε άλλο σκουπίδι, είναι κομμάτι και του δικού τους συναφιού που θα βρεί πρόθυμα προστασία κάτω από την ένστολη φτερούγα.

Για τα ένστολα μιάσματα ο δολοφόνος της Καρολάϊν είναι βλάκας (δια στόματος Μπαλάσκα), όχι γιατί αφαίρεσε τη ζωή μιας γυναίκας αλλά γιατί δεν ζύγισε καλύτερα την υπερασπιστική του γραμμή έτσι ώστε να βγεί σε 4-5 χρόνια επικαλούμενος έγκλημα εν βρασμώ ψυχής και να συνεχίσει ατάραχος τη ζωή του. Για τη χρόνια επικαλούμενη πείρα σε αντίστοιχες υποθέσεις στα κεντρικά βασανιστήρια της ΓΑΔΑ, αρκούσε έτσι και αλλιώς ένα πειστικό παραμύθι για να αθωώσει τον Έλληνα συζυγοκτόνο και ένας Γεωργιανός συλληφθέντας που, δε μπορεί, θα ομολογούσε μετά από 4 μέρες βασανιστηρίων ακόμα και έναν φόνο που δεν έχει κάνει. Για τα ένστολα μιάσματα το άσυλο της κατοικίας είναι ιερό αγαθό καθώς τηρήθηκε με θρησκευτική ευλάβεια στα Πετράλωνα, καθόλη τη διάρκεια του βιασμού και του βασανισμού 50χρονης εργαζόμενης για 9 ολόκληρες ώρες, μέχρι να έρθει ένταλμα έρευνας με τον βιαστή να έχει όλη τη ζωή μπροστά του για να γίνει καπνός. Λίγες ώρες αργότερα η παρουσία της αστυνομίας ήταν ταχεία και ασφυκτική, όταν εκατοντάδες αλληλέγγυες έσπευσαν να γεμίσουν τους δρόμους για να αναδείξουν το περιστατικό, στεκόμενες έμπρακτα στο πλευρό της εργαζόμενης γυναίκας. Και εκεί που όλα μοιάζουν να παίρνουν το δρόμο τους ακόμα ένα περιστατικό προκαλεί σόκ στο πανελλήνιο: ένστολο σκουπίδι κρατούσε σε ομηρία, βίαζε και εξέδιδε για ένα μήνα μια 19χρονη, με τους αδιάφθορους του Εσωτερικών Υποθέσεων να έχουν πλήρη γνώση συγκαλύπτοντας ολόκληρο κύκλωμα μαστρωπίας και προχωρώντας στην πολύωρη κράτηση-ανάκριση του θύματος και όχι στην προφανή και άμεση ιατροφαρμακευτική και ψυχική του περίθαλψη. Δε ζητάμε ούτε διαφάνεια, ούτε τήρηση της νομιμότητας παρότι αποδεχόμαστε την αναγκαιότητα προσφυγής, για μια γυναίκα, στα εργαλεία της αστικής νομιμότητας για να προασπίσει τη ζωή και την ακεραιότητά της. Από τη θέση που βρισκόμαστε και τις επιλογές μαχητικής αντίστασης που έχουμε κάνει, έχουμε απόλυτο χρέος να αναδείξουμε την πραγματική διάσταση του προβλήματος και να αποζητήσουμε εκδίκηση για το χαμό κάθε αδελφής μας. Η Ελληνική Αστυνομία δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια συμμορία μαστροπών, βιαστών, βασανιστών και δολοφόνων που οχυρώνονται πίσω από τη βιτρίνα της νομιμότητας, της τάξης και της ασφάλειας. Όμως καμιά από μας δεν ένιωσε ποτέ ασφαλής σε χέρια μπάτσων.

Ο φόβος θα αλλάξει στρατόπεδο

Λίγους μήνες πριν, παρακρατικοί δημοσιογραφικοί κύκλοι που εργάζονται για τα συμφέροντα της αστυνομίας δημοσίευσαν μια λίστα που στοχοποιούσε 21 αγωνιστές και αγωνίστριες, ως υπόπτους για συμμετοχή σε επιθέσεις σε αστυνομικούς στόχους. Μια κίνηση που θέτει σε κίνδυνο την ακεραιότητα συντρόφων και συντροφισσών. Κάτι τέτοιο δε μπορεί να γίνει ανεκτό. Είναι η δική μας σειρά να απαντήσουμε στην νομιμοποίηση των αντιδραστικών εργαλείων του σκοτεινού παρακρατούς, μεταφέροντας την ευθύνη εκεί που της αναλογεί. Από σήμερα προχωρούμε στην δημόσια επικήρυξη 21 ένστολων μιασμάτων που είναι ύποτοι για βασανισμούς και κακοποιήσεις, βιασμούς και συγκαλύψεις περιστατικών έμφυλης βίας, διασπορά φόβου και τρομοκρατίας, συλλήψεις, φυλακίσεις και κάθε άλλη νόμιμη δραστηριότητα μέσα από τα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, που εχθρέυεται τη ζωή, την ελευθερία και τον σεβασμό στην αξιοπρέπεια της κοινωνικής βάσης.

 









Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προσωπικά δεδομένα δεν υπάρχουν για τους αστυνομικούς; Η ποασυ ακούει ή έχει άλλα σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άμεσες ενέργειες προς όλες τις κατευθύνσεις.Συνάδερφοι μην το αφήσετε να περάσει έτσι.Την ΠΟΑΣΥ δεν την αναφέρω γιατί θεωρώ είναι ανύπαρκτη...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με εντολή υπουργού εκκένωση όλων των καταλήψεων τη χωρας ...αλλά Ελλάδα είσαι...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μια ανακοίνωση του υπουργείου η του αρχηγείου δεν ειδα να λέει ότι έστω τρίχα να πειράξουν από τους συγκεκριμένους η από οποιοδήποτε άλλο δεν θα μείνει κατάληψη για κατάληψη όρθια...άντε πολύ τα ανεχτήκαμε τα άπλυτα...
Ο χρήστης Unknown είπε…
Κοι Αντεξουσιαστες(λέμε τώρα) θα μας κλασετε το γκιωνη!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι γκεσταπίτες αναρχογενίτσαροι εφαρμόζουν τακτικές των Γερμανων.
Πότε αυτή η εγκληματική οργάνωση θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης .....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ