Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τα δικαιώματα ενός εμβολιασμένου αστυνομικού - κείμενο αναγνώστη


Παραθέτουμε κείμενο αστυνομικού - αναγνώστη του bloko.gr: Ακούμε τόσο καιρό όλους τους πολίτες κατ’επέκταση και αστυνομικούς που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν κατά του covid-19 να μιλάνε για δικαιώματα συνταγματικά και προσωπικές ελευθερίες. 

Εγώ τυγχάνω εμβολιασμένος από τον πρώτο καιρό και αν και σέβομαι την προσωπική επιλογή και άποψη του καθενός μου έρχονται κάποια ερωτήματα στο μυαλό όπως και σε πολλούς άλλους εμβολιασμένους συναδέλφους μου. 

Αρχικά απευθύνομαι στους συνδικαλιστές των πρωτοβάθμιων Ενώσεων και τους ερωτώ τι προτίθενται να πράξουν σχετικά με εμένα που είμαι εμβολιασμένος και δεν επιθυμώ να εκτελώ υπηρεσία με έναν ανεμβολίαστο που παρότι όπως είπα σέβομαι την επιλογή του πλην όμως αυξάνονται οι πιθανότητες για εμένα να νοσήσω ή κάποιο μέλος της οικογένειας μου.  

Οι συνδικαλιστές οφείλουν να υπερασπιστούν και τα δικά μου δικαιώματα ως μέλος της Ένωσης. 

Και σε δεύτερο χρόνο αναρωτιέμαι αν τον χειμώνα έρθει το επόμενο κύμα και υπάρχει πάλι καθεστώς αναστολών για τους ανεμβολίαστους  εγώ θα δουλεύω κανονικά και οι υπόλοιποι θα κάθονται?  

Όλοι έχουμε δικαιώματα και υποχρεώσεις σε αυτή τη ζωή αρκεί ο ένας να μην επηρεάζει αρνητικά τα δικαιώματα του άλλου. 

Πάντα καλοπροαίρετα εκφραζόμενος τις ανωτέρω ανησυχίες-ερωτήσεις. 

 

Ένας εμβολιασμένος αστυφύλακας  

 









Δημοσίευση σχολίου

37 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το κείμενο μόνο πονηρό και καθόλου τυχαίο δεν είναι. Εφόσον είσαι εμβολιασμενος όπως λες προφανώς δεν έχεις κανένα λόγο να φοβάσαι αφού είσαι προστατευμένος. Επίσης κάνε καμία έρευνα τι λένε οι νόμοι το σύνταγμα και διεθνείς συνθήκες καλό θα σου κάνει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάποιες σκέψεις στα ερωτήματα που θέτεις:
Πώς θα νοσήσεις; Αφού εμβολιάστηκες.
Πώς θα κινδυνέψει η οικογένειά σου; Αφού εμβολιάστηκες.
Οι συνδικαλιστές της ένωσης της περιοχής σου διατάσσουν την υπηρεσία στην περιοχή σου; Όχι οι διοικητές αξιωματικοί;
Τελικά θέλεις να δουλεύεις μαζί με κάποιον που δεν έχει εμβολιαστεί, ή όχι; Αν όχι, τότε γιατί δυσανασχετείς που θα τεθούν σε αναστολή όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί;
Και τέλος, ο διαχωρισμός που κάνεις σε εμβολιασμένους και μη, ααστυνομικούς, είναι προσβλητικός όπως το θέτεις, και έχει ρατσιστικά κίνητρα, οπότε, καλό είναι το bloko να "κατεβάσει" αυτή την ανάρτηση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η διαφορά μεταξύ εμβολιασμένου και ανεμβολίαστου είναι ότι αν ασθενήσει ο εμβολιασμένος η ασθένεια θα είναι πιο ελαφριά απ’ ότι στον ανεμβολίαστο. Κατά τα λοιπά και οι δύο μπορεί να κολλήσουν αλλά και οι δύο μεταδίδουν τον υιό με τους ίδιους ρυθμούς. Όσο για το καθεστώς των αδειών ειδικού σκοπού καλό θα ήταν να εξετάσεις για ποιο λόγο πήραν αυτή την άδεια οι συνάδελφοί σου, ενώ εσύ δούλευες, γιατί το ότι κάποιος είναι εμβολιασμένος ή ανεμβολίαστος δεν έχει καμία σχέση με την άδεια ειδικού σκοπού. Όσοι από αυτούς που γνωρίζω και πήραν αυτή την άδεια την πήραν λόγω του ότι τα σχολεία ήταν κλειστά και ήταν όλοι εμβολιασμένοι και όχι ανεμβολίαστοι. Συνεπώς καλό θα ήταν πριν εκφράσει οποιοσδήποτε την άποψή του να έχει ψάξει λίγο και να εμπιστεύεται αυτά που άκουσε από τον άλφα ή τον βήτα.
Ο χρήστης Τι λες τωρα! είπε…
Να σου απαντήσω συνάδελφε αν και δεν είμαι συνδικαλιστής. Δεν θα δουλεύεις κανονικά. Οι ανεμβολιαστος θα μπουν σε αναστολή εργασίας ή οπωςψαλλιωςψτο ονομάσουν και εσύ θα αναγκαστείς να κάνεις και τη βαρδυα τους. Ελπίζω να σε κάλυψα.
Υ.Γ και εγώ εμβολιασμένος είμαι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε εμβολιασμενε αστυφύλακα κατ' αρχήν δεν κινδυνεύεις εσύ από τον ανεμβολιαστο, διότι εσύ έχεις αποκτήσει ανοσία (τουλάχιστον έτσι σου είπαν) από το εμβόλιο. Αντιθέτως ο ανεμβολιαστος συνάδελφος σου κινδυνεύει από εσένα που ούτε σελφ τεστ κάνεις ούτε μάσκα φοράς και κατά συνέπεια μπορεί να είσαι φορέας του ιού χωρίς να το ξέρεις,μη λαμβάνοντας και τα μέτρα υγιεινής που λαμβάνει ένας ανεμβολιαστος. Όσον αφορά την αναστολή εργασίας, αυτό στην αστυνομία δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, οπότε μην σκιαζεσαι δεν θα φορτωθεις τη δουλειά των ανεμβολιαστων συναδέλφων σου.Εδώ τις άδειες ειδικού σκοπού δεν μας έδιναν καλά καλά. Τέλος πρέπει να σου πω ότι τα ερωτήματα σου εάν δεν είναι προβοκατορικα, είναι τουλάχιστον αφελή και δεν δικαιολογούνται από ένα άτομο που υπηρετεί στα σώματα ασφαλείας. Ένας ανεμβολιαστος συνάδελφος σου...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΕ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ.ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ 10 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΣ;ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ;ΤΩΡΑ ΕΜΦΟΣΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΤΥΧΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ;ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ.ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ;ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ.ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ
Ο χρήστης Θοδωρής είπε…
Αφου εισαι εμβολιασμενος,γιατι φοβασαι μη κολλήσεις?απλα κατι να πεις για να δημιουργηθουν εντυπώσεις....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ότι να'ναι...κουκουρουκου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσύ εμβολιασμένε συνάδελφε γιατί φοβάσαι ότι θα νοσησεις αφού είσαι "προστατευμένος" απο το εμβολιο;Με τετοια μυαλά ούτε οι ανεμβολιαστοι θα θέλουν να κανουν υπηρεσια μαζι σου, γιατί προφανώς έχεις πρόβλημα.
Ο χρήστης Tigrhs1979 είπε…
Πολύ σωστή απάντηση. Προφανώς κ έχουν καταλάβει όλοι εδώ μέσα ότι αυτό δεν είναι ένα άρθρο κάποιου εμβολιασμενου συναδέρφου αλλά άρθρο διχόνοιας.το μόνο που έχουμε καταλάβει όλοι μέχρι σήμερα είναι ότι τελικά αλλά μας λέγανε για το εμβόλιο κ άλλα εντελώς διαφορετικα έχουν προκύψει. Ο νοών νοειτο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε μεγάλε τι φοβάσαι;;;;;Έκανες το μπόλι δικαίωμα σου....δίκαιωμα και των υπολοίπων η διαφορετική άποψη.Τπ συνδικαλιστικό όργανο σε κεντρικό επίπεδο θα βγάλει καμία ανακοίνωση για τα δικαιώματα όσων δεν επιθυμούν να το κάνουν;;;;Για το bulling που δέχονται η μη εμβολιασμένοι θα μιλήσει κανείς;;;Είμαστε ένστολοι πολίτες δεν απειλούμαστε ούτε εκβιαζόμαστε από κανέναν...υπηρετούμε το Σύνταγμα και τους πολίτες και δεν ανήκουμε σε καμία Κυβέρνηση...Ας το πάρουν χαμπάρι..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι "ηλίου φαεινότερον", ότι αυτή η ανάρτηση είναι "εκ του πονηρού"(πάρα πολύ εκ του πονηρού)...
Παιχνίδια προπαγάνδας για την διασπορά διχόνοιας...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν δεν σου αρέσει παραιτήσου κ πήγαινε στο χωριό σου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυο πράγματα δεν πρέπει έχουν τέλος...
Το σύμπαν και η βλακεία...
Για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Δημοκρατική...... μας κυβέρνηση έχει επιστρατεύσει το κάθε τρολακι και προσπαθεί να μας εκβιασει. Εσύ λοιπόν και καλά, εμβολιασμενε συνάδελφε, περίμενε λίγο, να βγουν όλοι οι εμβολιασμενοι, από όλα τα γραφεία που είναι χωμένοι να κάνετε μαζί υπηρεσία και εμείς οι κακοί να πάνε στην θέση τους να ξεκουρασουμε κ λίγο. Επίσης, ένα μήνυμα στα τρολακια, οι δικηγόροι να είναι καλά..... Δεν είμαστε λίγοι. Περιμένουμε.......
Ο χρήστης Τι λες τωρα είπε…
Η εμβολιασμένοι έχουμε αποκτήσει ανοσία. Εσείς οι ανεμβολιαστοι ανοησία. Εσύ δηλαδή συνάδελφε που είσαι ανεμβολιαστος πως θα πας μεταγωγή έναν ψυχασθενη όταν μέσα στις δομές υγείας θα πρέπει να είναι όλοι εμβολιασμένοι? Πως θα φρουρήσεις έναν κρατούμενο σε νοσοκομείο? Πως θα πας μέτρα σε γήπεδο όταν μένουν μέσα μόνο εμβολιασμένοι? Αυτά δεν θα τα φορτωθώ εγώ που εμβολιάστηκα? Μήπως σας βολεύει?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έτσι είναι συνάδελφε εσύ που είσαι τυπικός θα δουλεύεις και οι ανεμβολιαστοι θα λείπουν από την υπηρεσία λόγω νόσησης. Και όχι μόνο αυτό θα ακούς και τον κάθε "ψαγμενο" να στο παίζει αρνητής. Εννοείται όλοι αυτοί όταν πάνε παιδίατρο βαράνε φουλ εμβόλια κάθε μήνα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΕ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλα αυτά που αναφέρεις θα τα κάνω με τη μασκουλα μου και το σελφ τεστ που εσύ δεν κάνεις. Και αν ο μη γένοιτο κολλήσω θα βγω ελεύθερος υπηρεσίας όπως προβλέπεται από το νόμο για όσους νοσούν απ'οτιδήποτε. Εσύ όμως όταν πας να φρουρησεις κρατούμενο σε νοσοκομείο και είσαι φορέας ασυμπτωματικός, πως θα προστατέψεις τους γύρω σου, αφού δεν κάνεις τέστ; Κύριε εμβολιασμενε τις τύψεις σου για το μπολι δε θα τις μεταφέρεις στους άλλους, εκτός εάν πιστεύεις ότι επειδή μπολιαστηκες ανήκεις κ συ στην Άρια φυλή του Χάρβαρντ με το συμπαθιο κιόλας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εμβολιαστηκες για να κερδίσεις την ελευθερία σου,έτσι σου είπαν.Μια ελευθερία που στην έχουν στερήσει και θα στην στερούν όταν αντί για 8ωρο δουλευεις 15ωρο,όταν πας μεταγωγικό γυρνας 12 το βράδυ και το πρωί είσαι υπηρεσία,όταν πας γήπεδο και ενώ έχουν φύγει όλοι εσύ φευγεις τελευταίος. Θες κ,αλλα;;;Όταν έχεις 150 νεκρούς αλλά δεν έχεις επικυνδυνο,όταν αποφάσεις του ΣΤΕ δεν εφαρμόζονται,θες κι,αλλα;;όχι τ,αλλά θα στα πω όταν κάνεις την 3η και μετά την 4η δόση. Έτσι για όλα αυτά εσύ ο ""συναδελφος""ο σωστός δεν θες να κάνεις υπηρεσία με ανεμβολιαστους,εσύ ο περήφανος που κυκλοφορεί με το χαρτί του εμβολιασμενου ,εσύ που μπαίνεις στην σειρά για να πας στα μπουζούκια....να μην ξεχάσεις να πάρεις τα 150 ευρώ για να πας διακοπές στην Μύκονο, και μετά να πας στο χωριό σου να φας ρεβίθια περπατώντας περήφανα, και να τραγουδάς....είμαι εμβολιασμενος ....είμαι εμβολιασμενος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συναδελφε άκουσα ότι η υπηρεσία θα δώσει 5 ρεπο αναδρομικά για όσους κάνουν το εμβολιο,αφού πρώτα ξεχρεωσει αυτά που σου χρωστάέι.....τρεξεεεεε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι άλλοι δεν είναι τυπικοί δηλαδή; Υπάρχει πουθενά υποχρεωτικοτητα και δεν το ξέρουμε. Έχετε τύψεις έναντι του εαυτού σας το κατανοούμε, αλλά το κόμπλεξ σας είναι κακός σύμβουλος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι αγωγαρες έρχονται.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να μπουν σε αναστολη εργασιας με απολυση γιατι δεν ειναι στο μαγαζακι τους να κανουν οτι γουσταρουν.(για τους ανεμβολιαστους μιλαω).οτι προβλεπεται χωρις εξαιρεσεις
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βάλατε τα παπαγαλάκια σας να κόψουν αντιδράσεις.
Νομίζετε θα πάμε σα τα πρόβατα για τρύπημα. Ραντεβού στο ΣτΕ κι μετά στις καλπες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα υπάρξει υποχρεωτικοτητα περίμενε μέσα στον μήνα..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τόσα χρόνια κάνουμε μεταγωγες άτομα με φυματίωση ηπατίτιδα aids και χίλια δυο άλλα νοσήματα. Ο ανεμβολιαστος ο συνάδελφος μας πηραξε!
Ο χρήστης Tigrhs1979 είπε…
Από το χωράφι σου θα τους απολύσεις;; τι λέτε ρε εδώ μέσα. Εσύ θα κάνεις κουμάντο στο κορμί του καθενός;; είδαμε κ τι έχουμε γλίτωσει κ με το εμβόλιο. Βλέπε Μύκονο κτλ. Το 85τοις 100 εμβολιασμενοι κ όλοι οι επισκέπτες με ραπιντ τεστ κ πιστοποιητικα κ είναι γεμάτη κρούσματα. Γιατί άραγε;; μήπως από τους εμβολιασμενους;; άιντε όλοι βαρεμένοι.
Ο χρήστης Tigrhs1979 είπε…
Πόσο δίκιο έχεις. Εμβολιασμενοι ίσον μεταδοτες με την σφραγίδα του νομου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ξυδακι συνάδελφε κάνει καλό...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
99% είναι στημένο το άρθρο. Αν εγώ έκανα το εμβόλιο δεν θα ανυσηχουσα με ποιον θα κάνω υπηρεσία αλλά τι παρενέργειες θα έχω μετά από 6-12 μήνες. Φίλε μου σου εύχομαι υγεία...σωματική και κυρίως πνευματική!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά τα λέει ο συνάδελφος.Μακάρι να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός και όποιος δεν το κάνει το εμβόλιο σπίτι του.... Μπορεί να μην κινδυνεύει άμεσα ο ίδιος αλλά έμμεσα η οικογένεια του κινδυνεύει απο εσάς τους ανεμβολιαστους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ανεμβολιαστε μαλλον δε δουλευεις πουθενα και μαλλον εισαι απο την κατηγορια που πρεπει να προστατευθουμε οι υπολοιποι.
ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ φοραμε μασκα οταν ειμαστε σε κλειστους χωρους, οταν παμε σε αλλες υπηρεσιες, οταν παμε νοσοκομεια. Αϊντε με την εξυπναδα του ο καθενας. Και ναι υπηρετω σε τμημα και ναι εχω κανει εμβολιο και ναι φοραμε μασκα απι τη στιγμη πιυ περναμε την πορτα του καθε κτιριου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σελφ τεστ δεν κάνεις όμως κύριε μπολιασμενε να ξέρουμε και οι υπόλοιποι τί κουβαλάς, έτσι ώστε να κρατάμε τις αποστάσεις μας από σένα και τους ομοίους σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα τότε εντάξει... άλλωστε άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Ο χρήστης Ένας απλός αστυνομικός, είπε…
Η κυβέρνηση 'μετράει' αντιδράσεις
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βρε καλά το είπε ο ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ. Να γίνει υποχρεωτικός για να βοηθησουμε καποιους να σώσουν τα προσχήματα τους. Όλοι που λέτε για τα σεφ τεστ τα κάνετε όντως ή μήπως απλά δηλώνετε ότι θέλετε? Οι ανεμβολιαστοι φοβάστε εμάς τους εμβολιασμένους επειδή θα σας κολλήσουμε? Κάντε το και εσείς. Εγώ εμβολιάστηκα νοσοκομείο τουλάχιστον δεν θα μπω τώρα για τους ανεμβολίαστους Φιλάκια πολλά. Ζωή σε εμας