Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αργυρό μετάλλιο και φετινό ρεκόρ για την Ελληνίδα Πρωταθλήτρια, Ανδριάννα Φέρρα στην Ιταλία


Δεν σταματά να μας εκπλήσσει ευχάριστα η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια και  Υπαρχιφύλακας της ΥΦΑΑ, Ανδριάννα Φέρρα αφού χθες με νέο φετινό ρεκόρ κατέκτησε το Αργυρό μετάλλιο στο διεθνές μίτινγκ στο Τσέλε-Λιγκούρε της Ιταλίας κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν της.

 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε άλλη μια εξαιρετική κούρσα χθες στο αγώνισμα των 400m με χρόνο 53.33  επίδοση κοντά στο απόλυτο ατομικό ρεκόρ της όπου είναι 53.25 από το 2017.

 

Η Υπαρχιφυλακας , Ανδριάννα Φέρρα προπορεύονταν σε όλη την διάρκεια της κούρσας όμως η πρώτη θέση κρίθηκε πάνω στο νήμα όπου τελικά κέρδισε η ολλανδικής καταγωγής Μάριτ Ντοφέιντε με 53.30 χρυσή  μεταλλιούχος φέτος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου με την 4χ400.

 

Η Υπαρχιφυλακας Ανδριάννα Φέρρα έκανε αναμφισβήτητα δυναμική επιστροφή έχοντας κάνει πολλούς αγώνες τη φετινή σεζόν και έδειξε πως έχει ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα που την ταλαιπώρησαν.

 

Να θυμίσουμε ότι με τη φετινή της παρουσία πήρε θέση και πάλι στην Εθνική Ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων με την σκυταλοδρομίας 4×400μ. Κατέκτησε δυο Βαλκανικά μετάλλια 1χρυσο και 1αργυρό και διακρίθηκε σε διάφορα διεθνή meeting στο  εξωτερικό.

 

Δήλωση Υπαρχιφύλακα, Ανδριάννα Φέρρα:

 

Είμαι χαρούμενη και ευγνώμων που είμαι ξανά δυνατή και υγιής. Η χρονιά έκλεισε με θετικό πρόσημο για εμένα , δούλεψα πολύ σκληρά με εξαντλητικές προπονήσεις προσπαθώντας να καλύψω το χαμένο έδαφος. Πιστεύω τα κατάφερα. Τα 400m δεν είναι καθόλου εύκολο αγώνισμα. Ήθελα πολύ ένα απόλυτο ατομικό ρεκόρ φέτος και για εμένα είναι σαν να έγινε αφού ήδη έφτασα πολύ κοντά και το απείλησα 4 φορές.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Μιχάλη Καραμαλάκη για το ενδιαφέρον του και τις ευχές του ήταν μεγάλη τιμή για εμένα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Υπηρεσία μου ΥΦΑΑ, την Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού και όλους τους συναδέλφους που με στηρίζουν. Ελπίζω η επόμενη χρονιά να είναι ακόμη καλύτερη με πολλές διακρίσεις.

 








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια