Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Βρείτε κύριοι σοβαρότερα θέματα να ασχοληθείτε''


Παραθέτουμε κείμενο που έστειλε αστυνομικός στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr

 Καλησπέρα και ευχαριστώ για το αν χώρο που δίνεται για την δημόσια προβολή των προβλημάτων μας

Είμαι αστυνομικός υπηρετών σε πολύπαθο ΑΤ της δυτικής Αττικής .

Ως γνωστόν το σύνολο της αστυνομίας έχει δεχθεί το τελευταίο ένα έτος ασφυκτική πίεση λόγω του κοβιντ. 

Η πίεση αυτή αναλύεται και σε πίεση από την ηγεσία της ΔΆΔΑ για απόδοση σε πρόστιμο , λες και το πρόβλημα στην δυτική αναλώνεται στο κοβιντ και τα μέτρα προστασίας από αυτό . Ξεχνάνε όλοι την παραβατικότητα κ τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν .

Πέραν αυτών πρόσφατα περιήλθε προφορική διαταγή άπαντες να φορούν στολή 7-γ ήτοι πουκαμισακι ,παντελονάκι κ σκαπρινακι (αντί 7-δ επιχειρησιακή ) Δηλαδή η ηγεσία της δάδα έκρινε ότι πρωταρχικος στόχος είναι η εμφάνιση των αστυνομικών εντός του καταυλισμού με "γραβάτα" λες και τα άλλα προβλήματα έχουν λυθεί.

Δεν αναμένω καμία ανταπόκριση από την δημοσίευση , απλά προβαίνω σε αυτήν μήπως ευαισθητοποιήσουν κάποιους και επιτέλους πάψουν να πιέζουν για ασήμαντα πράγματα τους αστυνομικούς που με φιλότιμο και αυταπάρνηση παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε ΑΤ όπως αυτά του Μενιδίου και του Ασπροπύργου .

Βρείτε κύριοι σοβαρότερα θέματα να ασχοληθείτε , μεριμνήσετε πρώτα για τα δικαιώματα των χαμηλόβαθμων (ρεπό, άδειες) και μετά πιέστε για εμφάνιση με γραβάτα και σκαρπινι ...

 

Με τιμή

Ένας αστυνομικός της δυτικής Αττικής  









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εχει εδω και καιρο χαθει η μπαλα. Η ηγεσια ( ιεραρχικα φτανωντας στους διοικητες τμηματων) κυνηγανε την ουρα τους , φοβουνται τη σκια τους , εχουν καταντησει αβουλα πιονια με αποτελεσμα ολο αυτο να προκαλει ανασφαλεια στους αστυνομικους , και αυτο ολο με τη σειρα του να μετακυλειται στους πολιτες που ζητουν την αστυνομια διπλα στα προβληματα τους και δεν βρισκουν ανταποκριση γιατι τα τμηματα στα οποια απευθυνεται ο πολιτης απλα πλεον δεν υπαρχουν και λειτουργουν στον αυτοματο. Πολυ λιγο ενδιαφερει τον πολιτη αν φοραει εκστρατειας η πουκαμισακι ο αστυνομικος που καλειται να βρει λυση στο προβλημα του.