Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΙΡΑ: Πανελλήνιος διαγωνισμός ζωγραφικής με θέμα την Ελληνική Επανάσταση


Ανακοίνωση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών: Το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα κατόπιν πρότασης τις Επιτροπής Πολιτιστικών Θεμάτων διοργανώνει Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Όλα τα παιδιά των μελών μας, ηλικίας 6-12 ετών (γεννημένα από 1-1-2009 έως 31-12-2015) μπορούν να συμμετάσχουν, υπό την προϋπόθεση ότι ένας από τους δύο γονείς ή κηδεμόνας συναινεί τόσο για την συμμετοχή στον διαγωνισμό, την έκθεση έργων και τη χορήγηση δικαιωμάτων στο Ελληνικό Εθνικό Τμήμα για οποιαδήποτε χρήση.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στον διαγωνισμό ο ένας γονέας η κηδεμόνας να είναι μέλος της Ένωσης μας. Κάθε παιδί πρέπει να ζωγραφίζει σε χαρτόνι μεγέθους Α4. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα εξής: μολύβι, ακουαρέλες, τέμπερες, παστέλ πετρελαίου, ξηρό παστέλ, μελάνια. Τα σχέδια πρέπει να συνοδεύονται από συμπληρωμένο ειδικό έντυπο που περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο του διαγωνιζομένου (όνομα, επώνυμο), την ηλικία, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του γονέα και τον αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας . Οι γονείς αποδέχονται αυτόματα όλους τους παραπάνω όρους που καθορίζονται από την Επιτροπή. Τα έργα θα παρουσιαστούν σε έκθεση ζωγραφικής που θα πραγματοποιηθεί εντός του έτους και όλες οι ζωγραφιές θα αξιολογηθούν από τριμελή επιτροπή.

Οι δέκα καλύτερες ζωγραφιές θα βραβεύουν και στους δημιουργούς τους θα δοθεί τιμητικά το ποσό των 100 ευρώ. Επίσης σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και αναμνηστικά δώρα. Το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιεί και να δημοσιεύει για οποιονδήποτε σκοπό τη λίστα των νικητών. H συμμετοχή στον διαγωνισμό παρέχει αυτομάτως την συναίνεση και την εκχώρηση των απαραίτητων δικαιωμάτων (δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, εκμετάλλευση) για το σκοπό αυτό χωρίς άλλη αξίωση.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει την άνευ όρων αποδοχή των όρων του διαγωνισμού και συνεπάγεται την επακόλουθη παραίτηση. Όλα τα παραπάνω καλείται να τα υλοποιήσει η Επιτροπή Πολιτιστικών Θεμάτων του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος Κωνσταντίνος Παπανικολάου τηλ.6940276585

Φωτεινή Ρώμα τηλ.6906566056.

Δημήτριος Πάλλης τηλ.6944388935.

Ιωάννης Λαμπαδάρης τηλ.6945554048.

Βασίλειος Δραγούτσος τηλ.6955470262.

O διαγωνισμός ξεκινά την 1 Μαρτίου 2021 και λήγει την 31 Αυγούστου 2021. Οι Τοπικές Διοικήσεις παρακαλούνται για την συγκέντρωση όλων των ζωγραφιών των διαγωνιζόμενων μελών τους και για την έγκαιρη-εμπρόθεσμη αποστολή τους με την ένδειξη "Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής Ι.Ρ.Α" στην γραμματεία του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος και στην διεύθυνση: ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΙΚΤΙΝΟΥ 2 – 105 52 ΑΘΗΝΑ. Κάθε διαγωνιζόμενος δικαιούται μόνο μια (1) συμμετοχή.

 

SERVO PER AMIKECO

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΛΑΣΙΟΣ ΒΑΛΑΤΣΟΣ                                                       ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΣ









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια