Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χτύπησαν Κρητικό αστυνομικό στο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ – Για απίστευτες σκηνές κάνουν λόγο αυτόπτες μάρτυρες


Πρωτοφανείς σκηνές που εκθέτουν συγκεκριμένους συνδικαλιστές της Αστυνομίας εκτυλίχθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές πριν από λίγα 24ωρα στη συνάντηση που συγκάλεσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και μάλιστα λίγες μέρες πριν από τις εκλογές του συνδικαλιστικού Σωματείου της ΕΛ.ΑΣ.

Τα όσα περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες για τη συμπεριφορά που επέδειξαν συγκεκριμένα εκλεγμένα μέλη της Ομοσπονδίας προκαλούν αποτροπιασμό και σίγουρα δεν τιμούν την Αστυνομική Ομοσπονδία που αποτελεί τον συνδικαλιστικό εκπρόσωπο όλων των Ελλήνων Αστυνομικών.

Και είναι ακόμα πιο ανησυχητικό το γεγονός ότι τα απίστευτα περιστατικά που διαδραματίστηκαν περιλάμβαναν και πράξεις βίας και μάλιστα χωρίς κανένα λόγο και φυσικά χωρίς να έχει δοθεί η οποιαδήποτε αφορμή. Αυτό που λένε αυτόπτες μάρτυρες είναι ότι την προσπάθεια του υγειούς διαλόγου κάποιοι την αντικατέστησαν με πράξεις βίας που σόκαραν όλους τους παριστάμενους.

Δυστυχώς, πρωταγωνιστές του πιο άγριου ίσως επεισοδίου που έχει ζήσει από ιδρύσεώς της η Ομοσπονδία, ήταν ένας εκλεγμένος πρόεδρος Συνδικαλιστικής Ένωσης της Αστυνομίας της Ανατολικής Κρήτης κι ένα εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ της ΠΟΑΣΥ.

Ο πρώτος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που μίλησαν στο Creta24, δέχτηκε επίθεση όχι μόνο φραστική αλλά και σωματική από τον συνδικαλιστή. Η επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος του Σωματείου των Αστυνομικών από την Ανατολική Κρήτη (σ.σ πρόκειται κατά κοινή ομολογία για έναν πράο αστυνομικό και αρκετά δραστήριο συνδικαλιστή) σόκαρε τους παριστάμενους. Είναι η πρώτη φορά ίσως που κάτι τέτοιο συμβαίνει, όπως μας είπαν αυτόπτες μάρτυρες. Οι ίδιοι πραγματικά δεν μπορούσαν να εξηγήσουν την βίαιη επίθεση που δέχτηκε από το συνάδελφό του, ο οποίος μάλιστα κινήθηκε πισώπλατα…

Το Creta24 επικοινώνησε με τον πρόεδρο του συνδικαλιστικού σωματείου της ανατολικής Κρήτης, ζητώντας του να τοποθετηθεί για την επίθεση που δέχτηκε. Ο ίδιος μας είπε ότι δεν θέλει να κάνει κανένα απολύτως σχόλιο. 





Δημοσίευση σχολίου

18 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχετε μία επιλογή οι συνδικαλιστές να δέσετε μία πέτρα στο λαιμό με σκοινι και να πέσετε στα ρηχά για να σωθείτε να μην πάθετε τίποτα απλά θα σας το Καταλογισουμε σαν αυτογνωσία ...Ουστ ρε Παλιό κόπροι, τεμπέληδες σιχάματα της αστυνομίας όλοι σας...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΠΡΑΒΟ ΑΣΤΕΡΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ Ε ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ...... ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχετε επίπεδο όλοι οι συνδικαλιστές ανεξαιρέτως...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τελικά δεν έχει πάτο η κατάντια σας...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό το αποβρασμα που επιτέθηκε εν μέσω συνεδρίου δεν το καλούν για πειθαρχικό έλεγχο
Μόνο τον Μπαλάσκα κυνήγησαν
Φταίει που δεν κάλεσε Α.Δ και εσωτερικές να σας τεντώσει
Έπρεπε να ήμουν εγω
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απαράδεκτο περιστατικό η ΠΟΑΣΥ πρέπει να πάρει θέση και να το καταδικάσει αν ισχύει
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Π.Ο.Α.Σ.Υ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για ένα πράγμα στην καριέρα μου ς αστυνομικός είμαι υπερήφανος, που κατάλαβα εγκαίρως τι βρωμιά υπάρχει μέσα στην ΠΟΑΣΥ και αποσύρθηκα από τον ενεργό συνδικαλισμό. Αλλά και για ένα πράγμα θα μετανιώνω μια ζωή, το ότι το στο συνέδριο της Θεσσαλονίκης το 2015 ψήφισα και εγώ το Γερακαράκο. Δεν μου κοβόταν το χέρι καλύτερα?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εδώ καθαρίζει από βαρύτατες ΕΔΕ, διώκεται ποινικά και δεν τον κουνάει κανείς. Από το Κορλεόνε να ήταν λιγότερο θα τον φοβούνταν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί δεν λέτε ονόματα να μάθουμε και μις τους νταήδες.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Βαράμε διάλυση..απ' όλες τις απόψεις!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι έγινε παιδιά; Κόβουμε σχόλια;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σιγά σιγά όμως γιατί προκαλείς φόβο πιο σιγά λυπήσου μας
Ο χρήστης Ανωνυμος είπε…
Τουλάχιστον αναγνωρίζεις την λαλιά σου. Γιατί κάποιοι άλλοι ακατανομαστοι ονομάζουν τις κωλοτουμπες ότι τα βρήκαμε. Τρία χρόνια κάποιοι της ΠΑΣΑ έβριζαν την ΕΚΑ και ξαφνικά τα βρήκαν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Από το αρχηγείο έχουμε καμία αντίδραση ή κάνει τζιζ το θέμα. Υπάρχει συγκάλυψη και υπολθαψη τραμπούκων; Εκκρεμεί ποινική δίωξη του δράστη για παράβαση καθήκοντος; Χαίρει ιδιότυπης ασυλίας;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο δράστης είναι ευτραφής και θαμώνας πολιτικών και άλλων γραφείων στην Κατεχάκη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλοι μαζί να πούμε ένα τραγούδι!