Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανοιχτή επιστολή του Προέδρου του Δ.Σ. της ΠΟΕΣ στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο


Η επιστολή του κυρίου Τσουκαράκη:


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς τον βουλευτή Α΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνο Μπογδάνο

 

Αξιότιμε βουλευτά.

 

Με ενδιαφέρον ανέγνωσα στη σελίδα του Ελληνικού κοινοβουλίου ερώτησή σας, αφορώσα στο πρόσωπό μου και σε φερόμενη συμμετοχή μου σε κομματική εκδήλωση συγκεκριμένου πολιτικού φορέα.

 

Καταρχήν οφείλω να σας γνωρίσω ότι με τιμά το γεγονός ότι από τους 300 βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων, βρέθηκε ένας, εσείς, που καταθέσατε ερώτημα για το πρόσωπό μου, χωρίς καν να με γνωρίζετε, μετά από video που κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο, αφού ανάμεσα στα εκατομμύρια videos που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο εσείς αφιερώσατε χρόνο από τη βουλευτική σας εργασία να ψάξετε για ένα συγκεκριμένο video και για ένα συγκεκριμένο γεγονός που συνέβη, δεν θα σας πω πότε και με ποια αφορμή. Θα παρακαλούσα να το ψάξετε εσείς ο ίδιος στο διαδίκτυο ή αυτός/η/οί/ές που σας πληροφόρησαν, εάν σας πληροφόρησαν, ώστε να καταλήξετε στην κατάθεση του ερωτήματος.

 


Η ερώτησή σας, βέβαια, με τιμά και για ένα ακόμη γεγονός. Για το γεγονός ότι για όλο το χρονικό διάστημα που έχετε την ιδιότητα του Έλληνα βουλευτή, για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, με τα δεκάδες άλυτα προβλήματα, δεν καταθέσατε ούτε μία ερώτηση, ενώ η μοναδική σας ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας ήταν το μείζον θέμα για τις Ένοπλες Δυνάμεις, ο Συνταγματάρχης Τσουκαράκης. Χμμμμμμμ

 

Επίσης, θέλω να σας ενημερώσω, καθόσον τότε δεν ήσασταν βουλευτής αλλά δημοσιογράφος, ότι στο παρελθόν με έναν άλλον βουλευτή και νυν Υπουργό είχαμε δημόσια ανταλλαγή επιστολών.

 

Τέλος, επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι, στο παρελθόν κάποιοι κατέβαλαν γιγάντια προσπάθεια να με «εξαφανίσουν» και ενώ πίστευαν ότι το κατάφερναν, δεν κατάφεραν τίποτα. Σήμερα καταβάλλεται πάλι προσπάθεια να με «εξαφανίσουν» και η μόνη οδός φαίνεται να είναι η αποστρατεία μου. Άντε να δούμε. Τελικά, πόσο κακό κάνω ο άνθρωπος; Βέβαια το ερώτημα που μένει είναι: «με την αποστρατεία μου θα σταματήσω να μιλάω;  και εάν δεν σταματήσω, τι άλλο θα σκαρφιστούν για να με «εξαφανίσουν»; χμμμμμ».

 

Συνταγματάρχης (ΣΔΓ)

Ανέστης Τσουκαράκης

Πρόεδρος Δ.Σ. Π.Ο.Ε.Σ.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια