Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σοφοκλής Παντικίδης: Παλαμάκια όλοι μαζί!!! - Πού εξαφανίστηκε η πρόταση;


Δημοσιεύουμε κείμενο του Σοφοκλή Παντικίδη, συνδικαλιστή αξιωματικού: Και αφού βγήκαν συνδικαλιστές που πανηγύριζαν για το βαθμολόγιο που επίκειται με νέο ΠΔ, και αφού είπαν διάφοροι ότι είναι όμορφο και ωραίο και δίνεται λύση τελικά σε όλους τους βαθμούς της Αστυνομίας και αφού είπαμε και μείς ναι μεν αλλά!!! Τελικά θα μας πει κάποιος τι έγινε και χάθηκε κάπου στα κιτάπια κάποιων γραφείων η πρόταση που είχε υποβληθεί και έγινε και δεκτή από την τότε πλειοψηφία δευτεροβάθμιου οργάνου, όπως αυτή δηλαδή η επιτάχυνση της βαθμολογικής προαγωγής, κατά ένα έτος και μόνο μια φορά όλων των αστυνομικών που κατέχουν πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ, καθώς και η μοριοδοτηση των υποψηφίων για εισαγωγή τους στο ΤΕΜΑ???? (η πρόταση αυτή αφορούσε όλο το αστυνομικό προσωπικό)

     Μοιράζετε καθρεφτάκια και λαγούς με πετραχήλια αλλά στο τέλος ο δράκος αχνοφαίνεται από μια γωνιά… . Και πάλι βήματα πίσω!! Που πήγε η παραπάνω πρόταση? Θα μπει τελικά στο νέο ΠΔ??? Και επειδή θα βγουν πολλοί να μας πουν να φύγουμε από την Αστυνομία να πάμε άλλου!!! και επίσης θα βγουν κάποιοι να βγάλουν χολή για την κατσίκα του γείτονα γιατί αυτοί δεν έχουν κατσίκα ούτε καν κουδουνάκι, ας μην βιαστούνε, εδώ θα είμαστε για μια αστυνομία που θέλει και χρειάζεται πλέον τεχνογνωσία, νέες επιστήμες, ευελιξία και καινοτόμες ιδέες έτσι ώστε να είναι μπροστά στις εξελίξεις, μπροστά στις προκλήσεις, κοντά στην κοινωνία και τον Πολίτη.

 

    

ΠΑΝΤΙΚΙΔΗΣ Σοφοκλής

Ανθυπαστυνόμος

Αντιπρόσωπος ΠΟΑΞΙΑ









Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ανθυπαστυνόμος και μέλος ΠΟΑΞΙΑ ποσο οξύμωρο…Η πηγή όλων των προβληματων
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διαγραφή από την ΠΟΑΞΙΑ εχθές.... ραντεβού στις εκλογές...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστά
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μας έχουνε μπερδέψει τι θα γίνει με μας τους Αστυφύλακες Π.Σ. ανακριτικους υπαλλήλους κάνουμε και δικογραφίες και σκοπιές και μέτρα και μεταγωγές . Δλδ θα με κάνει Υπαρχιφυλακα μετά από 10 χρόνια για να ξανακάνω τα πάντα ολα;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διαγραφή από το συνδικαλισμό προχθες.... Και επανεκκίνηση...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μας εχετε ζαλισει με τα πτυχια σας...λοιπον..κανεις δεν ζηλευει κανεναν..μαγκια σας που εχετε πτυχιο/πτυχια/διδακτορικα κτλ...αλλα αν θελετε να γινετε υπαστυνομοι/αστυνομοι/στρατηγοι κτλ εξετασεις κυριοι...εξετασεις μεσω του σωματος...δλδ οποιος εχει πτυχιο τει ιχθυοκαλλιεργειας να τον κανουμε αξιωματικο?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι τουλάχιστον τραγικοί όλοι στην ΠΟΑΣΥ.Η κοροϊδία τους όμως με το θέμα του βαθμολογιου ανέδειξε ότι δεν υπολογίζουν κανένα στο σώμα!!!Μας κοροϊδεύουν εδώ και μήνες και κρύβονται πίσω από τους εκλογικούς τους πατέρες φτιάχνοντας το μέλλον τους.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για το βαθμό που φέρεις τι καλό είδες ως μέλος της ΠΟΑΞΙΑ? Πιο κάτω στον πάτο του βαρελιού δεν έχεις να πας και σε μάρανε ο ένας χρόνος ως καρότο του ΑΕΙ? Απορώ με αυτά που ακούω να λες, αν είσαι όντως ανθυπαστυνομος....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πότε θα καταλάβετε ότι νέο βαθμολογιο δεν πρόκειται να έρθει. Μουφα είναι όλη η ιστορία για το διαίρει και βασίλευε. Αν ήταν θα είχε έρθει από το Γενάρη. Οι πολιτικοί κοροϊδεύουν τους συνδικαλιστές και αυτοί το προσωπικό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλοι οι απόφοιτοι Σχολής Αξιωματικών και Αστυφυλάκων των Πανελληνίων Εξετάσεων είναι απόφοιτοι ανωτάτης και ανωτέρας εκπαίδευσης. Τι ακριβώς θέλετε προβάδισμα για το δεύτερο πτυχίο; Πουθενά δεν ισχύουν αυτά, παρά μόνο σε κατηγορίες μη πτυχιούχων.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ακόμα και η ιχθυοκαλλιέργεια απαιτεί 4 χρόνια σπουδών. Εσυ προφανώς έχεις αφιερώσει αλλά 4 χρόνια σε καφέδες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό με τα πτυχία έχει καταντήσει αηδία, μαζί σας δουλεύουμε και ξέρουμε πόσο αποδοτικοί είστε όλοι εσείς με τα πτυχία. Το βαθμό είμαι σίγουρος ότι τον θέλετε για να ανεβάσετε λίγο ακόμη την απόδοση σας, φτάνει με την κοροϊδία, όλοι άσχετα πτυχία με την αστυνομία αλλά βαθμό στην αστυνομία θέλετε. Τυχαίνει να γνωρίζω άτομα που έφυγαν από το σώμα για να κάνουν καριέρα πάνω σε αυτό που σπούδασαν, οι υπόλοιποι απλά κοροϊδεύουν.
Ο χρήστης . είπε…
Συνάδελφε κατά αρχή συγχαρητήρια που τελείωσες πανεπιστήμιο. Χρειάζονται μορφωμένα άτομα στο σώμα. Αλλά στην Ποαξια τι δουλειά έχεις; Δεν βλέπεις ότι τους θάβουν όλους πλην των Σαεα; Διαγράφτητε όλοι οι ανθυπαστυνομοι να δείτε πως θα πονέσουν όταν χάσουν τις συνδρομές.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Προφανώς, η πλειοψηφία όσων δεν έχουν πτυχία δεν πέταγαν χαρταετό σε γραφεία και βολεμενες θεσουλες, αλλά έλιωναν στους δρόμους χωρίς ωράριο, χωρίς ρεπό και με αποσπάσεις για έκτακτες υπηρεσιακες ανάγκες πάρα τη θέληση τους.
Μάλλον δε ξέρεις απ αυτή την αστυνομία, γι αυτό θεωρείς σπουδαίο το πτυχιούχο ιχθυοκαλλιεργιας.