Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ιατροδικαστική έδειξε δολοφονία - Χειροπέδες στη σύζυγο


Μία 74χρονη γυναίκα συνέλαβαν με ένταλμα από τον Εισαγγελέα τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, καθώς φέρεται να είναι εκείνη που πριν από εννέα μήνες σκότωσε τον 82χρονο σύζυγό της, μέσα στο διαμέρισμά τους στο Παγκράτι.

Το απόγευμα τής 21 Νοεμβρίου 2020 η γυναίκα είχε καλέσει το ΕΚΑΒ για βοήθεια, καθώς όπως είχε πει ο άντρας της δεν είχε τις αισθήσεις του, ύστερα από πτώση.

Αρχικά ο θάνατός του θεωρήθηκε ότι προήλθε από παθολογικά αίτια και γι'αυτό την υπόθεση είχαν αναλάβει οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος. Όταν, όμως, έγινε η νεκροψία - νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι το θύμα είχε στραγγαλιστεί και έτσι ο αρμόδιος εισαγγελέας ζήτησε από τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών να ερευνήσουν τις συνθήκες και να εντοπίσουν τον δολοφόνο.

Από το διαμέρισμα απουσίαζαν ίχνη διάρρηξης, έρευνας και γενικότερα στοιχεία που να τοποθετούν στον χώρο κάποιο άλλο πρόσωπο, εκτός από το θύμα και τη σύζυγό του. 

Εντυπωσίασε, μάλιστα, ότι είχε πλύνει τον χώρο με χλωρίνη και είχε βάλει κρέμα στο πρόσωπο τού θύματος.

Έλαβαν καταθέσεις από συγγενείς και γείτονες, οι οποίοι αποκάλυψαν στους ερευνητές της Ασφάλειας ότι η 74χρονη αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα ότι μέχρι το 2015 την παρακολουθούσε ψυχίατρος. Όλα τα στοιχεία έδειχναν ότι η σύζυγος ήταν δολοφόνος. Οι αστυνομικοί υπέβαλαν τη δικογραφία στον εισαγγελέα, εκλήθη να απολογηθεί η 74χρονη, η οποία τώρα είναι στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, προκειμένου να εκτιμηθεί εάν θα εγκλειστεί σε ίδρυμα ή σε κάποια φυλακή.

 

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια