Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ξανά στον ανακριτή ο Δημήτρης Λιγνάδης: Απολογείται για άλλους δυο βιασμούς


Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής έχει κληθεί σε νέα απολογία για δύο υποθέσεις βιασμού για τις οποίες πρόσφατα του απαγγέλθηκαν κατηγορίες από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε ζητήσει προθεσμία πριν από μερικές μέρες.

Συγκεκριμένα, η τελευταία υπόθεση για την οποία του απαγγέλθηκε κατηγορία αφορά στην καταγγελία ενός 24χρονου άνδρα ο οποίος κατηγορεί τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό πριν από 7 χρόνια, όταν βρισκόταν σε ηλικία 17 ετών. Στην κατάθεσή του, ο μάρτυρας, ο οποίος φέρεται να «φιλοξενήθηκε» για επτά μήνες στο σπίτι του ηθοποιού το 2015, αναφέρεται στην κακοποίηση που υπέστη, αλλά και στο  «modus operandi» του σκηνοθέτη, υποστηρίζοντας ότι «ψάρευε» ανήλικα στην πλατεία κάτω από το σπίτι του.

Η άλλη υπόθεση για την οποία θα απολογηθεί σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης, αφορά στην καταγγελία άνδρα, ο οποίος έχει καταθέσει στις δικαστικές αρχές, πως, αφού τον «ψάρεψε» στην πλατεία του Αγίου Παύλου στο Μεταξουργείο, του πρότεινε να πάνε στο σπίτι του, όπου του έδωσε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες και στη συνέχεια τον βίασε.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Λιγνάδης από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του και μέχρι σήμερα, υποστηρίζει ότι είναι αθώος και έχει χαρακτηρίσει τις καταγγελίες σε βάρος του «φανταστικά σενάρια» και «προϊόντα μυθοπλασίας», στάση που αναμένεται να τηρήσει και κατά τη σημερινή του απολογία ενώπιον της 19ης τακτικής ανακρίτριας.

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια