Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η αδικία που γεννιέται από το νέο βαθμολόγιο


Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τις διατάξεις του Ν. 3686/08 άρθρο 7 παρ. 7, η προαγωγή των Ανθυπαστυνόμων γίνεται είτε με τη συμπλήρωση είκοσι έξι (26) ετών πραγματικής υπηρεσίας από την κατάταξη τους, είτε με την συμπλήρωση είκοσι δύο (22) ετών πραγματικής υπηρεσίας, όπου τα έντεκα (11) από αυτά να αντιστοιχούν στο βαθμό του Ανθυπαστυνόμου, εφόσον είναι αρχαιότεροι των ομοιόβαθμών τους που προάγονται λόγω συμπλήρωσης είκοσι έξι (26) ετών πραγματικής υπηρεσίας. Παρατηρούμε ότι και στις δυο προϋποθέσεις το κριτήριο της προαγωγής και της αρχαιότητας που θέτει ο νομοθέτης είναι το 26 έτη υπηρεσίας.

  Με τις διατάξεις του νέου βαθμολογίου, όπως έχουν παρουσιαστεί από την ΠΟΑΣΥ, και όπως έχουν δημοσιευτεί σε ιστοσελίδες, ο τρόπος προαγωγής των Ανθυπαστυνόμων αλλάζει. Δεν εξετάζεται πλέον το πόσα χρόνια είναι ο αστυνομικός στην υπηρεσία, αλλά πόσα χρόνια κατέχει τον βαθμό και έτσι η προαγωγή πλέον των ανθυπαστυνόμων, (Ν. 3686/08 άρθρο 7 παρ. 7) γίνεται με τη συμπλήρωση εννέα (9) ετών πραγματικής υπηρεσίας στο βαθμό τους.

  Με την εφαρμογή του νέου βαθμολογίου δημιουργείται μια αδικία στους Ανθυπαστυνόμους που φέτος ή τα επόμενα χρόνια συμπληρώνουν 26 έτη υπηρεσίας, αλλά δεν έχουν 9 χρόνια στο βαθμό. Οι συνάδελφοι αυτοί θα αναγκαστούν να περιμένουν ένα, δύο ή ακόμη και παραπάνω χρόνια, προκειμένου να φτάσουν στα 9 έτη στο βαθμό του Ανθυπαστυνόμου για να μπορέσουν να προαχθούν. Ουσιαστικά το νέο βαθμολόγιο τους φέρνει σε δυσμενέστερη θέση και κάποιοι από αυτούς θα χρειαστούν 27, 28 ή και παραπάνω χρόνια υπηρεσίας για να μπορέσουν να γίνουν Υπαστυνόμοι.

  Το θέμα αυτό μπορεί να αφορά μικρό αριθμό συναδέλφων, όμως είναι τουλάχιστον άδικο να μην προαχθούν οι συγκεκριμένοι Ανθυπαστυνόμοι κατ' εξαίρεση, συμπληρώνοντας το κριτήριο που ίσχυε τόσα χρόνια, των 26 ετών υπηρεσίας.

 Η λύση μπορεί να δοθεί με νομοθετική παρέμβαση και παρακαλείται η ΠΟΑΣΥ να δράσει άμεσα. 

 





Δημοσίευση σχολίου

66 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να το ξαναπούμε λοιπόν. Δεν υπάρχει νέο βαθμολογιο κύριοι ούτε θα έρθει ποτέ. Απάτη είναι η οποία διαρκεί 8 μήνες τώρα και όλο έρχεται. Υποτίθεται ότι απομένει μία υπογραφή από την ΠτΔ αλλά αυτή δεν μπαίνει. Η ποασυ παίζει πολιτικά παιχνιδάκια και τίποτα παραπάνω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι θα γίνει με μας του μη ανακριτικους που είμαστε πτυχιούχοι; Σε όλο το δημόσιο αναγνωρίζεται το πτυχίο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έρχονται εκλογές στην ΠΟΑΣΥ και για να δικαιολογήσει Την ανυπαρξία έβγαλε αυτό το έκτρωμα χωρίς να ρωτήσει τα πρωτοβάθμια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν εγω ήμουν ανωτερος απο κάποιον και αυτος στα 26 γίνονταν υπαστυνόμος και εγω παρεμενα ανθυπαστυνομος γιατί ειχα λιγότερα χρόνια, δεν σε είδα να ενδιαφέρεσαι για εμένα. Μήπως δεν είμαι συνάδελφος σου; Με το νέο βαθμολογιο, εαν έρθει, θα διορθωθεί η αδικία. Γιατί αυτό ηταν η αδικία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν έχεις άδικο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστό το δημοσιευμα. Είναι μεγάλη αδικία ειδικά για την πρώτη σειρά πανελληνίων που κατατάχθηκε 12-1-1996 και για 12 ημέρες δεν συμπεριληφθηκε στην διαταγή του περασμένου Δεκεμβρίου και για λίγους μήνες ορισμένοι συνάδελφοι θα προαχθουν στο βαθμό του Υπαστυνομος Β' στα 27, 28 και στα 29 έτη υπηρεσίας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μεγάλη αδικία για την πρώτη σειρά πανελληνίων που κατατάχθηκε 12-1-1996 και για 12 ημέρες δεν συμπεριληφθηκε στη διαταγή του περασμένου Δεκεμβρίου και ορισμένοι θα προαχθουν στα 27, 28 ακομα και στα 29 έτη υπηρεσίας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δημιουργείται αδικία αλλά θα πρέπει να λάβεις υπόψιν ότι οι περισσότεροι εξ αυτών ήταν βολεμενοι στον τόπο τους σαν αστ/κες και έδωσαν μόλις άλλαξε το π.δ.των μεταθέσεων και παρέμειναν εντός τόπου μετάθεσης.Οι περισσοτεροι πιο παλιοί άλλαζαν τόπο.Συμπερασμα: δεν αδικουνται!Ας ξεβολευονταν όπως οι σειρές τους!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αδικία είναι αυτό που ισχύει κύριε συνάδελφε και όχι αυτό που ίσως γίνει. Αλλά όπως μας συμφέρει τα γράφουμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αδικία ήταν πριν...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν υπάρχει ΚΑΜΊΑ ΑΔΙΚΊΑ!!! Αδικία υπήρχε μέχρι σήμερα που Ανθυπαστυνομοι με 1 και 2 μόλις χρόνια στον βαθμό γινόντουσαν Υπαστυνομοι β' προσπερνώντας Ανθυπαστυνομους που είχαν 8,9 και 10 χρόνια στον βαθμό. Έπρεπε η προαγωγή με τα 26 χρόνια να είχε καταργηθεί πολύ νωρίτερα. Αποκλειστικό κριτήριο προαγωγής λοιπόν θα πρέπει να είναι τα χρόνια παραμονής στον βαθμό και ΜΟΝΟ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριοι αν συνεχιστεί αυτή η κατάπτυστη διάταξη που ίσχυε τόσα χρόνια..εγώ που έχω ήδη 8 χρόνια στον βαθμό του Ανθυπαστυνομου και κάθε χρόνο με προσπερνάνε Ανθυπαστυνομοι με ένα και δύο χρόνια στον βαθμό Αδικουμαι ή ΟΧΙ?? Εκτός και αν πρέπει να πάρουν τους βαθμούς τρένο επειδή αποφάσισαν να δώσουν εξετάσεις στα 40...(Αν είναι έτσι να δώσω και εγώ τώρα ΤΕΜΑ και να περάσει μια ανάλογη διάταξη που να λέει πως συνολικά στα 32 χρόνια υπηρεσίας γίνεσαι αυτομάτως Α/Υ' για αναπληρωσεις τον χαμένο χρόνο..)Ας είμαστε λίγο σοβαροί και ας μην αποζητουμε το παράλογο επειδή απλώς μας βολεύει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν τελικά περάσει το βαθμολογιο, κινείται προς την σωστή κατεύθυνση. Δεν υπάρχει καμία αδικία με την ακύρωση των 26 ετών.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να το ξαναπούμε λοιπόν ότι από την υπογραφή του ΠΔ από τον υπουργό μέχρι τον έλεγχο από το ΣτΕ κ την υπογράφη από την ΠτΔ μεσολαβεί ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ένας μήνας . Ο υπουργός υπέγραψε 24/6/2021 οπότε αν μπορείς κάνε μόνο σου υπολογισμούς να δεις ποτέ θα εκδοθεί σε ΦΕΚ ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βόρεια Κορέα θα γίνουμε. Από αρχ/κες ΜΠΣ
ξαφνικά όλοι ανθ/μοι. Δώσε στο λαό βαθμό...και από λεφτά;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οπότε λες ότι την άλλη βδομάδα έρχεται. Εδώ θα είμαστε κύριε συνάδελφε συνδικαλιστα μη χαθείς.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι πανω από 2000 ο αριθμός των βαθμοφόρων που αδικουνται με το υποτιθέμενο βαθμολόγιο που έρχεται.Ολοι θα πάρουν βαθμούς και εμείς θα κρατάμε ομπρέλα,ωραία τα υπολογίσανε οι εργατοπατέρες,να τρέχει το προσωπικό στα δικαστήρια,ντροπή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια..ναι συνάδελφε..δώσε εξετάσεις..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν καταρτίζει το βαθμολόγιο βητας που όλος τυχαίως αναβαθμίζει τον εαυτό του μόλις συμπληρώνει 30 έτη υπηρεσίας,καταλαβαίνεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπορεί να βγει ένα επίδομα για όσους έχουν πτυχίο ΑΕΙ..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σιγά τον βαθμό που θα πάρεις, Ανθυπας με 30 χρόνια στο σώμα, Εδώ κάτι ΟΠΥ και κάτι ΕΠΥ γίνονται Ανθυπολοχαγοι στα 30 Να μην πιάσουμε την Πυροσβεστική που γίνονται από τα 26 Ανθυπες....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με το καινούριο βαθμολογιο δεν υπάρχει η αδικία. Με το παλιό βαθμολογιο κάποιος που συμπλήρωνε 26 χρόνια υπηρεσίας θα έπαιρνε προαγωγή, ενώ κάποιος με λιγότερα συνολικά έτη υπηρεσίας αλλά με περισσότερα χρόνια στον βαθμό του Ανθ/μου σε σχέση με αυτόν που έχει συνολικά 26 χρόνια υπηρεσίας να μην προάγεται.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αρχικά δεν είμαι συνδικαλιστής, κατά δεύτερον θεωρείς ότι είναι δυνατόν ένα ΠΔ το οποίο έχει διαρρεύσει με υπογραφές των υπουργών , έχει περάσει από έλεγχο του ΓΛΚ κ έχουν γίνει μέχρι κ τηλεοπτικές παρουσιάσεις είναι ποτέ δυνατόν να μην εκδοθεί ??? Μην ασχολείστε με θέματα που αγνοείται
Ο χρήστης Tigrhs1979 είπε…
Σκοτωθειτε για τους βαθμούς κ τα αξιώματα. Ούτως ή άλλως μια ζωή αυτό γινότανε. Για δουλειά ούτε λόγος. Μια θέση ένα γραφείο κ διαταγές. Τρομάρα μας. Θα τα δείτε όλα το επόμενο διάστημα με τα βαθμολογια. Οι μισοί θα τρέχουν τους άλλους μισους στα δικαστήρια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάρτε τους βαθμούς, τα τριγωνάκια και τα αστεράκια και μαζί δώρο το overlay για να τα γυαλιζετε γιατί μόνο αυτά θα δείτε. Από χρήματα μην περιμένετε ούτε ευρώ,ξυπνήστε παιχνίδι συνδικαλιστων είναι. Το βαθμολογιο ΔΕΝ είναι μισθολόγιο!!! Εκτός αν σας ενδιαφέρουν μόνο να τα φορεσετε!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για ν καταλάβω θέλετε βαθμούς ν βαραίνει ο ώμος σας και να λέτε έγινα ανθυπας υ)β υ)α κτλ..ή πόσα θα περνουμε παραπανω ευρουλακια?γιατί τ να περνεις βαθμούς στα γεράματα με ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΒΛΑΚΕΙΑ!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
To metaptyxiako angnwrizetai mono oikonimika,h an exeis sxetiko ptyxio me to epaggemla sou se vazoun an yparxei tbesh se analogo posto..na mhn milame aorista kalytera..opote an exeis kati apo ta 2,diekdikhse to.anafereto dikaiwma sou
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σε κάθε ένστολη υπηρεσία με ιεραρχία και δομή σε όλες τις χώρες του κόσμου (ακόμα κ σε δικτατορικά καθεστώτα) μετρούν τα χρόνια που έχεις το βαθμό κ όχι τα χρόνια συνολικής υπηρεσίας.

Αυτό που ισχύει τώρα είναι ΑΔΙΚΟ και ΛΑΘΟΣ.

Εδώ αξίζουν συγχαρητήρια στην ΠΟΑΣΥ για τη διόρθωση.
Πάμε για άλλα τώρα.
1) επικίνδυνο
2) επαναφορά δώρων Χριστουγέννων κ Πάσχα
3) αποζημίωση για κομμένα ρεπό κ άδειες προσωπικού όταν γίνεται για λόγους "υπηρεσιακών αναγκών"

Γιώργος 2003-2005
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ανθυπας..ο αστυφυλακας του μελοντος..απλα θα θελουν ολοι να γινουν ανθυπες στον βαθμο,αλλα οταν θα τους λενε κατσε αξυπ,εκει θα λενε δεν ξερω απ.αυτα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έτσι ακριβώς είναι συνάδελφε..το θέμα των μεταθέσεων τεχνηέντως τώρα ουδείς το αναφέρει. Οι περισσότεροι επέλεξαν να μετατεθούν σαν Αστυφύλακες γιατί ήταν ευκολότερη η μετάθεση και λιγότερα τα χρόνια παραμονής στην Αθήνα. Στη συνέχεια πίεσαν να μην υπάρχει επανατοποθέτηση για τους νέους Αρχιφυλακες και αφού δώσανε 35 χρονών εξετάσεις τώρα θέλουν να συνεχίσουν να γίνονται νωρίτερα Υπαστυνομοι για να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο.
Εμείς όμως που γίναμε 24 χρονών Αρχιφυλακες και μας έφαγε η Αθήνα..ήταν επιλογή μας..οπότε δεν πειραζει ας μείνουμε Αθήνα και ας μας καπελωνουν και στον βαθμό 2-3 χρονών Ανθυπες...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΊΑ???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άμα δείτε βαθμολόγιο σφυρίξτε μου κλέφτικα !!!Αυτοί κατάργησαν την προαγωγή πτυχιούχων….
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ε...αυτοί οι ορισμένοι ας έδιναν ένα χρόνο νωρίτερα για Αρχιφυλακες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και κάποιοι Ανθυπες που η προσφυγή τους εκδικαζοταν σε διπλανή αίθουσα κάποτε...απορρίφθηκε η προσφυγή τους και παρέμειναν Ανθυπες..ενώ κάποιοι άλλοι είναι ήδη Α/Β'...έτσι είναι η ζωή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παραιτησου και βρες μια δουλεια με βαση το πτυχιο σου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστος συναδελφε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δώσαμε τις πιο δύσκολες εξέτασεις στο Δημόσιο για να είμαστε της Προαγωγικής Σχολής αλλά δεν θα πάρουμε προαγωγή και τον βαθμό μας θα πάρει ο τενεκεδενιος στάσιμος,αδιάφορος Αρχ/μας ΜΑΥ ΤΑΥ σύμφωνα με τους φωστήρες της Ποασυ, ευχαριστούμε, τα λέμε στα δικαστήρια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς τίποτα.. Θα έπρεπε να σας κάνει κατευθείαν Ανακριτικους (στο βαθμό που ήδη έχετε )
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βαρέθηκα νά το λέω τώρα επίδομα παραμεθορίου στο Νομό Πέλλας ξυπνάτε επιτελους όλοι το πέρνουν......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνώ απόλυτα συνάδελφε, αλλά απ ότι φαίνεται μερικοί έχουν κόμπλεξ και κόλλημα να πάρουν το βαθμό και δεν βλέπουν ότι δεν θα πάρουν τπτ στην τσέπη τους. Η αύξηση έρχεται με τα χρόνια Υπηρεσίας. Ψαχτείτε λίγο και θα καταλάβετε πόσο κοροϊδία είναι αυτο το βαθμολογιο. Μην γράφετε μόνο, έτσι για να πείτε κάτι!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με 8 χρόνια και δεν έδωσες ΤΕΜΑ; Δηλαδή περίμενες να γίνεις με τα χρόνια....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ότι να ναι λες όσον αφορά τους χαμηλόβαθμους αφου υπαρχιφυλακας-12 αρχιφύλακας-16 και Ανθυπαστυνόμος-25,γίνεσαι με τα χρόνια οπότε εκτείθεσαι αστό καλύτερα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν μπορείς δώσε στα 40...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
👍
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι ακριβώς δεν φτάνει η αλεπού ρε φίλε?? Γιατί μάλλον δεν κατάλαβες τι διάβασες...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα μάθουν συνάδελφε. Εγω σαν διοικητής σε μικρό τμήμα όταν ρωτήθηκα τους είπα ότι επειδή δεν έχω ανακριτικους εαν θα πάρετε το βαθμό θα αναλάβετε και το πόστο του αξ υπ. Όχι εκδικητικά αλλά από ανάγκη. Δε μπορώ να είμαι 16 ωρες στην υπηρεσία χανοντας χρόνο από τα παιδιά μου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καποιοι που λενε οτι εμενα δεν με ενδιαφερουν οι βαθμοι κτλ...λοιπον κυριοι συναδελφοι οταν ερθει η στιγμη για να υπογραψετε για να προαχθειτε(αρχ/κες ΜΑΥ και Ανθ/μοι) μην το κανετε...
Ο χρήστης Ανωνυμος είπε…
Όσοι είχαν πτυχίο δεν πήραν μόρια για αυτό για να μπούνε στην αστυνομία; Το πτυχίο του ΤΕΙ ιχθυοκαλλιέργειας (καλά κάνει και υπάρχει να τρώμε κάνα ψάρι) ποιος ο λόγος να αναγνωριστεί αν είναι κάτοχος κάποιος αστυνομικός; Αν θέλατε τόσο πολύ να αναγνωριστεί το πτυχίο γιατί δεν περιμένατε προκήρυξη για αστυνομικούς ειδικών καθηκόντων με αντικείμενο το πτυχίο σας;
Ο χρήστης Ανωνυμος είπε…
Συμφωνώ μαζί σου και ας αδικούμε με το νέο βαθμολογιο αν ψηφιστεί. Με το παλιό σε 3 χρόνια θα γίνω υπαστυνόμος με το νέο σε 5. Αλλά ναι το παλιό είναι άδικο σε αυτό το θέμα.
Ο χρήστης Ανωνυμος είπε…
Πες τα πες τα. Φάτε εσείς για άλλη μια φορά το τυράκι και πιαστείτε στην φάκα κορόιδα.
Ο χρήστης Ένας απλός αστυνομικός, είπε…
Χα χα χα. Πολύ καλό και πολύ σωστό. Και όλοι οι άλλοι κάνουν αναλύσεις επί αναλύσεων. Αυτό είναι το ζουμί της υπόθεσης και οι σειρουλες και αδελφοσειρες που έρχονται και θα τον ψηφίζουν!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είμαι 1η σειρά και έδωσα μεγάλος για Αρχιφυλακας. Έχω 7 χρόνια στο βαθμό του Ανθυπαστυνόμος. Ένα πράγμα θα σου πω : Εκεί που είσαι ήμουν και εκεί που είμαι σου εύχομαι να μην έρθεις....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαίρομαι που αυτοί οι ορισμένοι "γέροντες" έβαλαν τα γυαλιά σε κάποιους.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν φτάσεις τα 32 και γίνεις Α/Υ' στείλε μήνυμα να έρθουμε να υπηρετησουμε υπό τις διαταγές σου κ. Διευθυντά......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προφανώς εσύ δεν τα αγνοείς οπότε μενει να επιβεβαιωθεις. Περιμένουμε με ανυπομονησία μέχρι την άλλη βδομάδα λοιπόν. Ελπίζω μόνο κύριε γνώστη να μη χαθείς...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσυ που διαμαρτυρεσαι την αδικία που τόσα χρόνια ισχύει δεν την ξέρεις; Η προαγωγή θα έπρεπε να γίνεται με τα χρόνια στο βαθμό και όχι τα έτη υπηρεσίας, έτσι δεν θα αδικείται κανένας και θα τηρείται η ιεραρχία. Δυστυχώς όπου εβαλε τα χέρια του ο συνδικαλισμος τα έκανε θάλασσα να μη πω αυτό που λέμε στην καθομιλουμενη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τσακωθείτε για τα καθρεφτακια ιθαγενείς....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εξετάσεις?Οι πιο δυσκολες στο δημοσιο?χαχαχαχα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι σε όσους έχει στείλει η Υπηρεσία εκεί.Δεν μπορεί ρε συνάδελφε να υπηρετείς στο σπίτι σου και να ζητάς επίδομα παραμεθόριου.Μη μπερδεύεις τα πράγματα με το στρατό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βαθμολογία θα γίνεις και συ Α/Ύ μην ανησυχείς.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δικε μου, καιρό είχες να εμφανιστείς. Μαζί σου. Επίδομα παραμεθόριου και στην Χαλκιδική μαζί με Πέλλα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θέλω αυτό που δικαιούμαι με βάση τις εξετάσεις που έδωσα,τίποτα παραπάνω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είχαμε ξέχασει να σε ρωτήσουμε ποτέ θα δώσουμε εξετάσεις και να σου δώσουμε αναφορά,άντε από δω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ξαναδιάβασε τι γράφω κ ότι απορίες έχεις Ρώτα για να κατανοήσεις.
Μιλάω για έτη παραμονής στο βαθμό κ όχι έτη υπηρεσίας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στα 25 χρόνια ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ Υπηρεσίας έχουμε τους πρώτους βαθμοφόρους Ανθυπαστυνόμους άνευ εξετασεων,ξυπνά και μη λες αρλουμπες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ούτε θα ρωτήσετε, ούτε αναφορά θα δώσετε, 9 χρονάκια θα περιμένετε όπως όλοι τι δεν καταλαβαίνετε??
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το κοροϊδολογιο γύρισε πίσω απο το ΣΤΕ για διορθώσεις.