Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηθελαν να ελέγχουν ολόκληρη περιοχή - Εξιχνιάστηκε δολοφονία στον Νέο Κόσμο


Με την ταυτοποίηση τού άνδρα που πυροβόλησε και την ομολογία των δύο συνεργών του τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εξιχνίασαν τη δολοφονία ενός 54χρονου και την απόπειρα ανθρωποκτονίας ακόμα τριών ατόμων τον περασμένο Ιανουάριο στον Άγιο Σώστη, στον Νέο Κόσμο.

Σύμφωνα με τους ερευνητές της Ασφάλειας, ο 32χρονος δολοφόνος, μαζί με τους συνεργούς του, είχαν συστήσει συμμορία, η οποία διακινούσε ναρκωτικά και ήθελε να λυμαίνεται ολόκληρη την περιοχή. Ο γιος του 54χρονου φέρεται να τους χρωστούσε κάποια χρήματα και αυτό ήταν το κίνητρο τής επίθεσης, στην πλατεία γεμάτη με κόσμο. Οι γιοι του θύματος αρχικά δεν έδωσαν πληροφορίες στα στελέχη του Ανθρωποκτονιών, αλλά σταδιακά -όπως λένε- κατάφεραν να συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Προχώρησαν στην προσαγωγή ενός 32χρονου, ο οποίος οδήγησε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για να φθάσουν στην πλατεία και να διαφύγουν, αλλά και ενός 31χρονου, ο οποίος κατηγορείται για υπόθαλψη. Αυτοί φέρονται να ομολόγησαν τη συμμετοχή τους, στον βαθμό που τους αναλογεί, αλλά και να υπέδειξαν ως δολοφόνο έναν άλλο 32χρονο, ο οποίος έχει διαφύγει στο εξωτερικό, πιθανότατα στη γενέτειρά του την Αλβανία.

Λίγους μήνες νωρίτερα, τον Μάρτιο του 2020, ο ίδιος 32χρονος είχε πυροβολήσει τρεις φορές έναν 41χρονο στην παραλία Εδέμ, στο Παλαιό Φάληρο, όταν είχε πάει για να του παραδώσει χρήματα εκ μέρους κάποιου τρίτου. Το θύμα τότε δεν είχε χάσει τη ζωή του. 

EUROKINISSI
Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια