Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση ΝΑ Αττικής συγχαίρει τα στελέχη του ΤΑ Ηλιούπολης


Ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής συγχαίρει τους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, για τη σύλληψη ενός (1) άνδρα κατηγορούμενου για σωρεία έκνομων ενεργειών, μεταξύ των οποίων και το βιασμό δύο (2) γυναικών, καθώς και την σύλληψη μίας (1) γυναίκας η οποία κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι εν λόγω δράστες συνελήφθησαν κατόπιν καλά οργανωμένης επιχείρησης που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, την Παρασκευή 02/07/2021.

Ο 42χρονος άνδρας έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν, καθώς διαθέτει πλούσιο ποινικό μητρώο στο βιογραφικό του, με κυριότερο το εμπόριο ναρκωτικών ουσιών, αλλά δυστυχώς και το ειδεχθέστερο όλων, το βιασμό δύο (2) γυναικών τις οποίες (σύμφωνα με τις καταγγελίες) ξυλοκοπούσε και παρακρατούσε σε δικό του χώρο.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν ενώπιον του κ. Ανακριτή.

Οι συνάδελφοι του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, για άλλη μία φορά, επέδειξαν ζήλο, επαγγελματισμό και αυταπάρνηση, καταφέρνοντας ένα καίριο χτύπημα στην εγκληματικότητα, ενισχύοντας το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών.

Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και ευχόμαστε οι επιτυχίες να συνεχιστούν.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια